Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdoberek ;)
Ja najpierw zrobię z Bzika miszczunia a dopiero potem wymieciemy te wszystkie zaaaajebiste psy ktore mamy w klasie :eviltong: i z którymi biały nie ma szans:eviltong:

Posted

Hej :loveu:
Jutro prawdopodobnie jedziemy zapytać się w ZK co z agility. Już się nie mogę doczekać treningów ;)

Aniu - pewnie Bzik ich wymiecie aż się będzie za nimi kurzyło :eviltong: A teraz jak Wam idzie ?

Posted

Hej :loveu:
Właśnie wróciłam z ZK :cool3: I co ? :razz:

Pan, z którym rozmawiałam był bardzo miły. Okazało się, że agility (adżiliti) będzie chyba niedługo. Dopiero trwają poszukiwania chętnych do tego sportu. Ponoć pani, która jest z oddziału warszawskiego, ma się przenieść w najbliższym czasie do oddziału radomskiego :multi: i będzie organizować zajęcia agility :multi: Pan, z którym rozmawiałam był zadowolony z tego, że młodzież w moim wieku interesuje się psami i agility :p

Posted

[quote name='Ola & Dianuśka']Hej :loveu:

Pan, z którym rozmawiałam był bardzo miły. Okazało się, że agility (adżiliti) będzie chyba niedługo. Dopiero trwają poszukiwania chętnych do tego sportu. Ponoć pani, która jest z oddziału warszawskiego, ma się przenieść w najbliższym czasie do oddziału radomskiego :multi: i będzie organizować zajęcia agility :multi: Pan, z którym rozmawiałam był zadowolony z tego, że młodzież w moim wieku interesuje się psami i agility :p[/quote]
No to gratulacje :multi:

Posted

Pan, z którym rozmawiałam był bardzo miły. Okazało się, że agility (adżiliti) będzie chyba niedługo. Dopiero trwają poszukiwania chętnych do tego sportu. Ponoć pani, która jest z oddziału warszawskiego, ma się przenieść w najbliższym czasie do oddziału radomskiego :multi: i będzie organizować zajęcia agility :multi: Pan, z którym rozmawiałam był zadowolony z tego, że młodzież w moim wieku interesuje się psami i agility :p[/quote]

Świetnie!
Gratulujemy! :cool3:

Posted

Jupi jupi jupi:multi::multi::multi: To spotykamy się na zawodach w zeróweczkach:evil_lol:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Jupi jupi jupi:multi::multi::multi: To spotykamy się na zawodach w zeróweczkach:evil_lol:[/quote]

Oliwia mam nadzieję, że przyjedziesz do Białegostoku na zawody :razz:
i nie mów "za daleko" bo kluby warszawskie przyjażdżają do nas :p