Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Czarna_Owieczka']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2523.jpg
jak słodko :loveu::)

[quote name='Magot']A mi się najbardziej podoba ostatnie :cool3: :loveu:

[quote name='anitaaa i bartis']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2472.jpg śliczne :loveu:

[quote name='Patisa']świetne :loveu:

[quote name='Kinia']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2525.jpg
śliczne:loveu:

Dziękujemy :loveu:

[quote name='Kinguska']Ale śliczne fotki :D
http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2472.jpg
ta obroza to Chaba?

Tak, Chaba ;)

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, tak. Dianuśce już 5 roczek dzisiaj stuka. Jest moim pierwszym i wymarzonym psem, nierasowa ale swoim temperamentem i charakterem najbardziej przypomina mi terriera- zwariowanego, który (prawie) zawsze ma ochotę na zabawy i ma za dużo energii w tyłku 8) Kochana jest, może wad ma wiele, ale jeszcze ich się za bardzo nie dopatrzyłam. W moich oczach widzę więcej zalet niż wad. Jest psicą super nakręconą na pracę z człowiekiem, ale jednocześnie nie da sobie w kaszę dmuchać. Na wsi lubi sobie rządzić. W domu zachowuje się raczej spokojnie, pierwsza zajmuje kanapę :P Na spacerze i treningach jest super nakręcona na frisbee, choć nie zawsze, ale to pomińmy. Ma niezłego świra na punkcie piłek, dlatego wyciągam je ostatnio tylko na spacerach, żeby miała większą radość z zabaw. Przez te pięć lat wiele się od niej nauczyłam, między innymi tego, że pies to nie zabawka, ale żywa istota. To dzięki niej zainteresowałam się bardziej psami. Od ok. 2 lat odkąd się tu udzielam bardziej zwracam uwagę na to, żeby miała więcej zajęcia, bo kiedyś były jedynie spacerki wkoło bloku, cóż rzeczywistość... Ale teraz odkąd z nią klikam i więcej się bawię czuję, że jest szczęśliwszym psem :D Zabawa na dworze sprawia jej ogromną radość. Pracuje mi się z nią super, jest chętna do pracy, czasem sama mnie zaczepia, żebyśmy coś porobiły. Ma też swoje lęki, ale to jedynie moja wina- zero socjalizacji w wieku szczenięcym. teraz widać tego skutki... Boi się niektórych nieznajomych, petard, odkurzacza... Ale jakoś żyjemy, przetrwałyśmy razem już tyle lat z tymi problemami to przetrwamy kolejne. Najważniejsze, by czuła się szczęśliwa. I tego Ci Maleńka życzę, żebyś nadal czuła się koło mnie dobrze i zawsze miała ochotę na zabawę, bo bez piłki byłoby naprawdę nudno!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Film urodzinowy mam, właśnie zgrywa się na YT, ale długo to coś idzie. Jak już się załaduje to wstawię link tutaj. Zdradzę, że zamieściłam tam najnowsze nasze zabawy z frisbee :D

Posted

Dianuśka!
Jako, że jest to Twój dzień życzę Ci wszystkiego najlepszego kochanie małe :loveu:
Lataj za frisbee jak samolocik, baw się, baw ile tylko wlezie... :loveu:
No i pociechy z panci! A wiem, że ta nie zawsze pozwala Ci na wszystko :mad:
Ale słuchaj się i bądź dobrą psiną, a na pewno Ci się to opłaci :loveu:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Ooo przegapiłam imprezkę :-o Spóźnione, ale najszczersze życzonka urodzinowe! 100lat, pociechy z pańci, dużooo smakołyków i wszystkiego co najlepsze :loveu:
Pzdr.

Posted

Dziękujemy Kochane :loveu:

A, zmieniła się i to dużo ;) Przede wszystkim jest bardziej chętna do pracy, jest bardziej spokojna i mordka jej zjaśniała, ale z tego co widzę znowu ma dużo czarnego na główce :)

Posted

Piękna pogoda, słonko świeciło, więc wybraliśmy się do dziadków ;) I grzechem byłoby nie wykorzystać pięknego światełka, więc zrobiłam parę fotek :)

Szczyt mojego 'artyzmu', tzn. podoba mi się 8)

i 5letnia już Dianucha :)