Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkich serdecznie :cool3:

Pimpek napisał(a):
Dziękuję bardzo :loveu:

Cieszę się, że się podoba i b. dziękuję ;)

gassira napisał(a):
Teraz czekam na karteczke z Twją psiną-trening czyni mistrza:lol::loveu:

Może coś wykombinuję, na razie nie mam jeszcze pomysłu :evil_lol::cool3:

gassira napisał(a):
No właśnie Oluś co tu taka cisza?:mad:

Cisza, bo nikt nic nie pisze :evil_lol: Łatwe pytanie, łatwa odpowiedź :diabloti:

natija napisał(a):
no gdzie sie podziewacie:)

Niestety, SZKOŁA, nauka, nauka i nauka :shake: Dostałam dziś 4, 5, 5 z polskiego :loveu: (Uwielbiam ten przedmiot)

Bzikowa napisał(a):
Cześć Olu :diabloti:
Co tam u Was? :razz:
Ja wrócilam z odwyku od dogogaleryjek;) Ostatnie zdjęcia śliczne , zwłaszcza te zabawowe:loveu:

Heej Aniu :cool3:

Nic ciekawego, psina dostała już prezent od Mikołaja - piszczącą piłeczkę i smakołyki. Piłka już jest dziurawa :mad: Schowałam piłkę do szuflady, to mi teraz niucha koło biurka :lol: Jęczy i jęczy, dać jej tą piłkę? :eviltong:

Dziękujemy, dziękujemy :loveu:

Posted

Już jej dałam :D.
Chyba jakąś z kauczuku muszę kupić :diabloti: Z mikołajowego prezentu zostały już tylko dropsy
:lol:. A co jej kupić pod choinkę (żeby nie zepsuła:lol:)?

Posted

Zobaczysz, jak Gassi podrośnie będziesz musiała jej kupić twardsze i mocniejsze zabawki :eviltong: Od razu mówię, przygotuj się :) Będzie musiała ostrzyć sobie na czymś te ząbki ;) Ale moze ona jest z tych spokojniejszych, delikatniejszych co nie bawią sie tak zabawkami jak moja sucza.

Dianka takiego kuraka miała kiedyś (jak była szczeniorem), teraz bym jej takiego raczej nie kupiła ;) Piszczałkę by popsuła i rozgryzłaby go na części pierwsze :lol: Tak samo jak tą piłkę dzisiaj (kupiłam bo myślałam że jest mocna
:lol:)

Taka piłka ewentualnie mogłaby być z kauczuku i z mocniejszym sznurem :eviltong: Nawet w zoologu widziałam taką :)

Ta piłka wygląda ciekawie ;) Nie jest zbyt ciężka?

Misiów to my mamy pełno (daję jej co jakiś czas). Starczają na jeden wieczór :lol:

U nas najlepiej sprawdzają się piłki tenisowe, grube sznury, frisbee świetnie sprawdza się na spacerach, patyki.

Posted

Kurczak jest bez piszczałki:eviltong:tylko tak fajnie syczy powietrzem:diabloti:
Ze sznaucerkami jest różnie jedne roznoszą takie kuraki a psiak moich znajomych tylko memła w pysku:roll:

piłka jest fajna leciutka Gasska uwielbia ją podrzucać i łapać za drugi sznurek;)

Niewliczając patyków to wymieniłaś to czego Gassula nie lubi:roll:co psiak to obyczaj:evil_lol:

Posted

Dbry wieczór:oops: Fajowską psicę masz:cool3: A odnośnie zabawek to może zakup coś takiego:

Kośc do napełniania smakołykami:cool3: No a jak z Konga to na pewno trwałe. Ja mam konga tradycyjnego i się super trzyma;)