Gosiapk Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='maciaszek']No wiesz... Gucio ma z beagla bardzo, bardzo, bardzo niewiele i dlatego pewnie nie wpada w oko chętnym na tą rasę... Ale może to i lepiej. Nie trafi w ręce kogoś komu zależy tylko na rasowcu.[/quote] Masz rację! :p Quote
ruda76 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Gucio jest ze Zgierza koło Łodzi i obecnie przebywa w Fundacji Medor Quote
Origami-7 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Isiak']Origami - piękny masz podpis :-) A Gucio w górę![/quote] Dziękuje . Może uda się zmienić świat GUCIA i innych schroniskowych biedaków!!!!. GUCIO się przypomina i bardzo prosi o domek!!!!:roll: Quote
troglodytes Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Znajomy miał podobnego psa, który odszedł. Prosił abym znalazł takiego psiaka do adopcji. Bardzo proszę o aktualne zdjęcia na : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Nic nie obiecuję ale może jest nadzieja na domek.... Quote
Isiak Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Ojej, to mocno trzymajmy kciuki! Oby spodobał się w nowym domku, żeby go zechcieli i pokochali... Quote
carolinascotties Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='troglodytes']Znajomy miał podobnego psa, który odszedł. Prosił abym znalazł takiego psiaka do adopcji. Bardzo proszę o aktualne zdjęcia na : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Nic nie obiecuję ale może jest nadzieja na domek....[/quote] Troglodytes - nie wiem, czy założyciel wątku nie pojechał na urlop.... może warto napsiać PW...? Quote
Gosiapk Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='troglodytes']Znajomy miał podobnego psa, który odszedł. Prosił abym znalazł takiego psiaka do adopcji. Bardzo proszę o aktualne zdjęcia na : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Nic nie obiecuję ale może jest nadzieja na domek....[/quote] Oj! Kto ma nowe zdjęcia Guciaczka? Quote
Puchatek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='carolinascotties']Troglodytes - nie wiem, czy założyciel wątku nie pojechał na urlop.... może warto [B]napsiać[/B] PW...?[/quote] Piękna literówka ;) :lol: Quote
carolinascotties Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Puchatek']Piękna literówka ;) :lol:[/quote] o rety - rzeczywiście :cool3: :evil_lol: Quote
Origami-7 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='troglodytes']Znajomy miał podobnego psa, który odszedł. Prosił abym znalazł takiego psiaka do adopcji. Bardzo proszę o aktualne zdjęcia na : [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Nic nie obiecuję ale może jest nadzieja na domek....[/quote] Kto może mu zrobić aktualne fotki???:roll: Jest szansa na domek!!!:crazyeye: Quote
Puchatek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Przyznam że jestem zaskoczony Twoim podpisem. Jesteś pewny autorstwa tego cytatu? Mnie się wydaje mocno niewiarygodne żeby fanatyk myślistwa i corridy mógł coś takiego powiedzieć (chyba że miał rozdwojenie jaźni). [I]"...obojętnego na niedolę zwierząt i ludzka niedola nie wzruszy..."[/I] [SIZE=1]E.Hemingway[/SIZE] Quote
troglodytes Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Puchatek']Przyznam że jestem zaskoczony Twoim podpisem. Jesteś pewny autorstwa tego cytatu? Mnie się wydaje mocno niewiarygodne żeby fanatyk myślistwa i corridy mógł coś takiego powiedzieć (chyba że miał rozdwojenie jaźni). [I]"...obojętnego na niedolę zwierząt i ludzka niedola nie wzruszy..."[/I] [SIZE=1]E.Hemingway[/SIZE][/quote] Ale tak chyba będzie . Miałem kiedyś wydanie "49 opowiadań" pisarza, co jakiś czas poprzetykanych jego zdjęciami. Pod zdjęciami były różne cytaty i aforyzmy. Między innymi i ten, który mam w podpisie. ( chyba, że to błąd wydawcy ) Quote
ruda76 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Origami-7']Kto może mu zrobić aktualne fotki???:roll: Jest szansa na domek!!!:crazyeye:[/quote] napiszcie do fundacji Medor ze Zgierza i napewno na emaila przyslą komuś z Was zdjęcia aktualne choc te są aktualne a to dorosły pies i się raczej nie zmienia Podaję namiary [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
troglodytes Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dostałem zdjęcia z Medora ale to nie ten piesek. Otrzymałem również informację, że drugi piesek o imieniu Gucio został adoptowany. I tyle Quote
Gosiapk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='troglodytes']Dostałem zdjęcia z Medora ale to nie ten piesek. Otrzymałem również informację, że drugi piesek o imieniu Gucio został adoptowany. I tyle[/quote] Może prześlij im zdjecie Guzia z Dogo - może on się inaczej u nich nazywa. Quote
Gosiapk Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='troglodytes']I chyba właśnie tak zrobię :cool3:[/quote] Super! I daj znać co z tego wynikło, bo wszystko się poplątało i trzeba odkręcić :) Quote
Origami-7 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='troglodytes']Się rozumie, że dam znać :cool3:[/quote] On chyba w schronisku nazywa sie BANGLADESZ! Quote
Recommended Posts