Anusia&Saba Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dwa kurczaki w koszu siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, królik w szopie zioło pali, kaczki dwie majaczą w dali, ksiądz za stołem już się buja... WESOŁEGO ALLELUJA Quote
Pimpek Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hej :D http://i30.tinypic.com/17ftzb.jpg Na co się tak patrzy?:razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 I fot. super :loveu: reszta też fajna :razz: Quote
AneQ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Co za urocze stworzonko :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy. ;) Quote
Olusia Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Cześć :buzi: [quote name='gassira']oj tam...troszkę:evil_lol:;) Nom, ale jednak koncepcja się trochę zepsuła. W aparacie nie zauważyłam tego błędu. :razz: [quote name='Bzikowa']Biedna Dianka, chciałaby sobie powyglądać na swiat a tu co ? Zabudowany balkon :evil_lol: Bzik ma ten sam problem:lol: Olu , Olu kiedy trymowanko ? Już wcześniej pisałam. Zaczęłam ją sama skubać palcami. Myślę nad trymerem. Jakie dla a'la terriera? Myślę, że fryzjer to dla niej zbyt duży stres. Jak dojdę do wprawy to Dianka będzie super wyglądać. :p [quote name='Anusia&Saba']Dwa kurczaki w koszu siedzą i rzeżuchę sobie jedzą, królik w szopie zioło pali, kaczki dwie majaczą w dali, ksiądz za stołem już się buja... WESOŁEGO ALLELUJA Dziękujemy Aniu, za życzonka. [quote name='Pimpek']Hej :D http://i30.tinypic.com/17ftzb.jpg Na co się tak patrzy?:razz: Hej ;) A to już jej się trzeba zapytać. Cała ta sesja była bez użycia smakołyków. :cool3: [quote name='Czarna_Owieczka']I fot. super :loveu: reszta też fajna :razz: Dzięki. :calus: [quote name='AneQ']Co za urocze stworzonko :loveu::loveu::loveu: Pozdrawiamy. ;) Dziękujemy za odwiedziny i zapraszamy częściej. :cool3: [quote name='Pimpek']Witamy się :cool3: Siemka, Pimpkowa. Quote
Karolina_Nett Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Hej , niełądnie to tak nienagradzać za ładne pozowanie (sama tego prawie nigdy nie robię :evil_lol:) ;) Quote
Olusia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Hej ;) Karola, jaki aparacik zamierzasz kupić? Bo czytałam ostatnio Twoje posty w wątku o fotografii. :cool3: U nas wichura śnieżna :razz: Ja chcę wiosnę :placz: Przeciągamy się :Cool!: A tak wygląda sierść Dianki po moim "trumowaniu". Nie widać już prawie białych refleksów. Quote
Karolina_Nett Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='Olusia']Karola, jaki aparacik zamierzasz kupić? Bo czytałam ostatnio Twoje posty w wątku o fotografii. :cool3: Narazie Lumix FZ8 a za rok, 2 lub trochę więcej Olympus E510 albo Sony Alpha 300 (raczej Sony) ;) http://images32.fotosik.pl/185/83915db6d77ddab9.jpg :loveu::loveu: A ja Nettowi takie białe włoski na grzbiecie wyrywam pensetką :eviltong: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Fajne ciałko po trymowanku :cool3: U nas wiosna, słońce, śnieg śladowej ilość (:multi:) tylko ze zimno ;) Quote
Olusia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Dzięki ;) U nas teraz słońce, strasznie ostre :cool3: Raz wichura śniegowa. :razz: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Czym trymowałaś Diancie? :cool3: może spróbowałabyś ją całą wyskubać :razz: http://i27.tinypic.com/2whpke0.jpg poważna :loveu: Quote
Olusia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Palcami. Ale myślę nad trymerem. Tylko jaki? :niewiem: Główki to jej skubac nie będę, bo chcę, żeby głowa została w takim samym stanie. Strasznie mi się podoba jej bródka i uszy, dlatego nie chcę ich zmieniać. Próbowałam skubać szyję, ale włoski są jakieś dziwne, nie da się ich zbytnio wyrwać. Ale myślę, ze trymer załatwiłby sprawę. ;) Poważna. Ale tylko do zdjęcia. :evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Jaki trymer? jest ich dużo, a każdy do czego innego :evil_lol: zaraz czegoś poszukam ;) Na szyi, może napnij lekko skórę, wtedy podobno lepiej wychodzi (widziałam opis trymowania parsona ;) ) Quote
Czarna_Owieczka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Tutaj Flaire napisała co nieco o trymerach ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 I dobrze by było, gdyby przed pierwszym samodzielnym trymowaniem, odwiedzić specjalistę który pokaże na czym rzecz polega ;) Quote
Olusia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Ja wiem. Rozumiem na czym to polega, tylko muszę dojść do wprawy. Ale chyba jestem na dobrej drodze. ;) Quote
Olusia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Tylko, że muszę do tego przyzwyczaić Diankę. :) Quote
Olusia Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Bardzo ciekawy jest ten wątek o trymowaniu. :) Quote
Czarna_Owieczka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [SIZE=1]Zajączek z życzeniami ! [SIZE=1]Kliknij Quote
eria Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 pisałaś że główki nie będziesz dotykać, a szkoda bo lepiej wyglądałaby zrobiona na teriera :loveu::lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Olusia,-co do głowy, to może spróbuj wytrymować jej uszy i trochę główkę, sierść nie zęby, odrośnie :evil_lol: ja na moim co raz eksperymentuje :oops: Quote
Recommended Posts