invictus hilaritas Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 bazyla chce sprzedac: [QUOTE] Oto wymiary klatek: 1. 78 cm x 40 + wybieg z siatki możliwy do dołączenia do klatki (wybieg mniej więcej tej samej wielkości co klatka) 2. 66 x 34 3. 51 x 27 4. 44 x 32 Klatki chętnie oddam za datek na wybrane zwierzę w potrzebie :p Klatki przeznaczone są dla gryzoni typu świnka morska, królik. [/QUOTE] czy 60- tka jest nam potrzebna? [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31937&page=404[/URL] Quote
kalcia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ais powiedziala mi, ze nie maja nikogo w Lodzi z SPK. Kroliki trzebaby odbic i przewiesc do Warszawy, powiedziala, ze moze udostepnic pewnie ze 2 klatki. 1-2 kroliki moga w 60tce kilka dni posiedziec. SPK tez ma problemy z DT, podobnie jak my :/ Wszystko zapchane. Powiedziala, ze moze daloby sie po jednym komus jeszcze "wcisnac" ;) Quote
Karena Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Mam pytanie odnośnie włączania nowych osób do klubu, żeby mogły widzieć dział na ratunek! Czy są jakieś kryteria, jakimi mamy się kierować. Alispo pyta gdzie jest temat świnek ze Szczecina, bo ma namiary na SPK w Szczecinie. Myślę, że Alispo spokojnie możemy dołaczyć, pytam tak bardziej na przyszłość, czym się kierować... Quote
seledynek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Też o tym myślałam. Ogólnie uważam, że ani jedna ani druga nie powinna mieć dostępu do działu 'Na ratunek'. To dział przeznaczony dla członków przyszłego Stowarzyszenia, no oczywiście chyba, że chcą do niego dołączyć, ale aicrew nie jest pełnoletnia i nie wiem czy chciałaby się tak bardzo angażować w sprawy świnkowe, a Alispo jest z SPK, więc i tam ma pewnie sporo roboty. Zaraz się okaże, że wszystkich trzeba będzie wciągnąć, bo dadzą ogłoszenie o gadziarzach. Nota bene trzeba również ukryć ten temat o gadziarzach w Czerwonym Alarmie. Powinniśmy również ukryć temat o Klubie, ponieważ to nie jest dobry pomysł ujawniać nasze zdolności finansowe... Quote
Elurin Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Ja do weekendu będę rzadko tu zaglądał, na Caviarnię też, więc jakby co, to decydujcie, ja z góry akceptuję. Wątek finansowy ukryć tylko. Za tydzień kolejne świnki, kto mógłby wziąć? Ja mam 4, Seledynek i Kalcia też zapchane. Ais pewno jakieś 60-ki dostarczy. Quote
Ayia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 APSO czy u ciebie to na 100%? czy ais by mogla pomoc? kroliki siedza w malutkiej klatce scisniete razem nawet nie maja jak sie obrocic :placz: babka jest psychiczna.. tu trzeba dzialac szybko bo psy sa w makabrycznym stanie! nie wiadomo jak i co jest z krolikami... :placz: wiem ze to jest watek swinkowy.. PRZEPRASZAM za Off :-( Quote
Ayia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 one tez napewno nie siedza w iwekszej niz 60cm (niestety wszystkie sklepy mowia ze 60cm to jest dla krolika w sam raz :() tak to sa te kroliki od tej malutkiej zagryzionej i od tej minidobki :-( Quote
pucka69 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ja mam klatke po wikcie - 50 - bedzie wolna od niedzieli. apso - ja mogę wpasc karmic - ale tez jade na swieta i na maj. ale moze jakos by sie dalo wspolnymi silami? Quote
kalcia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja juz pisalam Apsie, ze moge wpasc karmic zwierzaki, bo nigdzie na swieta nie wyjezdzam :) Ja mam jedna makabryczna 60tke, moge ja podrzucic. Quote
Ayia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ja niestety jestem za daleko aby pomoc w karmieniu.. ale moge choc kupic karme dla krolikow i aby dziewczyny daly z krolikami :roll: tylko tak moge narazie pomoc niestety :( Quote
Ayia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='APSA']Ok, na święta wpadnie Kalcia, Pucko - Ty będziesz mogła przed lub po długim weekendzie majowym (dwa wyjazdy służowe), o ile oczywiście będzie potrzeba. Może na sam długi weekend też się ktoś znajdzie, jeszcze jest czas. Muszę jeszcze oddać Zytce jej chomicze klatki, żeby mieć więcej miejsca w pokoju. I mam akwarium po chomiku - ktoś chętny? To w sumie mamy na Ursynowie 3,5 klatki :) Ayia, a czy masz na oku jakiś transport?[/quote] zawsze moge sobie zwiedzic stolice sama :evil_lol: powiem szczerze ze nie bylam ani razu w Warszawie :oops: Quote
kalcia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ja moge sluzyc przewozem samochodowym na terenie Warszawy ;) Tylko nie wiem jak w ta sobote, poniewaz mam wizyte przedadopcyjna, trzymajcie kciuku! Moze bedziemy miec psiaka :multi: Quote
Ayia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 niestety w weekend odpada :roll: najlepiej mi pasuje w tyg :roll: Quote
kalcia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 w tygodniu tez ok, tylko musialabym wiedziec wczesniej kiedy bys byla ;) Quote
zasadzkas Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 kalcia, a z kim masz wizytę? skąd psiaka bierzesz? Trzymam kciuki bardzo mocno ;) Quote
kalcia Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wlasnie nie wiem z kim mam wizyte, bo psiak jest z okolic Olkusza i dziewczyna bedzie musiala kogos z Warszawy pewnie do mnie wyslac :) Ogolnie bardzo sie stresuje i nie wiem czego sie spodziewac, mam nadzieje, ze sie nie wystraszy tymczasami ;) Quote
kalcia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 hehe, Apso byloby milo, nie balabym sie tak bardzo ;) Tego psiaka chcemy z TZem: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=106669[/url] Quote
KaRa_ Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Nie macie może znajomych co jadę z Łodzi do Poznania?:evil_lol: Quote
kalcia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Invi, wiem ; ; dlatego tak sie stresuje :oops: Quote
Gosiapk Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Kalcia a kontaktowałaś się już z Missieek? Missieek to anioł! Quote
kalcia Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Tak, juz wymienilysmy pare PW :) Wizyta ma byc w sobote jak dobrze pojdzie, no i jesli nie bedzie problemow, to pojedziemy zobaczyc psiaka juz w niedziele! Jesli i tu nie bedzie problemow, to wraca z nami do domku :loveu: Jestem pelna nadziei i licze, ze wszystko sie uda :) Quote
invictus hilaritas Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 kalcia napewno sie uda, trzymam kciuki !!! Quote
Recommended Posts