Elurin Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Dziewczyny - przyklepałem adopcję Antka i Felka. Jadą w poniedziałek na Sadybę. Będą mieszkać razem, dlatego zdecydowałem, że się zgodzę. Wszystkie świnki szukające towarzystwa będą niestety musiały poczekać miesiąc. Neris, w tej sytuacji Prążek jedzie do Ciebie sam. Piszcie, kto ma chęć zaopiekować się Andziunią? Bo ja już się pogubiłem lekko...Zasadzkas, jeśli Paluchowa to samiczka? Aniuś? To jakiś casting zrobię. Quote
Korenia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Ktoś zalicytował - jest na razie 2,25 - jak za rozsądną cene będzie to kupie :) Quote
bebebe1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Elurin'] Piszcie, kto ma chęć zaopiekować się Andziunią? Bo ja już się pogubiłem lekko...Zasadzkas, jeśli Paluchowa to samiczka? Aniuś? To jakiś casting zrobię.[/quote] Ja mam ochotę się zaopiekować! Ja mam! Ja chcę wziąć udział w castingu :cool3: Quote
Neris Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Cholibka, jemu będzie smutno samemu. Nic to, poczeka się na jakiegoś CHOPCA dla niego... A ja zrobiłam STRASSSSNE zakupy dla chopców. Jeden Prążek będzie miał na rok hihi.... Quote
pucka69 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 korenio - lepiej siedz przy tej aukcji - ktos w osttanich chwilach zalicytuje. elerin - ja słyszałam ze bebebe by moze chciałą. napisz do niej bianko - jakie te swinki sliczne:) Quote
Aniuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Dobrze nad mężem pracowałam :cool3: , bo się zgodził na Chrupeczkę :multi: Tylko : - czy Chrupka to na 100% ONA, nie ON?? - no i co z transportem... :/ ?? A czy ktoś mógłby mi przybliżyć historię Chrupeczki?? Jak to się stało, że domu szuka?? U kogo jest teraz?? A może wiadomo coś o jej charakterku?? PS. a te świneczki, które pokazała Bianka - to co to?? (ja jak zwykle niedoinformowana :oops: ). Wolne, zajęte?? Śliczniaste... szczególnie ta ciemna mi się podoba... Quote
Elurin Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 No dobrze - to Aniuś, bebebe1, Zasadzkas warunkowo...Ktoś jeszcze??? Quote
BIANKA1 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Moje świnki jadą do Kareny , wsyskie tzy :evil_lol: Karena pisze , że ma transorterek :roll: Quote
Korenia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Pucka, ja mama zamiar wejść w "poniżej minuty" do aukcji ;) Quote
pucka69 Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 brawo ciotko - najlepiej wejdz z opery bo tam mozna ustawic odświeżanie str co 5 sek i pamietaj zeby ustawic czas z internetu i najlepiej ok 45 sek przed koncem i jakas dziwna kwote np 6,59 anius - nie ma pewnosci 100% transport znajdziemy z pytaniami - napisz pw do nici - swinka jest u niej teraz Quote
invictus hilaritas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Chrupka nie szuka juz domku :cool1: Quote
BoUnTy Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 Przerwe troszkę rozmowy o tym, która świnka gdzie idzie :) chciałam tylko powiedziec, ze jestem z moich chłopców strasznie dumna, dziasiaj po raz pierwszy same wyszły z klatki :) Z dnia na dzień coraz więcej lodów kruszymy, a i więcej się o nich dowiaduje ;) Pozdrawiam :) Quote
Elurin Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Bounty - jestem dumny z chłopców! Invictus - a co się stało? Ma domek czy... Quote
invictus hilaritas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 na dzien dzisiejszy jaka swinka szuka doku ?? dzieci balbinki maja zaklepane domki ? samiec 4 letni samiczka rozetka za allegro Quote
Elurin Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 Balbinka ma domek w Olsztynie, dwójkę dzieci ma wziąć Kapuszek, Andzia - o nią będą się bić:evil_lol: Inne znane mi świnki domków nie szukają. Quote
invictus hilaritas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 pomozemy znalesc dom tym 2 swinkom ? rozetka samiczka i 4 letni chlopak ? :) Quote
invictus hilaritas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 czy cche ktos odkupic ode mnie megan 3000 ml ? moje swinki jedza inna karme i nie chcialabym im zmieniac.. Quote
Korenia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='invictus hilaritas']czy cche ktos odkupic ode mnie megan 3000 ml ? moje swinki jedza inna karme i nie chcialabym im zmieniac..[/quote] A w jakiej cenie ;> ? Pucka niestety nie ma Opery :( Jeszcze 3 min! Quote
Korenia Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 I klatka jest moja :D:D kupiłam za 10 zł :) [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=220603682[/url] Quote
Elurin Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='invictus hilaritas']pomozemy znalesc dom tym 2 swinkom ? rozetka samiczka i 4 letni chlopak ? :)[/quote] Invictus, daj namiary. To z Allegro? Quote
invictus hilaritas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 samiczka [URL]http://allegro.pl/item221197800_oddam_swinka_morska_z_akwarium_rozetka_.html[/URL] samczyk [URL]http://www.gryzonie.info/topics51/22081.htm[/URL] karma nieaktualna :) Quote
Aniuś Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='pucka69'] anius - nie ma pewnosci 100% transport znajdziemy z pytaniami - napisz pw do nici - swinka jest u niej teraz[/quote] U kogo jest teraz Chrupeczka...?? Poproszę o dokładny nick osoby, bo chciałam z nią pogadać... Quote
agamika Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Aniuś']U kogo jest teraz Chrupeczka...?? Poproszę o dokładny nick osoby, bo chciałam z nią pogadać...[/quote] nicia1982 ( ble ble 10znakow) Quote
agamika Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 invictus, a nawiazalas kontakt z gosciem od rozetki? Quote
invictus hilaritas Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='agamika']invictus, a nawiazalas kontakt z gosciem od rozetki?[/quote] zapytalam skad jest bo kilka miekscowosci bylo na mapie o takiej samej nazwie. dowiedzialam sie tylko tyle ze to 60 km od krakowa.. zaraz znajde ten moj post co pisalam.. Quote
Recommended Posts