Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
Przy takim aparacie jak ty miałaś wczesniej może i nic nie nauczysz się na kompakcie, ale ja wręcz przeciwnie, aparat mam od czwartku a już wszystko rozumiem (typu ustawienie czasu otwarcia przysłosny i te inne duperele :D)

Ja cały czas mam ten sam aparat. :p Ja już chyba wykorzystałam dobrze jego możliwości, tak mi się wydaje. Ale jeszcze pewnie coś z nim zdziałam. ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję bardzo :oops::loveu:

W najbliższy czasie biorę udział w konkursie fotograficznym. O tematyce przyrodniczej. Niestety nie można zdjęć obrabiać w komputerze. :shake::roll:
Ale muszę poszukać jakiegoś ciekawego obiektu/krajobrazu. :cool3:

Posted

Olusia napisał(a):
W najbliższy czasie biorę udział w konkursie fotograficznym. O tematyce przyrodniczej. Niestety nie można zdjęć obrabiać w komputerze. :shake::roll:
Ale muszę poszukać jakiegoś ciekawego obiektu/krajobrazu. :cool3:

Ja miałam wziąść udział w konkursie fotograficznym związanym z moim miastem, jakieś ciekawe miejsca, pomniki symbolizujące akurat Żory, itp, itd. No niestety, aparatu nie zdążyłam się wtedy jeszcze dorobić, a z tamtym to nie ma co iść, a jeszcze pogoda była do niczego... :shake:

Posted

Cześć. ;)

U nas jak widać jest. Organizowany przez szkołę.
Tylko mam jeden problem. :roll: Co ma przedstawiać to zdjęcie? Nie mam na to w ogóle pomysłu. :oops: Podpowiecie coś? :cool3:

Posted

Bierzemy przykład z Foxiastej. :lol: A tak na serio: Dianka się strasznie wierciła i mnie rozśmieszała. :p

Zrobiłabyś mi bannerek do galerii? :cool3: 350x100 px. Najlepiej z tym zdjęciem.
Dałoby sie coś wykrzesać? :loveu: