Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tam dzisiaj byłam. O dziwo została jedna ruda suczka. Nie ma reszty szczeniorków. Karmiłam ją przez płot. Po jakimś czasie wyszedł facet (nie wiem czy właściciel czy stróż? ) i się ucieszył, że ją karmię. Dałam mu reszte tej karmy... Podziękował... Powiedział, że pozostałe psiaki ktoś zabrał... Ale nie bardzo wiedział kto... Pytał się czy Ety nie ma i mówił, że zawsze tak ucieka, a potem wraca.
Moje koleżanka, gdy zobaczyła tego szczeniorka powiedziała, że tydzień czy dwa temu widziała podobnego tylko trochę większego martwego w Kamiennej:( Brat?

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A i jeszcze podobno ta sunia zostaje tam na stałe. Z tego, co widziałam miała w misce wodę i jedzenie... Specjalnie głodna też nie była... Ale trochę zaniedbana... To znaczy brudna...

Posted

aagaaciaa napisał(a):
Ja tam dzisiaj byłam. O dziwo została jedna ruda suczka. Nie ma reszty szczeniorków. Karmiłam ją przez płot. Po jakimś czasie wyszedł facet (nie wiem czy właściciel czy stróż? ) i się ucieszył, że ją karmię. Dałam mu reszte tej karmy... Podziękował... Powiedział, że pozostałe psiaki ktoś zabrał... Ale nie bardzo wiedział kto... Pytał się czy Ety nie ma i mówił, że zawsze tak ucieka, a potem wraca.
Moje koleżanka, gdy zobaczyła tego szczeniorka powiedziała, że tydzień czy dwa temu widziała podobnego tylko trochę większego martwego w Kamiennej:( Brat?

:-( :-( :-( :-( :-(
Czy ich los będzie taki straszny i beznadziejny jak mamy?
A może skończą jak ten biedak w rzece?

Posted

aagaaciaa napisał(a):
Obawiam się, że będzie. Podobno mają tam sprowadzić kolejnego psa. Mając dwie niewysterylizowane suki... =/ Bo w końcu Eta tam wraca,znowu ucieka i tak w kółko.

Skąd Ty to wiesz ? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja tam wiecznie nikogo nie widzę !!!! :-(
Wydawało mi się, że czarny podpalany Onkowaty staruszek to pies, a nie suka ! Ale mogłam się pomylić!

A nowy pies jest ..... :angryy: Rottek :angryy: :angryy:

Posted

Czy to taki mniejszy sporo od ONka pies ten czarny? Bo jeśli to jego widziałam to też wydaje mi się, że pan. Rotek też był parę dni temu. A dziś widziałam Etę pod starostwem i podobno przyszła za dziewczynami z okolic manhatanu.

Posted

Ta firma to jest jakaś wielka zagadka .... nikogo nie ma wiecznie, dodzwonić się nie idzie za nic w świecie, a psy ktoś karmi i sprowadza następne, Etę wypuszcza .....:-o :-o :-o

Posted

Podobno ucieka? Chyba nie masz szczęścia ja byłam tam może ze 3 razy i za każdym razem kogoś spotykam. Sprawdź w takiej budce koło ogrodzenia w rogu, bo za każdym razem ktoś stamtąd właśnie się wyłania.
To małe, co zostało to chyba suczka? Nie jestem pewna... Tylko przez kraty widziałam, ale tam chyba była jedna ruda suczka i rudy piesek.
No i właśnie od pana usłyszałam, że chcą psa przyprowadzić do pilnowania...

Posted

Kamkam napisał(a):
A może udałoby się ich namówić na oddanie Ety i szczeniora bo Sahara szuka matki z dwójką szczeniąt, docelowo dużych? co myślicie?

Oby dało się to załatwić. Byłoby wspaniale dla psiaków.

Posted

aagaaciaa napisał(a):
Podnoszę ... Chociaż sama nie bardzo wiem po co, bo tam została tylko Eta i jedna suczka nie do wydania? Z resztą dawno się zgubilam...

No właśnie Chyba trzeba dać sobie spokój Przykre to, co napiszę, ale mamy tyle psów do wydania, ciągle przybywają nowe i jeśli one nie są do adopcji to naprawdę szkoda czasu, w którym mozemy znaleźć domy dla psów, które są w potrzebie ...

Posted

Byłam tam ostatnio i co? A właśnie kompletne nic... Nie widziałam ani tego nowego psa, ani małej... <WOW> ! Może był w tej "stróżówce", bo tam ktoś był...?? Tylko, że zawsze reagowały te szczylki na gwizdanie... A teraz nic!