Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przydomek można zmienić tylko w uzasadnionych przypadkach, np jeśli nie można go zarejestrować w FCI lub jeśli został zarejestrowany przez pomyłkę. Powody typu "Bo już mi się nie podoba" raczej nie będą pozytywnie rozpatrzone :P

Posted

[quote name='Paulina94']Przydomek można zmienić tylko w uzasadnionych przypadkach, np jeśli nie można go zarejestrować w FCI lub jeśli został zarejestrowany przez pomyłkę. Powody typu "Bo już mi się nie podoba" raczej nie będą pozytywnie rozpatrzone :P[/QUOTE]

Przecież dokładnie to jest zapisane w regulaminie.

Posted

Ja chciałam zmienić nie z powodu, że mi się nie podoba tylko doszła mi jeszcze inna rasa psa i dojdzie jeszcze jedna i mi to zbyt nie pasuje + jest w Polsce hodowla, która jest mylona z moją, ja mam nazwę Passion&Love a tamta jest Love Passion.....:(
Owszem próbuję się dodzwonić do ZKwP ale bez efektu, pisałam już maila - standard cisza i chyba napiszę bezpośrednio do FCI.

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Golson']Przecież dokładnie to jest zapisane w regulaminie.[/QUOTE]Owszem, ale jak ktoś wchodzi na forum żeby się czegoś dowiedzieć to chce to wiedzieć to szybciej, a nie być odsyłany na inne strony...

• 2 months later...
Posted

Ja jestem w trakcie zmiany. Złożyłam podanie o anulowanie przydomka i od razu tą karteczkę z propozycją nowych. 200zł za wszystko. Przyszło już pismo o anulowaniu, czekam na zatwierdzenie nowego :)

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja jestem w trakcie zmiany. Złożyłam podanie o anulowanie przydomka i od razu tą karteczkę z propozycją nowych. 200zł za wszystko. Przyszło już pismo o anulowaniu, czekam na zatwierdzenie nowego :)

A za co taka opłata? Z jakiego oddziału jesteś?  

• 2 weeks later...
Posted

chyba tak, pisałam jakieś podanie ale babka powiedziała mi że to formalność. U mnie nazwa mooocno nawiązywała do rasy której już nie hoduję i była nieadekwatna do tej którą mam od kilku już lat.