Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='trolka']a nie masz żadnych znajomych, którzy jeżdżą na trasie bełchatów-łódź? Może jacyś studenci?[/quote]

z Belchatowa nikogo nie znam niestety.. na szczurzym sa 2 ogloszenia o transporcie..

Posted

[quote name='APSA']Jeśli mam jutro przejąć świnka, proszę żeby ktoś mi dziś puścił SMSa, to naszykuję mu lokum.
Ayia, gdzie dokładnie w Łodzi mieszkasz? (Ulica mi nic nie powie, ale dzielnica + od której to strony, czy przy jakiejś przelotówce?)[/quote]

Mieszkam na widzewie (Pomorska, Rokicińska) moge rowniez gdzies podjechac to bez problemu jesli chodzi o Łódź

Posted

[SIZE=6][B]MAM TRANSPORT WROCłAW - ŁÓDŹ [SIZE=4]bezpośrednio!!!!! W tą niedziele!!!!!!!!!!!!!! Katrina ze szczurzego zgodziła się na przetransportowanie!!!!!
Ayio, czy będziesz mogła odebrać od razu świniaka, czy Katrina ma go przetrzymać??? [/SIZE][/B][/SIZE]

Posted

Ludzie proszę uratujcie te dwie siostrzyczki :modla:. One są urocze a ja nie mogę wziaść :placz:. [URL]http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=317663738[/URL]

Posted

[quote name='BIANKA1']Licytuje ten sam , co tą 5 tyg albinoskę dla węża zbożowego .
A co stało się ze świnką z Bydgoszczy ?[/quote]

Z albinoska wszystko ok. Evelin ja licytuje dla siebie :cool3:

Posted

[quote name='Zytka']Ludzie proszę uratujcie te dwie siostrzyczki :modla:. One są urocze a ja nie mogę wziaść :placz:. [URL]http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=317663738[/URL][/quote]
Musiałam usunąć , bo coś mi się popitoliło w przyczynie edycji .
Pisałam wcześniej , że nicki podobne w obu aukcjach . Kriss i krissek , czy jakoś tak .

Posted

[B]Korenio[/B], czy masz dalej klatkę, w której przyjechał do Ciebie Willi(y?), tą od Pucki? Czy mogę ją od Ciebie pożyczyć w tą sobotę dla moich tymczasów z labo? Jaki ona ma wymiar?

Posted

[quote name='trolka'][SIZE=6][B]MAM TRANSPORT WROCłAW - ŁÓDŹ [SIZE=4]bezpośrednio!!!!! W tą niedziele!!!!!!!!!!!!!! Katrina ze szczurzego zgodziła się na przetransportowanie!!!!!
Ayio, czy będziesz mogła odebrać od razu świniaka, czy Katrina ma go przetrzymać??? [/SIZE][/B][/SIZE][/quote]

:Cool!::Cool!::Cool!: Oczywiscie ze moge go odrazu odebrac! Tylko gdzie i o ktorej? :loveu:

Posted

hm, dziwne, 40zl i nadal jestem przelicytowana :roll:
dziwne, chyba nie licytuje gadziaz, nie dawalby tyle kasy za swinki na karme ;)
ile za nie dac? :] tyle ile potrzeba zeby byc "na gorze"?

Posted

[quote name='Ayia']:Cool!::Cool!::Cool!: Oczywiscie ze moge go odrazu odebrac! Tylko gdzie i o ktorej? :loveu:[/quote]
No właśnie czekam na wieści od Katriny :). Jutro mnie nie bedzie na necie, ale w takim razie w sobotę dam znać co do szczegółów :D

[quote name='invictus hilaritas']trolka ta klatka ma 60 cm..[/quote]
Trudno, na 2 trzymiesięczne labo powinno starczyć jak na razie... jeżeli Korenia dalej ją ma i zechce mi ją odstąpić na jakiś czas :))). Później postaram się coś im większego skombinować :)))):cool3:

Posted

[quote name='Karena']Jest jeszcze ta świnka, ale nie wiem jak sie na to zapatrujemy, bo cena wyzsza:
[URL]http://www.allegro.pl/item319959039_swinka_morska_rozetka.html[/URL][/quote]

Napisałam mail z ostrzeżeniem przed terrorystami :diabloti:

Posted

[quote name='BIANKA1']Stęskniona Cioteczka . Prawda ze śliczna ?

[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img175.imageshack.us/img175/1548/imag0140vw1.jpg[/IMG][/URL][/quote]
Rozkoszna :loveu:

Posted

Spiesze donieść,że resztki rozsądku gdzieś przepadły i (za namową Pucki,a i Karena też się przysłużyła) właśnie dziś wygrałam licytację na allegro na malucha 5-tygodniowego z czerwonymi oczami, którego licytował ten od węża...Będzie mieszkał razem z moim Gwidonkiem...
Właściciel świnki przejął się ostrzeżeniem Kareny...Naprawdę mu zależało,żeby świnek nie trafił do węża...Świnkę oddaje za darmo,wobec tego wylicytowana kwota zostanie wpłacona do naszej skarpety..
I to by było na tyle..Do pełni szczęścia brakuje transportu z Bydgoszczy..ale może jakoś się uda...
Pucka i Karena dziękuję!!!!

A Ciotka...cudo...ale ten Tatusiek narozrabiał...gdzieś jeździ po Polsce..podróżnik się znalazł a Ciotkę z pamiatką zostawił...

A co do świnek z allegro...moim zdaniem cena ok 20zł to cena zaporowa.Gadziarzowi się nie opłaca..natomiast cena 1zł....jak mieszka blisko z pewnością skorzysta...

Posted

Evelin - co ja mam powiedzieć? Odświniło Ci!
Ale rozumiem, ja też mam chrapkę na albinoska... Tego ze schronu chorzowskiego, który już wzięty, bym na stałe wziął :)

Posted

[quote name='trolka'][B]Korenio[/B], czy masz dalej klatkę, w której przyjechał do Ciebie Willi(y?), tą od Pucki? Czy mogę ją od Ciebie pożyczyć w tą sobotę dla moich tymczasów z labo? Jaki ona ma wymiar?[/quote]
Tak mam klatkę, tak jak Invi pisała około 60 (chyba mniej... jakieś 55 cm, dokłądnie nie pamiętam). Myślę, że Pucka się zgodzi pożyczyć ;) Tylko nie wiem jak z Bianką, do niej mają jakieś przyjechać prosie, nie wiem czy ma klatki. Trzeba z nią skonsultować, bo ona pierwsza pytała :) Jak nie bedzie potrzebować, to możesz zabierać ;)

Posted

1. te siostrzyczki to ktos o zupelnie innym nicku licytowal
2. zalatwilam transport w-wa - łódz jutro kolo 17.00 - ale juz niepotrzebny, tak?
3. oczywiscie, mozecie sobie klatkę po tradycjuszu przesyłać do woli
4. ... za chwilę