Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stan na dzisiaj , rano telefon od kolejnego pana z melodyjnym zaśpiewem - niby teoretycznie ok bo posesja ogrodzona, poprzedni pies zmarł ze starości ale po prowadzeniu rozmowy wydaje mi się że niektórzy już się tak wycwanili że wygooglowali jakich odpowiedzi udzielać przy wywiadzie adopcyjnym i wykuli je na blachę, takie przynajmniej miałam wrażenie więc nie ma co. Później dzwoniła kobitka, ale to tak na dwoje babka wróżyła - odesłałam ją do Reni bo jest cień szansy że dom by rokował. No i na koniec dnia pani która spytała na wstępie ile za pieska, a później jak usłyszała że nie dowieziemy jej psa z Boguchwały do Rzeszowa to z pomrukiem niezadowolenia podziękowała :WTF:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Jakieś słabe zainteresowanie naszymi maluchami:shake:.

a mogłoby sie wydawać że ferie i dobry czas na przyjecie zwierzaka do domu.
W sprawie Antosi też nikt nie dzwoni.

Posted

majuska napisał(a):
Pani od Karoli z Woli Zgłobieńskiej dzwoniła dziś do mnie i najprawdopodobniej jutro jeden maluszek trafi do nich do domku.

byłoby super, dla Magdy to zawsze ułatwienie kiedy jednego urwisa mniej.

Posted

rozmawiałam z Magdą i mówiła że Bolek - ten nabzdyczony :diabloti: jest najspokojniejszy, unika zaczepek i stara trzymać się z boku od pozostałej dwójki. A tamte szaleją....

Posted

nabzdyczony jest najgrzeczniejszy z całej trójki, po imionach ich nie ogarniam, zresztą chyba nikt nie ogarnia :D rodzinka fajna, Karola ma pożegnalną fotkę, a zresztą za tydzień się zobaczymy bo przyjeżdżają na szczepienie ;)

Posted

[quote name='majuska']nabzdyczony jest najgrzeczniejszy z całej trójki, po imionach ich nie ogarniam, zresztą chyba nikt nie ogarnia :D [/QUOTE]

ja ogarniam, nabzdyczony to Bolek, reszta wiadomo. Karolakola trafnie go nazwala i tak pozostanie w naszej pamięci :grin:.