Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Spóźnione sto lat !:BIG:

I najlepsze jest to , że mimo iż Dianka ma juz 5 lat [ co nietórzy uwazają za rpzemęczone staruszki] ćwiczycie sporty i Diana jest wspaniałym towarzyszem!:loveu:

Posted

Cześć :cool3:

[quote name='Czarna_Owieczka']Ola, te zdjęcia sa wspaniałe :loveu: już nawet nie mam co cytować bo każda po kolei mi się podoba :cool3:[/quote]

Nie wiedziałam, że aż tak się spodobają :razz: Dziękuję :multi:

[quote name='AneQ']Cześć :*:*
Piękne fotusie :] :loveu::loveu::cool2::serduszka:[/quote]

Dzięki ;)

[quote name='Sallcia']Spóźnione sto lat !:BIG:

I najlepsze jest to , że mimo iż Dianka ma juz 5 lat [ co nietórzy uwazają za rpzemęczone staruszki] ćwiczycie sporty i Diana jest wspaniałym towarzyszem!:loveu:[/quote]

5 lat to żaden staruszek! :p Może mamy swoje problemy ale i tak ćwiczymy, bo sprawia nam to wielką radość. Zawody może raczej nie, bo jednak mamy problemy z socjalizacją, ale i tak będziemy ćwiczyć, choćby tylko dla zabawy :loveu: W kwestii wyglądu wcale nie widać po niej, że już ma te swoje 5 latek. Jest w typie terriera więc pewnie temu to zawdzięcza. Charakter również typowo terrierzy, zawsze zawadiaka i największy wariat pośród innych psów :cool3:

Posted

[quote name='Sallcia']Spóźnione sto lat !:BIG:

I najlepsze jest to , że mimo iż Dianka ma juz 5 lat [ co nietórzy uwazają za rpzemęczone staruszki] ćwiczycie sporty i Diana jest wspaniałym towarzyszem!:loveu:[/quote]

Gratulacje. :) Ja też z moją pociechą ćwicze [ amatorsko, slalomy, skakanie przez przeszkode, itp. ]
Życzę Ci sukcesów. :)) :loveu: I wielu radości z pociechą :)

Posted

[quote name='Feigned']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2627.jpg
jaka uśmiechnięta :loveu::loveu:

Uśmiecha się do piłki :lol:

[quote name='Czarna_Owieczka']Popieram wniosek ! :razz: mój w lipcu tez będzie miał 5 :loveu:

Widzę, że dużo psiaków jest z 2004 ;):cool3:

Właśnie wróciłyśmy z długiego spaceru :cool3: Był typowo patyczkowy-piłeczkowy i frisbowy :multi: Sucz się nieźle wybiegała i odpoczywa teraz :razz: Pogoda okropna, ale cieszę się, że mam sucz, która lubi spacery w deszczu ;)

Posted

jak dla mnie wiek 5 lat jest idealny. :cool3:
Pies młody , ale powazniejszy... ;)
Choć nie zawsze ..
Mój w lipcu kończy dopiero 2 rok , więc jesteśmy narazie 'szczeniakami'
Czego sie teraz uczycie z Dianusią?
Jakiś trik czy stuczka?:cool3:

Posted

Oluś, dzięki :loveu: a znasz jakieś podobne wolne piosenki? Trzeba mi muzyke do metamorfoz i stoję w kropce. Na początku chciałam wykorzystać 3 Doors Down - Here without you, ale teraz już sama nie wiem :lol:

Posted

Może jeszcze coś z repertuaru Bryana Adams'a? Heaven, Here I am?
Może The Last Good night- Pictures of you, U2- I Still Haven't Found What I'm Looking For, Tomasz Korpanty - Seattle [39 i pół], Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing?

Nie wiem naprawdę, ale mam nadzieję, że Ci jakoś to pomogło- ostatnio mało słucham takiej muzyki, no chyba, że Bryana Adamsa :loveu:

Posted

Ja ogólnie lubię twórczość Adamsa, ma taki specyficzny głos.

Figowa, moze jeszcze Bryan Adams - Song the bugle /piękne... także w polskiej wersji/ ?Albo jeszcze happysad - 100 lat, mnie się wyjątkowo smutno kojarzy - ze śmiercią i przemijaniem...

Posted

Pozostałam jednak przy 3 doors down, zrobiłam 30sek, ciotki zaakceptowały więc chyba już to zostanie. Ale dla pewności zrobię też do jakiejś innej muzyki.. dzięki Wam :loveu:

Słucham słucham słucham... odpływam odpływam... :loveu: :evil_lol:

Posted

[quote name='Akadna']Ja ogólnie lubię twórczość Adamsa, ma taki specyficzny głos.

Figowa, moze jeszcze Bryan Adams - Song the bugle /piękne... także w polskiej wersji/ ?Albo jeszcze happysad - 100 lat, mnie się wyjątkowo smutno kojarzy - ze śmiercią i przemijaniem...

O, dzięki- ściągnę sobie skoro polecasz :cool3:

[quote name=':: FiGa ::']Pozostałam jednak przy 3 doors down, zrobiłam 30sek, ciotki zaakceptowały więc chyba już to zostanie. Ale dla pewności zrobię też do jakiejś innej muzyki.. dzięki Wam :loveu:

Słucham słucham słucham... odpływam odpływam... :loveu: :evil_lol:

A proszę, jak coś to pytaj ;)