Olusia Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='Czarna_Owieczka']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2523.jpg jak słodko :loveu::) [quote name='Magot']A mi się najbardziej podoba ostatnie :cool3: :loveu: [quote name='anitaaa i bartis']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2472.jpg śliczne :loveu: [quote name='Patisa']świetne :loveu: [quote name='Kinia']http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2525.jpg śliczne:loveu: Dziękujemy :loveu: [quote name='Kinguska']Ale śliczne fotki :D http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2472.jpg ta obroza to Chaba? Tak, Chaba ;) Quote
ewka i haker Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 super z jezyczkiem najlepsze:loveu: Quote
Bzikowa Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Śliczne zdjęcia:loveu: Ciemne, racja ale moim zdaniem kolory i tak są super! ;) Wcale nie są przygaszone przez brak słońca. Quote
:: FiGa :: Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2523.jpg Mrrrr :loveu: Quote
Olusia Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Tak, tak. Dianuśce już 5 roczek dzisiaj stuka. Jest moim pierwszym i wymarzonym psem, nierasowa ale swoim temperamentem i charakterem najbardziej przypomina mi terriera- zwariowanego, który (prawie) zawsze ma ochotę na zabawy i ma za dużo energii w tyłku 8) Kochana jest, może wad ma wiele, ale jeszcze ich się za bardzo nie dopatrzyłam. W moich oczach widzę więcej zalet niż wad. Jest psicą super nakręconą na pracę z człowiekiem, ale jednocześnie nie da sobie w kaszę dmuchać. Na wsi lubi sobie rządzić. W domu zachowuje się raczej spokojnie, pierwsza zajmuje kanapę :P Na spacerze i treningach jest super nakręcona na frisbee, choć nie zawsze, ale to pomińmy. Ma niezłego świra na punkcie piłek, dlatego wyciągam je ostatnio tylko na spacerach, żeby miała większą radość z zabaw. Przez te pięć lat wiele się od niej nauczyłam, między innymi tego, że pies to nie zabawka, ale żywa istota. To dzięki niej zainteresowałam się bardziej psami. Od ok. 2 lat odkąd się tu udzielam bardziej zwracam uwagę na to, żeby miała więcej zajęcia, bo kiedyś były jedynie spacerki wkoło bloku, cóż rzeczywistość... Ale teraz odkąd z nią klikam i więcej się bawię czuję, że jest szczęśliwszym psem :D Zabawa na dworze sprawia jej ogromną radość. Pracuje mi się z nią super, jest chętna do pracy, czasem sama mnie zaczepia, żebyśmy coś porobiły. Ma też swoje lęki, ale to jedynie moja wina- zero socjalizacji w wieku szczenięcym. teraz widać tego skutki... Boi się niektórych nieznajomych, petard, odkurzacza... Ale jakoś żyjemy, przetrwałyśmy razem już tyle lat z tymi problemami to przetrwamy kolejne. Najważniejsze, by czuła się szczęśliwa. I tego Ci Maleńka życzę, żebyś nadal czuła się koło mnie dobrze i zawsze miała ochotę na zabawę, bo bez piłki byłoby naprawdę nudno! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Film urodzinowy mam, właśnie zgrywa się na YT, ale długo to coś idzie. Jak już się załaduje to wstawię link tutaj. Zdradzę, że zamieściłam tam najnowsze nasze zabawy z frisbee :D Quote
Bzikowa Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Sto lat, Diana! :loveu::new-bday::multi: Pociechy z pańci! :eviltong: Beziczkowi 5 lat stuka za miesiąc z kawałkiem. ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Wszystkiego najpsiego :new-bday: :cunao: Życzymy wam wielu jeszcze lepszych wspólnie spędzonych chwil, sukcesów i pokonania strachów socjalizacji :multi: Quote
:: FiGa :: Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Dianuśka! Jako, że jest to Twój dzień życzę Ci wszystkiego najlepszego kochanie małe :loveu: Lataj za frisbee jak samolocik, baw się, baw ile tylko wlezie... :loveu: No i pociechy z panci! A wiem, że ta nie zawsze pozwala Ci na wszystko :mad: Ale słuchaj się i bądź dobrą psiną, a na pewno Ci się to opłaci :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Olusia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Diana dziękuje ;) Pisałam tu posta wczoraj wieczorem, nie ma go tu... Dogo już kompletnie szaleje :mad: Quote
kaskaSz Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Ooo przegapiłam imprezkę :-o Spóźnione, ale najszczersze życzonka urodzinowe! 100lat, pociechy z pańci, dużooo smakołyków i wszystkiego co najlepsze :loveu: Pzdr. Quote
Czarna_Owieczka Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 dogo jest takie wspaniałe :comp26: Ciekawe czy kiedyś będzie działać normalnie :cool1: Quote
Bzikowa Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A jak się miewa ten urodzinowy filmik ? :cool1::cool3: Quote
Magot Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Nie było mnie kilka dni w domu więc 'troche' się spóźniłam :roll: Wszystkiego najlepszego dla Diany :loveu: :BIG: Quote
Olusia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 No i jest w końcu filmik. Co prawda, słabej jakości, ale gdyby był w lepszej to nie wiem kiedy by się wgrał w końcu... Tak więc, zapraszam do oglądania ;) ola-art on blip.tv Quote
Czarna_Owieczka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Super filmik, jaki papiś na początku :loveu: a frizbowanko :multi: wspaniale :D Quote
Bzikowa Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Fajnie :loveu: Filmik super , szkoda, że nie na jutubie ale ważne , że jest ;) Quote
Kinia Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Super film! Zmieniła się od czasu kiedy była szczeniaczkiem Quote
Olusia Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Dziękujemy Kochane :loveu: A, zmieniła się i to dużo ;) Przede wszystkim jest bardziej chętna do pracy, jest bardziej spokojna i mordka jej zjaśniała, ale z tego co widzę znowu ma dużo czarnego na główce :) Quote
Olusia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Piękna pogoda, słonko świeciło, więc wybraliśmy się do dziadków ;) I grzechem byłoby nie wykorzystać pięknego światełka, więc zrobiłam parę fotek :) Szczyt mojego 'artyzmu', tzn. podoba mi się 8) i 5letnia już Dianucha :) Quote
olifka Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 ja jej urodzinowego buziaka dawałam prawda? jeśli nie to spóźnione stooo latek:loveu::loveu::loveu: http://i295.photobucket.com/albums/mm126/ola-art/Diana/DSC_2627.jpg z kogo ona sie tak śmieje:loveu::evil_lol:? Quote
Recommended Posts