Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny - przyklepałem adopcję Antka i Felka. Jadą w poniedziałek na Sadybę. Będą mieszkać razem, dlatego zdecydowałem, że się zgodzę. Wszystkie świnki szukające towarzystwa będą niestety musiały poczekać miesiąc.
Neris, w tej sytuacji Prążek jedzie do Ciebie sam.
Piszcie, kto ma chęć zaopiekować się Andziunią? Bo ja już się pogubiłem lekko...Zasadzkas, jeśli Paluchowa to samiczka? Aniuś?
To jakiś casting zrobię.

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elurin']
Piszcie, kto ma chęć zaopiekować się Andziunią? Bo ja już się pogubiłem lekko...Zasadzkas, jeśli Paluchowa to samiczka? Aniuś?
To jakiś casting zrobię.[/quote]
Ja mam ochotę się zaopiekować! Ja mam! Ja chcę wziąć udział w castingu :cool3:

Posted

Cholibka, jemu będzie smutno samemu. Nic to, poczeka się na jakiegoś CHOPCA dla niego...

A ja zrobiłam STRASSSSNE zakupy dla chopców. Jeden Prążek będzie miał na rok hihi....

Posted

korenio - lepiej siedz przy tej aukcji - ktos w osttanich chwilach zalicytuje. elerin - ja słyszałam ze bebebe by moze chciałą. napisz do niej
bianko - jakie te swinki sliczne:)

Posted

Dobrze nad mężem pracowałam :cool3: , bo się zgodził na Chrupeczkę :multi:

Tylko :
- czy Chrupka to na 100% ONA, nie ON??
- no i co z transportem... :/ ??

A czy ktoś mógłby mi przybliżyć historię Chrupeczki?? Jak to się stało, że domu szuka?? U kogo jest teraz?? A może wiadomo coś o jej charakterku??

PS. a te świneczki, które pokazała Bianka - to co to?? (ja jak zwykle niedoinformowana :oops: ). Wolne, zajęte?? Śliczniaste... szczególnie ta ciemna mi się podoba...

Posted

brawo ciotko - najlepiej wejdz z opery bo tam mozna ustawic odświeżanie str co 5 sek i pamietaj zeby ustawic czas z internetu i najlepiej ok 45 sek przed koncem i jakas dziwna kwote np 6,59
anius - nie ma pewnosci 100%
transport znajdziemy
z pytaniami - napisz pw do nici - swinka jest u niej teraz

Posted

Przerwe troszkę rozmowy o tym, która świnka gdzie idzie :) chciałam tylko powiedziec, ze jestem z moich chłopców strasznie dumna, dziasiaj po raz pierwszy same wyszły z klatki :) Z dnia na dzień coraz więcej lodów kruszymy, a i więcej się o nich dowiaduje ;)

Pozdrawiam :)

Posted

Balbinka ma domek w Olsztynie, dwójkę dzieci ma wziąć Kapuszek, Andzia - o nią będą się bić:evil_lol: Inne znane mi świnki domków nie szukają.

Posted

[quote name='invictus hilaritas']czy cche ktos odkupic ode mnie megan 3000 ml ? moje swinki jedza inna karme i nie chcialabym im zmieniac..[/quote]

A w jakiej cenie ;> ?

Pucka niestety nie ma Opery :( Jeszcze 3 min!

Posted

[quote name='invictus hilaritas']pomozemy znalesc dom tym 2 swinkom ?

rozetka samiczka i 4 letni chlopak ? :)[/quote]
Invictus, daj namiary. To z Allegro?

Posted

[quote name='pucka69']
anius - nie ma pewnosci 100%
transport znajdziemy
z pytaniami - napisz pw do nici - swinka jest u niej teraz[/quote]

U kogo jest teraz Chrupeczka...?? Poproszę o dokładny nick osoby, bo chciałam z nią pogadać...

Posted

[quote name='agamika']invictus, a nawiazalas kontakt z gosciem od rozetki?[/quote]

zapytalam skad jest bo kilka miekscowosci bylo na mapie o takiej samej nazwie. dowiedzialam sie tylko tyle ze to 60 km od krakowa.. zaraz znajde ten moj post co pisalam..