Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mleczno- czekoladowa, piękna, bezdomna! Ona i jej szczenięta!Bez domu, bez nadziei, bez pełnej miski! Nie mają nikogo, mają tylko siebie!
Suczka obecnie mieszka obok skupu złomu w Starachowicach, od torów kolejowych dzieli ją i jej szczenięta jakieś 30 metrów! Już niedługo szczenięta będę zwiedzać świat, zapuszczać się dalej i dalej, aż wyjdą na te nieszczęsne tory! Wtedy każdy już wie co może się wydarzyć!
Koniecznie potrzebne są domy dla suńki i jej szczeniaków! Szczylków jest 6, 4 dziewczynki i dwóch chłopaków! Jeddna z córek Ety już pojechala na DT (problemy z oczkiem)!Eta i reszta rodzeństwa wciąż koczuje przy skupie złomu! Mają tam swojego prywatnego ochroniarza, który stara się je chronić!Mowa tutaj o psie stróżującym na posesji gdzie owy skup się znajduje!Ale co on może przez ogrodzenie ... przecież nie obroni młodych gdy okoliczni menele zaczną je wybierać... ehhh
A Eta ? Chodząca rewelacja, miła, ufna i spokojna! Bez problemów dała podejsc do siebie i do szczeniąt, zero agresji, tylko głowa podsuwana do głaskania! Młodziutka 2-3 lata, góra 4!O pięknej mleczno- czekoladowej maści, wielkość mocno średnia!
Ta psia rodzina potrzebuje bezpiecznego kąta zanim przytrafi się im coś złego!
Kontakt w sprawie psów : [FONT=Times New Roman][email protected][/FONT][FONT=Times New Roman] lub 660440525[/FONT]

Eta :

Szczeniaki :

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże, żeby tylko się udało coś pomóc, bo inaczej to tragedia murowana. Mogę polecić tylko kontakt z hotelikiem Kubuś w Kątach Wrocławskich, właściciel miły i dobry człowiek, ale to daleko i drogo 20 zł za dzień i nie wiadomo, czy weźmie szczeniaczki. Może Mosii pomoże, u niej trochę taniej, ale też daleko, bo ok. Częstochowy. Jeśli na coś się zdecydujecie mogę zrobić bazarki i z własnej kieszeni też coś dołożyć.

Posted

agusiazet napisał(a):
Czy te psiaczki można już brać, ile mają?

Na odpowiedź trzeba poczekać aż Maja wejdzie na dogo.Jedna suczka już poszła do DT, bo ma chore oczko!Ale myślę, że tak ;)

Posted

SUczka jest wspaniała:) A z oczkiem to na początku nie było ciekawie. Rano było calutkie zaropiałe pod powieką, suńka nie mogła go nawet otworzyć. Przestraszyłam się i szybciutką pobiegłam do weta:) Sunia na oczko widzi normalnie, ma tylko ranke na powiece:) Dostaje kropelki:) I już się boji:) Cały czas macha swoim"pietruszkowym" ogonkiem. A reszta tych bidulek:( Pewnie też tak samo słodkie i kochane:(
Domki potrzebne ! ! ! ! ! !

Posted

Boże już naprawdę nie wiem co napisać. Czasami to przysięgam chce mi się wyć,poprostu wyć.Jak pomóc tym wszystkim psiakom? Gdyby chociaż tymczasy jakieś były.Przetrzymać psiaka jakiś czas,przecież to żaden problem.dlaczego tak mało jest ludzi o dobrych sercach???:-(:shake::-(

Posted

saga_86 napisał(a):
Jutro dodam te maluchy do szczeniaczkowego kieleckiego allegro, są pieski i suczki?

Tak są czetry suczki (jedna z suczek juz znalazła DT) oraz dwa pieski!

Posted

My możemy wziąść dopiero za 2 tygodnie.... :( A dlatego, że teraz mieliśmy długi weekend i przyzwyczajaliśmy naszego psa do tego maleństwa. Trzeba było cały czas ppilnować. A teraz szkoła... Chyba, że szybko zaczniemy chodzić na wagary:P A tak to weźmiemy następnego napewno, kwestia czasu...