Olusia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Dzięki :loveu: Czy to super sprawa to się dopiero przekonam, ale pewnie masz rację :loveu: Quote
Bzikowa Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Dzieńdoberek ;) Ja najpierw zrobię z Bzika miszczunia a dopiero potem wymieciemy te wszystkie zaaaajebiste psy ktore mamy w klasie :eviltong: i z którymi biały nie ma szans:eviltong: Quote
Olusia Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Hej :loveu: Jutro prawdopodobnie jedziemy zapytać się w ZK co z agility. Już się nie mogę doczekać treningów ;) Aniu - pewnie Bzik ich wymiecie aż się będzie za nimi kurzyło :eviltong: A teraz jak Wam idzie ? Quote
Samturia Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 super! :bigcool: też bym chciła gdyby gdzieś blisko mnie był tor... :roll: Quote
Pimpek Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Agility - Bomba :multi: Liczę na foty z treningów i zawodów ;) Quote
Olusia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Hej :loveu: Właśnie wróciłam z ZK :cool3: I co ? :razz: Pan, z którym rozmawiałam był bardzo miły. Okazało się, że agility (adżiliti) będzie chyba niedługo. Dopiero trwają poszukiwania chętnych do tego sportu. Ponoć pani, która jest z oddziału warszawskiego, ma się przenieść w najbliższym czasie do oddziału radomskiego :multi: i będzie organizować zajęcia agility :multi: Pan, z którym rozmawiałam był zadowolony z tego, że młodzież w moim wieku interesuje się psami i agility :p Quote
Czarna_Owieczka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 To super :razz: A odwiedziłaś już ten salon psiej pielęgnacji? :oops: Quote
Olusia Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Raczej chyba nie odwiedzę niestety :oops: A to nie ma czasu, a to mama mówi żeby psa nie oszpecać, ehhh.... Dam sobie z tym spokój ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 :) mam nadzieję. że z agility się Tobie uda :) Quote
Pimpek Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka']Hej :loveu: Właśnie wróciłam z ZK :cool3: I co ? :razz: Pan, z którym rozmawiałam był bardzo miły. Okazało się, że agility (adżiliti) będzie chyba niedługo. Dopiero trwają poszukiwania chętnych do tego sportu. Ponoć pani, która jest z oddziału warszawskiego, ma się przenieść w najbliższym czasie do oddziału radomskiego :multi: i będzie organizować zajęcia agility :multi: Pan, z którym rozmawiałam był zadowolony z tego, że młodzież w moim wieku interesuje się psami i agility :p[/quote] No to gratulacje :multi: Quote
Cambel&Megi Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Spora zmiana decyzji :lol: Jak pisałam w mojej galerii, raczej podstawą jest PT, albo ogółem szkolenie odstaw na własną rękę, a potem np. psie sporty....No ale to moje zdanie. Quote
Bzikowa Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Dobry wieczór. Chcemy fot i lecimy sobie bom zmęczona i olewam dzis dogo;) Quote
Samturia Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka']Hej :loveu: Właśnie wróciłam z ZK :cool3: I co ? :razz: Pan, z którym rozmawiałam był bardzo miły. Okazało się, że agility (adżiliti) będzie chyba niedługo. Dopiero trwają poszukiwania chętnych do tego sportu. Ponoć pani, która jest z oddziału warszawskiego, ma się przenieść w najbliższym czasie do oddziału radomskiego :multi: i będzie organizować zajęcia agility :multi: Pan, z którym rozmawiałam był zadowolony z tego, że młodzież w moim wieku interesuje się psami i agility :p[/quote] Świetnie! Gratulujemy! :cool3: Quote
olifka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Ola & Dianuśka']Hej :loveu: Właśnie wróciłam z ZK :cool3: I co ? :razz: Pan, z którym rozmawiałam był bardzo miły. Okazało się, że agility (adżiliti) będzie chyba niedługo. Dopiero trwają poszukiwania chętnych do tego sportu. Ponoć pani, która jest z oddziału warszawskiego, ma się przenieść w najbliższym czasie do oddziału radomskiego :multi: i będzie organizować zajęcia agility :multi: Pan, z którym rozmawiałam był zadowolony z tego, że młodzież w moim wieku interesuje się psami i agility :p[/quote] Jupi jupi jupi:multi::multi::multi: To spotykamy się na zawodach w zeróweczkach:evil_lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='Sznaucerka-Balbina']Jupi jupi jupi:multi::multi::multi: To spotykamy się na zawodach w zeróweczkach:evil_lol:[/quote] Oliwia mam nadzieję, że przyjedziesz do Białegostoku na zawody :razz: i nie mów "za daleko" bo kluby warszawskie przyjażdżają do nas :p Quote
Pimpek Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Fotyyyy :diabloti: Daaaaaaaaj :diabloti: I to już :diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Cześć :) Wpadam się przywitać po przerwie ;) I czekam na zdjęcia :loveu: Quote
Olusia Posted October 5, 2007 Author Posted October 5, 2007 Hej ;) Dziś raczej nie będzie zdjęć, internet wolno chodzi i się wyłącza. Quote
Samturia Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Kurde szkoda... u mnie zaraz aż 1 fotka! xD (więcej nie zrobiłam ;P) Quote
Recommended Posts