Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madie, super że się odezwałaś :) Nie dziwię się, że TZ się boi, że ma stresa.
Porozmawiajcie spokojnie, przemyślcie wszystko. Rozumiem ten stres, ja się bałam bardzo że ktoś zapomni i wypuści oba zwierzaki (wilczur i kot) . A wilczur waży 45-47 kg . . dość silny pies. Moja mama raz go wyprowadziła na spacer jak był jeszcze szczeniakiem i zwichnęla bark... Nie widziałam na oczy Fileta jeszcze, nie mogę nic powiedzieć . . Pies może się rzucać na kota z ciekawości, z dużym zainteresowaniem, ale może tez z agresji . .

z tym opłaceniem hotelika bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

grazia, zaraz Ci wyslę pw.

Posted

Napisz, mysle, ze warto.:lol:
Doda, nie myslałas o jakichs chrzcinach dla Fileta? Moze ktos zrobiłby bazarek z propozycjami imion ?
To "Twoj " pies, wiec decyzja nalezy do Ciebie. Jednak to imie ...:-(

Posted

[quote name='bela51']Napisz, mysle, ze warto.:lol:
Doda, nie myslałas o jakichs chrzcinach dla Fileta? Moze ktos zrobiłby bazarek z propozycjami imion ?
To "Twoj " pies, wiec decyzja nalezy do Ciebie. Jednak to imie ...:-([/QUOTE]

barb proponowała Filuś, jak opuści schron to zmieni ale dobry pomysl z tym bazarkiem moze pare groszy sie uzbiera. . tylko nie bardzo wiem jak mam zrobić . . .jedna propozycja np. 2 zl ? o to chodzi?

doszla wplata- mdk8 jednorazówka 10 zl (drugie 10 zl to za bazarek), dziekujemy :)

Posted

[quote name='bela51']Napisz, mysle, ze warto.:lol:
To "Twoj " pies, wiec decyzja nalezy do Ciebie. Jednak to imie ...:-([/QUOTE] Bela51 Filet to wspaniałe imię :-) takie charakerystyczne ja bym nie zmieniałą

Posted

[quote name='Doda_']barb proponowała Filuś, jak opuści schron to zmieni ale dobry pomysl z tym bazarkiem moze pare groszy sie uzbiera. . tylko nie bardzo wiem jak mam zrobić . . .jedna propozycja np. 2 zl ? o to chodzi?

doszla wplata- mdk8 jednorazówka 10 zl (drugie 10 zl to za bazarek), dziekujemy :)[/QUOTE]
sharka ma doświadczenie w imiennych bazarkach. Najpierw sa podawane imiona (za jakąś odplatnościa- np. 3 zl ) a potem za zwykle mniejszą odplatnością (np.2 zł) jest glosowanie na podane imiona. Kwoty oczywiście moga być inne.
Mysle, ze jakbyśmy Ciocię sharke ładnie poprosiły to by nam taki bazarek dla Fileta zrobila.

Posted

[quote name='Secia']Bela51 Filet to wspaniałe imię :-) takie charakerystyczne ja bym nie zmieniałą[/QUOTE]
O gustach nie powinno sie dyskutowac, wiem o tym. Ale "filet" koszmarnie mi sie kojarzy, nic nie poradze:lol:

Posted

poprosiłam już sharkę, co do imienia Filet- mnie też się podoba ale tylko imię, skojarzenie nieprzyjemne.:shake: ...
No ale Filet to niepowtarzalne imię i zmiana mogłaby pomylić wiele cioteczek . . ew. na Filuś może być...

Posted

[quote name='Doda_']Tak ma na imię w schronie. . .możliwe, ze po opuszczeniu zmieni imię, jeśli te brzydkie :evil_lol:
...[/QUOTE]
A może FILON?

Stałej dać nie mogę, ale podaj konto to coś jednorazowo wyskrobię

Posted

[quote name='bea100']A może FILON?

Stałej dać nie mogę, ale podaj konto to coś jednorazowo wyskrobię[/QUOTE]

Filon, też mi się bardzo podoba

Bardzo dziękuję, już Ci przesylam nr konta :)

Posted

Hmmm... widze dyskusję o imieniu.
Filet... No cóż. Kojarzy się kiepsko. A niestety na skojarzeniach - nawet nieświadomych nasz umysł bazuje.
Osobiście mam gorsze typy (na dogo), niż Filet, ale... jeśli takie imię ma zmniejszyć szanse na domek, to chyba bym zmieniła na coś, co nie będzie kojarzyć się z surowym mięsem.

Niezależnie od imienia jestem z psiakiem.

Posted

Z tym imieniem zgadzam sie, dziewczyny :)
dlatego już pisałam do sharki w sprawie bazarku imiennego dla Fileta :)

Kochani,
czekam na wieści od Madie, jaka decyzja zapadnie, jeśli negatywna to jedziemy po Fileta i zawieziemy go do [B]stzw[/B], w Katowicach.
Koszt miesieczny z karmą to 300 zł. Musimy uzgodnić co do terminu bo jedziemy we trójkę, mój, ja i madziakato. :)

Co wy na to?
Wieczorem bede pisala do stzw , co i jak dokladnie. Napiszę.

Doszla wplata:
bazarek javena 27 zl, dziekuje bardzo!!! już aktualizuję na pierwszej stronie

Posted

Zaglądam do Fileta :) Przesłałam Dodzie linki do moich dwóch bazarków imiennych - może ją "natchną" ;) a w razie czego mogę zrobić bazar imienny dla chłopaka :]

Posted (edited)

[quote name='Doda_']Z tym imieniem zgadzam sie, dziewczyny :)
dlatego już pisałam do sharki w sprawie bazarku imiennego dla Fileta :)

Kochani,
czekam na wieści od Madie, jaka decyzja zapadnie, jeśli negatywna to jedziemy po Fileta i zawieziemy go do [B]stzw[/B], w Katowicach.
Koszt miesieczny z karmą to 300 zł. Musimy uzgodnić co do terminu bo jedziemy we trójkę, mój, ja i madziakato. :)

Co wy na to?
Wieczorem bede pisala do stzw , co i jak dokladnie. Napiszę.

Doszla wplata:
bazarek javena 27 zl, dziekuje bardzo!!! już aktualizuję na pierwszej stronie[/QUOTE]
Doda jeśli znacie ten hotelik i macie do niego zaufanie to zdajemy się na Was. Będą relacje z hoteliku na dogo ? Przynajmniej od czasu do czasu ? Czy mozna zobaczyć fotki z tego hotelu ?
Jeszcze raz dziekujemy Javenie za bazarek. :buzi:
Myślę, że decyzja Madie będzie raczej na nie biorąc pod uwagę negatywny stosunek do kotow i szczeniaka jaki okazał Filuś. :shake:

[quote name='Malgoska']Dla mnie to on jest taki Bartuś.[/QUOTE]
;)

[quote name='sharka']Zaglądam do Fileta :) Przesłałam Dodzie linki do moich dwóch bazarków imiennych - może ją "natchną" ;) a w razie czego mogę zrobić bazar imienny dla chłopaka :][/QUOTE]
Nie będziesz mieć pretensji o naruszenie praw autorskich ? ;)

Edited by barb
Posted

sharka, bardzo Ci dziekuje ale nie chce sprawiac klopotu ;( zaraz zabieram sie za bazarek cegielkowy dla Gaji , ktora jest na minusie.. jak zdaze jeszcze dzisiaj to zrobie i dla Filecika.

barb kochana, wlasnie pisalam do stzw zeby tu weszla i sie wypowiedziala:) ja tam nie bylam, madziakato trzymala tam kilka psow (2 ? ) .
Jak stzw tu napisze, bedziemy rozmawiac. Wasze zdania i decyzje sa bardzo wazne. W koncu Filet ma od was wszystkich pieniążki.
Utrzymujemy go wszyscy razem. Ja jestem za niego odpowiedzialna ale decyzje podejmujemy wspólnie. ;)

Posted

Hej, bardzo mi przykro ale tak jak przypuszczałam TŻ boi się ryzykować i ja go po części rozumiem. Żałuję przeogromnie, ale nic to nie zmienia...Mam nadzieję jednak, że zmieni coś opłacenie Filetowego (Filusiowego?) hoteliku na jakiś czas. Zgodnie z deklaracją pokrywam 3 miesiące. Może być teraz, możecie mnie trzymać na "czarną godzinę". Dziękuje Dodzie, za korespondecję ze mną i próbę sprawdzenia Fileta.

Posted

[quote name='Madie']Hej, bardzo mi przykro ale tak jak przypuszczałam TŻ boi się ryzykować i ja go po części rozumiem. Żałuję przeogromnie, ale nic to nie zmienia...Mam nadzieję jednak, że zmieni coś opłacenie Filetowego (Filusiowego?) hoteliku na jakiś czas. Zgodnie z deklaracją pokrywam 3 miesiące. Może być teraz, możecie mnie trzymać na "czarną godzinę". Dziękuje Dodzie, za korespondecję ze mną i próbę sprawdzenia Fileta.[/QUOTE]

Rozumiem i bardzo dziękuję za pomoc w oplaceniu hoteliku! :loveu:
Myślę że Filet w marcu pojedzie do hoteliku, chyba że się uda w tym miesiącu . . .
Jeszcze raz przeogromnie dziękuje !!

Posted

Filet ma już bazarek imienny
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251098-Propozycje-imion-g%C5%82osowanie-Z-NAGROD%C4%84-!-Dla-Fileta-Do-03-03-godz-18-00?p=21890336#post21890336[/url]

:) zapraszam, ja dzisiaj już padam i jeśli mam coś poprawić , piszcie!