Olusia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 Bryy :) Ciągnie, ale niewiele z wiekiem coraz mniej ;) Z drugiej strony smyczy jest mocniejszy i większy karabińczyk :) Dziękujemy wszystkim za odwiedziny :) Quote
BBeta Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Ładny komplecik ;) Te zapięcia we wszystkich obrożach robią teraz bardzo mocne ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Olusiu, chodziło mi o zapięcie w obroży, nie w smyczy :oops: BBeta te plastikowe? Mój brat kupił Tebel szelki, gdy miała 2 miesiące... Zapięcie puściło na nastym z kolei spacerze :evil_lol: Dlatego wolę te z dziurkami ;) Quote
BBeta Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']BBeta te plastikowe? Mój brat kupił Tebel szelki, gdy miała 2 miesiące... Zapięcie puściło na nastym z kolei spacerze :evil_lol: Dlatego wolę te z dziurkami ;)[/QUOTE] Tak. Te z hiltona i lupine wytrzymują ciągnięcie mojej Kaji, więc naprawdę muszą być mocne :diabloti: Quote
Olusia Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 W obróżce dosyć mocne jest :) Do tej pory żadna obróżka jej się nie zerwała :) Kiedyś mi się wyrwała ze smyczy automatycznej :evil_lol: Ale młoda i głupiutka była, więc jej wybaczam ;) My mamy jak na razie z Chaby ;) Ale Rogza na święta planuję :) Quote
Pimpek Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 [quote name='Olusia']W obróżce dosyć mocne jest :) Do tej pory żadna obróżka jej się nie zerwała :) Kiedyś mi się wyrwała ze smyczy automatycznej :evil_lol: Ale młoda i głupiutka była, więc jej wybaczam ;) My mamy jak na razie z Chaby ;) Ale Rogza na święta planuję :)[/quote] Mi jak byłam z Pimpem na spacerze na smyczy automatycznej to mi się ta smycz jakoś z ręki wymknęła i na ziemię spadła a Pimpek myślał że go trzymam biegł dalej a ja za nim, na ziemię się prawie rzuciłam zęby tą smycz złapać, a Pimpek i tka się zatrzymał jak krzyknęłam "Pimpek! Stój!" i prawie upadłam na ziemie, to w łąkach było :evil_lol: Quote
Olusia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Mnie też smycz z ręki wyleciała, przewróciłam się, a ona biegła za jakimś chłopakiem :evil_lol: Także, preferuję zwykłe smycze - regulowane bądź nie :) Quote
:: FiGa :: Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Ja podzielam zdanie Justyny - tylko dziureczki :evil_lol: Zapięciom nie wierzę, bo Figowa kiedy jeszcze brzdącem była to zerwała mi się z obrózki z zapięciem i pognała w strone ruchliwej ulicy. Teraz już nie ciągnie, ale zdarza jej sie szarpnąć jak np zobaczy znienawidzonego psa, nie chce kusic złego ;) Piekny komplecik :klacz: też mamy taki łańcuch półzaciskowy :cool3: Quote
Olusia Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 My tylko z plastikowym zapięciem :) Właśnie z tej tradycyjnej mi się wyrwała :evil_lol: Quote
Bzikowa Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Witam Was dziewczęta! Dobry wieczór i dobranoc :cool3: Wpadne jutro z myśla o zdjęciach! Quote
taxelina Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 weszlam tu ze smutnego tematu, ale widze psinka slodka, wycaluj i pozdrow od moich 2 paskud no i zapraszam do nas :) Quote
Olusia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Hej :cool3: [B]deer_1987 - [/B]Witamy w naszej galerii. Zaraz do Was zajrzę :p Quote
ariss Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Olusia piękny zestawik,ale więcej fotek.Lubie popatrzeć sobie na Dianke:loveu: Quote
Olusia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Jak mi się uda to coś wstawię, ale się na to nie zanosi. Internet się wyłącza, fotosik coś wolno chodzi. Quote
Olusia Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Udało się! [IMG]http://i3.tinypic.com/85psbyh.png[/IMG] [IMG]http://i9.tinypic.com/6jlabe8.jpg[/IMG] Prezentujemy obróżkę [IMG]http://i10.tinypic.com/6tnf3br.jpg[/IMG] Ja już idę spać, dobranoc ;) Quote
BBeta Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 [url]http://i3.tinypic.com/85psbyh.png[/url] Cudna :loveu::loveu: Ładnie jej w niebieskim ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Foootki :loveu: Jaka piękna mordka i jakie czujne ucha :loveu: Quote
Cambel&Megi Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Hej ;) Ale ładny komplecik ma Dianeczka :loveu: Quote
Bzikowa Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Bardzo jej ladnie w niebieskim ;) Pozdrawiamy! Quote
Olusia Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Hej :loveu: Dziękujemy za odwiedzinki komplemenciki :cool3::loveu: Pozdrawiamy cieplutko Ola&Dianuśka ;) Quote
:: FiGa :: Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Mówi się, że ładnemu we wszystkim ładnie:cool3: i to się doskonale ma do Dianki :loveu: Quote
Recommended Posts