Olusia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Karolina_Nett napisał(a):Przy takim aparacie jak ty miałaś wczesniej może i nic nie nauczysz się na kompakcie, ale ja wręcz przeciwnie, aparat mam od czwartku a już wszystko rozumiem (typu ustawienie czasu otwarcia przysłosny i te inne duperele :D) Ja cały czas mam ten sam aparat. :p Ja już chyba wykorzystałam dobrze jego możliwości, tak mi się wydaje. Ale jeszcze pewnie coś z nim zdziałam. ;) Quote
Karolina_Nett Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Pewnie nie masz możliwości dokupywania soczewek itp? Quote
Olusia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Nie wiem. Szczerze mówiąc jakoś nic nie chce mi się do niego dokupywać. :p Quote
Karolina_Nett Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Olusia napisał(a):Nie wiem. Szczerze mówiąc jakoś nic nie chce mi się do niego dokupywać. :p Teraz patryłam na googlach i raczej nie można, masz tam jakiś gwint? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dobry wieczór :) Wreszcie jakieś fotki Dianki na zewnątrz! :multi: http://images34.fotosik.pl/200/ceabd00278fab16b.jpg Mordunia :loveu: Quote
Olusia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Na zewnątrz, bo u dziadków na wsi byliśmy w niedzielę. ;) Dzięki :loveu: Quote
ariss Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Olusia napisał(a):Na zewnątrz, bo u dziadków na wsi byliśmy w niedzielę. ;) Dzięki :loveu: lubie te Twoje foteczki:loveu: Quote
Olusia Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Dziękuję bardzo :oops::loveu: W najbliższy czasie biorę udział w konkursie fotograficznym. O tematyce przyrodniczej. Niestety nie można zdjęć obrabiać w komputerze. :shake::roll: Ale muszę poszukać jakiegoś ciekawego obiektu/krajobrazu. :cool3: Quote
Ka-Vanga Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dziendoberek :multi::loveu:. Olcia, ale u Ciebie superanckie foteczki :loveu:. Quote
Karolina_Nett Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Olusia napisał(a):W najbliższy czasie biorę udział w konkursie fotograficznym. O tematyce przyrodniczej. Niestety nie można zdjęć obrabiać w komputerze. :shake::roll: Ale muszę poszukać jakiegoś ciekawego obiektu/krajobrazu. :cool3: Ja miałam wziąść udział w konkursie fotograficznym związanym z moim miastem, jakieś ciekawe miejsca, pomniki symbolizujące akurat Żory, itp, itd. No niestety, aparatu nie zdążyłam się wtedy jeszcze dorobić, a z tamtym to nie ma co iść, a jeszcze pogoda była do niczego... :shake: Quote
Bzikowa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hej! :loveu: Widziałam fotki z pomarańczową piłeczką! Super! Quote
Czarna_Owieczka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 heeeeeeeeeej :cool3: a u mnie nie ma konkursów foto :sad: Quote
Olusia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Cześć. ;) U nas jak widać jest. Organizowany przez szkołę. Tylko mam jeden problem. :roll: Co ma przedstawiać to zdjęcie? Nie mam na to w ogóle pomysłu. :oops: Podpowiecie coś? :cool3: Quote
Olusia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Przyjaciółka nam wczoraj porobiła zdjęcia. :loveu: Dziękuję. ;) ;). Quote
eria Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ale fajne uśmiechnięte fotki !! miło Cię widzieć Olusia :lol::multi: Quote
Olusia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Bierzemy przykład z Foxiastej. :lol: A tak na serio: Dianka się strasznie wierciła i mnie rozśmieszała. :p Zrobiłabyś mi bannerek do galerii? :cool3: 350x100 px. Najlepiej z tym zdjęciem. Dałoby sie coś wykrzesać? :loveu: Quote
eria Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 jasne że się da! a jakie kolory ? tylko baner czy av też?;) Quote
Olusia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Wiosenna zieleń. :loveu: Avek jeśli byś mogła to też poproszę. ;) :calus: Quote
Olusia Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 Eriuś, cudowna jesteś! :loveu: Super to wyszło i jak szybciutko. ;) Dziękuję. :calus: Quote
ariss Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 super razem wyglądacie:loveu:widać dużą więź między Wami;) Eriuś banerek śliczny:loveu: Quote
Recommended Posts