lapis Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Już gdzieś Ci pisałam, że widać, że to cholernie inteligentny "facet", a to zdjęcie tylko to potwierdziło :klacz: :loveu: Quote
tufi Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Ja czekam na rudego... A mi się najabrdziej podobają rudo-białe. Czemu one sa takie rzadkie? :fadein: Ja juz pisze skrotem ;) Najbardziej bym wlasnie chciala rudego z bialym :D Zobaczymy, jak i czy w ogole to sie zmieni po wystawie w Katowicach :) Quote
Leni Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 :lol: inteligentnie to on tylko "wygląda" to tuman pierwszej wody :oops: Ciekawe jak pójdzie ze szkoleniem w Cave Canem :wink: Quote
tunio Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Ja czekam na rudego... A mi się najabrdziej podobają rudo-białe. Czemu one sa takie rzadkie? :fadein: Ja juz pisze skrotem ;) Najbardziej bym wlasnie chciala rudego z bialym :D Zobaczymy, jak i czy w ogole to sie zmieni po wystawie w Katowicach :) Tufi a kiedy bedziecie z Rotti ? Bo my tez jestesmy zgloszeni na ta wystawe i juz sobie wyobrazam ta kleske :shake: :wink: Quote
tufi Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Bedziemy caly weekend :evilbat: Ja na wystawie bede w piatek od 10.00 na bullach :D a Rotti moze w niedziele :) Ale generalnie bedziemy gdzies tam :o to znaczy tu: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=11796 Quote
Leni Posted March 10, 2004 Posted March 10, 2004 Dziewczyny, a będziecie na wystawie w Warszawie w kwietniu? Na Bokserskiej? A dlaczego nie zrobili na Torwarze - ja się nie wyznaje na psich konkursach piękności ale chętnie Was poznam osobiście i pokibicuję :D z durnym Ponkiem i Vernem :wink: Quote
lapis Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 :lol: inteligentnie to on tylko "wygląda" to tuman pierwszej wody :oops: pokibicuję :D z durnym Ponkiem i Vernem :wink: Wiesz Leni, nie ładnie tak myśleć o psie bo jak tak będziesz myślała to mu to wmówisz. :cunao: (tak przynajmniej mówią jeżeli chodzi o dzieci) A tak naprawdę czym jest inteligencja przy takim wyglądzie, przecież my wszystkich oceniamy jak wyglądają, a nie co myślą. Tzn my to nie my , ale ogólnie ludzie . Cholera wstałam o 3 i teraz się skupić nie mogę. Muszę napić się jeszcze kawy. :morning: Quote
GOSIA09 Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Ja będę na 100% ale Emi nie wystawiam będę po prostu kibiciować i zachwycać się bullkami :lol: po czym wróce "chora" do domu z rozmyśleniami jak tu zrobić żeby mieć drugiego Quote
eryka Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 no my bedziemy i to w dodatku sie bedziemy sie wystawiac. fajnie, ze sie wszystkie poznamy :) emi podziwiam Cie ja z jednym mam czasami nadwyzke bulla pozdrawiamy eryka& ahsan boze lapis co Ci spac nie daje? my zaraz skoczymy na spacerek (pierwszy) Quote
Leni Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 A jak się rozpoznamy? Może bandanki na własnych szyjach pozakładamy? :wink: Quote
lapis Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 boze lapis co Ci spac nie daje? Spać mi nie dało moje Lapidło, bo tak jak pisałam w "na ile psu można pozwolić?" chciał mi się położyć na pewnej części ciała, która służy do myślenia (nie u wszystkich- doszłam do takiego wniosku, bo czytałam topiki, które były pisane zanim zaczęłam bywać na dogomani :evilbat: ) Quote
eryka Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 he mnie rozpoznacie bez trudu bede spanikowana bo to pierwsza moja wystawa, a pies bedzie chcial sie bawic z innymi psami wiec nie bedzie sie dalo nas przegapic no i oczywiscie ahsan bedzie najpiekniejszym bullem wiec tez nas rozpoznacie bez trudu hihihi Quote
GOSIA09 Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 No dobra to Eryke mamy z głowy znajdziemy na pewno :lol: a co z resztą ?? Quote
tufi Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Kurcze, ja nie wiem, jak z finansami bedzie :( Teraz na te Katowice pojdzie troszke pieniazkow... Musze zaczac szukac kogos, kto jedzie z Poznania do Wawy nie znacie kogos przypadkiem? :D Chyba ze namowie TZ na wyjazd... Quote
tunio Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Dziewczyny, a będziecie na wystawie w Warszawie w kwiatniu ? My bedziemy,jednak podejrzewam ze tylko na dzien wystepu,czyli piatek :roll: Quote
GOSIA09 Posted March 11, 2004 Posted March 11, 2004 Pisze prace dyplomową i nie mam na nic czasu niestety nawet na Emi :roll: Quote
Recommended Posts