Czarna_Owieczka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Ola, te zdjęcia sa wspaniałe :loveu: już nawet nie mam co cytować bo każda po kolei mi się podoba :cool3: Quote
AneQ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Cześć :*:* Piękne fotusie :] :loveu::loveu::cool2::serduszka: Quote
Sallcia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Spóźnione sto lat !:BIG: I najlepsze jest to , że mimo iż Dianka ma juz 5 lat [ co nietórzy uwazają za rpzemęczone staruszki] ćwiczycie sporty i Diana jest wspaniałym towarzyszem!:loveu: Quote
Olusia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Cześć :cool3: [quote name='Czarna_Owieczka']Ola, te zdjęcia sa wspaniałe :loveu: już nawet nie mam co cytować bo każda po kolei mi się podoba :cool3:[/quote] Nie wiedziałam, że aż tak się spodobają :razz: Dziękuję :multi: [quote name='AneQ']Cześć :*:* Piękne fotusie :] :loveu::loveu::cool2::serduszka:[/quote] Dzięki ;) [quote name='Sallcia']Spóźnione sto lat !:BIG: I najlepsze jest to , że mimo iż Dianka ma juz 5 lat [ co nietórzy uwazają za rpzemęczone staruszki] ćwiczycie sporty i Diana jest wspaniałym towarzyszem!:loveu:[/quote] 5 lat to żaden staruszek! :p Może mamy swoje problemy ale i tak ćwiczymy, bo sprawia nam to wielką radość. Zawody może raczej nie, bo jednak mamy problemy z socjalizacją, ale i tak będziemy ćwiczyć, choćby tylko dla zabawy :loveu: W kwestii wyglądu wcale nie widać po niej, że już ma te swoje 5 latek. Jest w typie terriera więc pewnie temu to zawdzięcza. Charakter również typowo terrierzy, zawsze zawadiaka i największy wariat pośród innych psów :cool3: Quote
AneQ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Sallcia']Spóźnione sto lat !:BIG: I najlepsze jest to , że mimo iż Dianka ma juz 5 lat [ co nietórzy uwazają za rpzemęczone staruszki] ćwiczycie sporty i Diana jest wspaniałym towarzyszem!:loveu:[/quote] Gratulacje. :) Ja też z moją pociechą ćwicze [ amatorsko, slalomy, skakanie przez przeszkode, itp. ] Życzę Ci sukcesów. :)) :loveu: I wielu radości z pociechą :) Quote
Olusia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Trzeba coś z nią w końcu robić, żeby się nie nudziła :cool3: Radości to ja mam tyle z nią na co dzień :loveu::loveu::loveu: Quote
Sallcia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 I oto chodzi ! Pies ma miec rozrywke , potrzbeuje dobrego kontaktu z włascicielem.. A może by tak jakiś filmik z frisbowania?:loveu: Quote
Olusia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 W urodzinowym filmiku było dużo frisbee, na poprzedniej stronie chyba link do niego jest ;) Quote
Feigned Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2627.jpg jaka uśmiechnięta :loveu::loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Olusia']5 lat to żaden staruszek! :p [/QUOTE] Popieram wniosek ! :razz: mój w lipcu tez będzie miał 5 :loveu: Quote
Olusia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 [quote name='Feigned']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2627.jpg jaka uśmiechnięta :loveu::loveu: Uśmiecha się do piłki :lol: [quote name='Czarna_Owieczka']Popieram wniosek ! :razz: mój w lipcu tez będzie miał 5 :loveu: Widzę, że dużo psiaków jest z 2004 ;):cool3: Właśnie wróciłyśmy z długiego spaceru :cool3: Był typowo patyczkowy-piłeczkowy i frisbowy :multi: Sucz się nieźle wybiegała i odpoczywa teraz :razz: Pogoda okropna, ale cieszę się, że mam sucz, która lubi spacery w deszczu ;) Quote
Sallcia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 jak dla mnie wiek 5 lat jest idealny. :cool3: Pies młody , ale powazniejszy... ;) Choć nie zawsze .. Mój w lipcu kończy dopiero 2 rok , więc jesteśmy narazie 'szczeniakami' Czego sie teraz uczycie z Dianusią? Jakiś trik czy stuczka?:cool3: Quote
Olusia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Na razie ćwiczymy to, co już umiemy + elementy do frisbee: flipy i vaulty :) Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/DSC_2632.jpg http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/DSC_2630.jpg Ja wymiękam :loveu: http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2627.jpg Kochana mordka :loveu: Filmik świetny!!! :klacz: Możesz mi podać tytuł pierwsej piosenki? Też bym ją podkradła do filmiku :oops: Quote
Olusia Posted February 10, 2009 Author Posted February 10, 2009 Ach... Figowa :loveu: Dziękujemy za komplementy :) Bryan Adams - Please Forgive Me; uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Oluś, dzięki :loveu: a znasz jakieś podobne wolne piosenki? Trzeba mi muzyke do metamorfoz i stoję w kropce. Na początku chciałam wykorzystać 3 Doors Down - Here without you, ale teraz już sama nie wiem :lol: Quote
Olusia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 Może jeszcze coś z repertuaru Bryana Adams'a? Heaven, Here I am? Może The Last Good night- Pictures of you, U2- I Still Haven't Found What I'm Looking For, Tomasz Korpanty - Seattle [39 i pół], Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing? Nie wiem naprawdę, ale mam nadzieję, że Ci jakoś to pomogło- ostatnio mało słucham takiej muzyki, no chyba, że Bryana Adamsa :loveu: Quote
Akadna Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ja ogólnie lubię twórczość Adamsa, ma taki specyficzny głos. Figowa, moze jeszcze Bryan Adams - Song the bugle /piękne... także w polskiej wersji/ ?Albo jeszcze happysad - 100 lat, mnie się wyjątkowo smutno kojarzy - ze śmiercią i przemijaniem... Quote
:: FiGa :: Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Pozostałam jednak przy 3 doors down, zrobiłam 30sek, ciotki zaakceptowały więc chyba już to zostanie. Ale dla pewności zrobię też do jakiejś innej muzyki.. dzięki Wam :loveu: Słucham słucham słucham... odpływam odpływam... :loveu: :evil_lol: Quote
Olusia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 [quote name='Akadna']Ja ogólnie lubię twórczość Adamsa, ma taki specyficzny głos. Figowa, moze jeszcze Bryan Adams - Song the bugle /piękne... także w polskiej wersji/ ?Albo jeszcze happysad - 100 lat, mnie się wyjątkowo smutno kojarzy - ze śmiercią i przemijaniem... O, dzięki- ściągnę sobie skoro polecasz :cool3: [quote name=':: FiGa ::']Pozostałam jednak przy 3 doors down, zrobiłam 30sek, ciotki zaakceptowały więc chyba już to zostanie. Ale dla pewności zrobię też do jakiejś innej muzyki.. dzięki Wam :loveu: Słucham słucham słucham... odpływam odpływam... :loveu: :evil_lol: A proszę, jak coś to pytaj ;) Quote
eria Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 3 Doors Down - Here without you kocham tą piosenkę !!! :loveu: Ale ostatnio odpływam przy tym jeśli już muzyka na tapecie: YouTube - Wrzosowisko - Edward Stachura - Muzyk i Poeta Witamy bardzo śnieżnie ;) Quote
Olusia Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 My również witamy bardzo śnieżnie. Cały czas sypie i sypie :cool3: Ja ogólnie nie często słucham takiej muzyki, zależy od nastroju. Eria, ładne ;) Quote
Pimpek Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Witamy się! ;) I przepraszamy, że tyle nas tu nie było .. Nie bij! :placz: :lol: Quote
Recommended Posts