BożenaG Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Bardzo proszę w imieniu Luki:modla: Ona tak bardzo chce być blisko człowieka,a w kojcu jest ciągle sama. Quote
BożenaG Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 Kto znajdzie troszkę czasu i poświęci go Luce.( ja jade pod koniec przyszłego tygodnia)Chodzi o kilka spacerków.To naprawdę super psiak (ma jedną wadę potrafi zacałować na śmierć:evil_lol: ) Quote
dariaopole Posted July 29, 2007 Posted July 29, 2007 Taką wadę to każdy przeżyje :evil_lol: no kto powyprowadza Lukę ?? Quote
KamaG Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 postaram się nie obiecuję, że codziennie, ale najczęściej jak się da. Bożena, czy Luka ma obrożę czy mam zabierać? Quote
BożenaG Posted July 30, 2007 Posted July 30, 2007 Kamkam dziękuję Ci bardzo.W imieniu swoim i Luki.:multi: :multi: :multi: .Sunia ma obroże.Jak będę wyjeżdzała to do Ciebie zadzwonię. Quote
Majaa Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 Z karmieniem rzeczywiscie we dwoje z Rajmundem sobie poradzimy, ale spacerów obiecać nie mogę Przykro mi ..... . Ja ciągle mam wyrzuty sumienia nawet w stosunku do Druta u mnie na DT i moich wszystkich psów, że za mało czasu im poświęcam ! Obecnie w domu mam 10 psów, w tym 5 szczeniat ! Rajmund ma niewiele mniej ..... A spraw "psich" do załatwienia zaległych dziesiątki ;( Quote
dariaopole Posted July 31, 2007 Posted July 31, 2007 cieszę się że ktoś Lukę wyprowadzi !!!! to taka słodka psinka !!! Quote
Majaa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dariaopole napisał(a):cieszę się że ktoś Lukę wyprowadzi !!!! to taka słodka psinka !!! Sądząc po ilości psów, jaka nam przybyła w ciągu ostatnich kilku dni, to zawirowania mogą jeszcze być niezłe, który pies gdzie trafi na DT podczas urlopu Bożeny! Bo jak nie przyjedzie do mnie na miesiąc Rottek z Łodzi (miał przyjechać na miesiąc na leczenie ocząt, bo u nas jakiś taki względny spokój był, a Morus znalazł wspaniały domek! Wiem! Wykrakałam ! Wówczas był względny spokój ! ), to do kojca u mnie w firmie trafi Luka lub dzisiaj zgłoszony duży, młody ONkowaty psiak, a do kojca gdzie teraz jest Luka jeden lub dwa psiaki,któe są u Bożeny (w zależności od tego, jak się będą zachowywać względem siebie) ! Żyję w świecie układania puzzli zamiast w świecie adopcji i pomocy potrzebującym istotom, niezależnie od ilości posiadanych przez nich rąk i nóg, tudzież łap! Quote
Majaa Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 dariaopole napisał(a):Luka pokaż sie dziś z rana na górze !!! W środku kolejnej nocy też nic nie zaszkodzi pokazać sie! :evil_lol: Quote
Majaa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Karmienie Luki w pojedynkę graniczy z cudem ! :diabloti: Ona jest wszędzie a rownocześnie nigdzie więc potrzebna jest obstawa do furtki kojca ! Pies przytulanka czeka na swojego ludzia!!! Quote
KamaG Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 byłam u Luki koło 21 i miała wciąż pełne michy. Luka mnie nie zna i była wystraszona, ogonek podkulony troszeczkę merdał ale tak nieśmiało, na spacerku troszkę się rozruszała, ale szukała każdej możliwości żeby gdzieś wleźć i chyba się schować:niewiem: , kojec przywitała po powrocie z wyraźną ulgą, odrazu wlazła do budy. biedna psinka dziś wezmę dłuższą smycz, będzie miała większą swobodę to może wyluzuje trochę... Quote
dariaopole Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Bidula kochana, skacz na górę po domek Luka !!! Quote
KamaG Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Fotki z dzisiejszego spacerku: Oj Luka ma mizianko od dzieciaków z okolicy porządne;) Quote
dariaopole Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 kto ja pokocha i do domku zabierze ???? no kto ???? Quote
Recommended Posts