Korenia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Neris Ty bierzesz pod uwagę, że jak teraz weźmiesz dziwczyny to chłopcy mogą się zacząć bić? Quote
Elurin Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Neris ma domek, to dziewczyny pójdą do innego pokoju :) Ludziska, deklarujcie się na Caviarni, kto chciałby wstąpić do Stowarzyszenia Pomocy/Przyjaciół/Miłośników Świnek Morskich (nazwa nie sprecyzowana)! Trzeba by sformalizować działania! Wątek na Caviarni jest [URL="http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewtopic.php?f=23&t=109"]TU[/URL]. Quote
Neris Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 U mnie jest zakaz tłuczenia pod groźbą utraty klejnotów! Ale oni cosik obrażeni na mnie, co wykazałam na makabrycznym wątku. Ja wstąpię jak się zgodzicie na nieco biernego człeka, no bo jeździć nigdzie nie dam chyba rady... Quote
Elurin Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Nie ma sprawy, trochę bierności nie zaszkodzi. Wpisz się tam na wątku, Invi robi listę. Potrzebujemy 15 osób, z Tobą jest już 14 :lol:. Quote
Neris Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Oki doki I ja bardzo proszę zajrzeć mi czasami do mojej Malizny z podpisu, bo to prawie świnka rozmiarowo... Quote
Zytka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Elurin']Nie ma sprawy, trochę bierności nie zaszkodzi. Wpisz się tam na wątku, Invi robi listę. Potrzebujemy 15 osób, z Tobą jest już 14 :lol:.[/quote] To jeszcze mnie dopisz :biggrina:. Quote
Gosiapk Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Czy Cerber odebrała już swoje 2 świniaste? Quote
bebebe1 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Neris'] I ja bardzo proszę zajrzeć mi czasami do mojej Malizny z podpisu, bo to prawie świnka rozmiarowo...[/quote] Przeczytałam cały watek Malizny i nie wiem, czy bardziej mam się śmiać, czy płakać. Neris, czy Ty kiedyś rozważałaś napisanie i wydanie pamiętników? "Autobiografia" Chmielewskiej to przy Tobie betka ;) A Maliznę umiziaj i wycałuj ode mnie. Umówiłam się z Lexi, że w niedzielę wieczorem pojadą do Ciebie świnki nr 7, 8 i 12 :lol: Do tego za jednym razem dwie świnki-przyjaciółki dla Zytki. Rozsądek mi mówi, że na jeden transport 5 świnek wystarczy - tak będzie lepiej dla świnek. Chcemy, żeby dojechały całe i zdrowe :) Aha, dzisiaj rano przyjaciółka-rozetka przegoniła przyjaciółkę-gładką po całej klatce. Mam nadzieję, że to przejściowe. Powiem Wam, że gładka jest arcymiła. Mądra, odważna i w ogóle jest moją faworytką. No i chyba dobrze skacze - wczoraj po przyjściu z pracy zastałam ją na podłodze, a to oznacza, że wyskoczyła z kosza na bieliznę (takiego prostokątnego z plastiku) i potem grzecznie czekała, aż ją włożę z powrotem i nic a nic nie uciekała. Cuuuudna jest D) Quote
Ayia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 zrobilam wczoraj banerek do adopcji swinek, moze kts bedzie chcial to sobie wrzuci w podpis: [URL="http://www.swinkimorskie.eu/forum/viewforum.php?f=14"][IMG]http://images34.fotosik.pl/152/69bc36ffb88165c2.jpg[/IMG][/URL] odsyla na caviarnie :cool3: Quote
Zytka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Siostra sie mnie zapytała w jakim one sa wieku. Bo bardzo spodobała sie jej ta pietnasta :loveu: i powiedziała że mogłaby wziaść :roll:. A ta prawie jak aguti to też przyjedzie? :mad: Quote
invictus hilaritas Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 juz banerek wisi u mnie :) Quote
bebebe1 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Zytka']Siostra sie mnie zapytała w jakim one sa wieku. Bo bardzo spodobała sie jej ta pietnasta :loveu: i powiedziała że mogłaby wziaść :roll:. A ta prawie jak aguti to też przyjedzie? :mad:[/quote] Prawie jak aguti nie przyjedzie na razie :-( tylko te pięć, co wcześniej o nich pisałam. Aguti z rudą rozetką pojadą na razie do Lexi (wyjeżdżam, jak już pisałam i nie miałby kto się nimi zaopiekować). Quote
Neris Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='bebebe1']Przeczytałam cały watek Malizny i nie wiem, czy bardziej mam się śmiać, czy płakać. Neris, czy Ty kiedyś rozważałaś napisanie i wydanie pamiętników? "Autobiografia" Chmielewskiej to przy Tobie betka ;) A Maliznę umiziaj i wycałuj ode mnie.[/quote] Sama ją miziaj, to małe i podłe jest, gryzieeeeeeeeeeeeeee... Quote
bebebe1 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Neris']Sama ją miziaj, to małe i podłe jest, gryzieeeeeeeeeeeeeee...[/quote] A Ty nie umiesz jej oddać? Zębów nie masz? :evil_lol: Quote
Neris Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Mam bardzo slabe kości, coś tam z gęstością. No i co by bylo jakbym wraziła zęby w to chude paskudztwo i moje jedynki zostałyby sterczące z jej łopatek? Quote
Zytka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='bebebe1']Prawie jak aguti nie przyjedzie na razie :-( tylko te pięć, co wcześniej o nich pisałam. Aguti z rudą rozetką pojadą na razie do Lexi (wyjeżdżam, jak już pisałam i nie miałby kto się nimi zaopiekować).[/quote] Szkoda :placz: bo jest taka śliczna, mi sie ta najbardziej podoba. Jest malutka i sie boi. Tak rozkochała mnie w sobie :loveu: że muszę ją wziąść nawet na tymczas. Nie udałoby sie jeszcze jej "dołozyc"? :modla: A paznokcie na zdjęciach to Twoje? Bardzo ładne, szkoda że ja takich nie mam. Quote
bebebe1 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Zytka']Szkoda :placz: bo jest taka śliczna, mi sie ta najbardziej podoba. Jest malutka i sie boi. Tak rozkochała mnie w sobie :loveu: że muszę ją wziąść nawet na tymczas. Nie udałoby sie jeszcze jej "dołozyc"? :modla: A paznokcie na zdjęciach to Twoje? Bardzo ładne, szkoda że ja takich nie mam.[/quote] Pisz do Lexi, żeby Ci ją zarezerwowała :) A te paznokcie, to PRAWIE moje, bo moje są... pod spodem :evil_lol: Quote
Zytka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='bebebe1']Pisz do Lexi, żeby Ci ją zarezerwowała :) [/quote] To super :sweetCyb:. Moje małe cudeńko. Quote
Korenia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Dzisiaj byłam na giełdzie, kupiłam klatkę, nową od producenta - 80tkę za 50 zł! W ogołe świńskie rzeczy [kolby,megan itd] tanio :) Mam czyjąś klatkę w domu, tą w której przyjechał Wilhelm, Pucko to Twoja ? Mogę już odesłać :) Quote
BIANKA1 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Korenia']Dzisiaj byłam na giełdzie, kupiłam klatkę, nową od producenta - 80tkę za 50 zł! W ogołe świńskie rzeczy [kolby,megan itd] tanio :) Mam czyjąś klatkę w domu, tą w której przyjechał Wilhelm, Pucko to Twoja ? Mogę już odesłać :)[/quote] Jeszcze nie odsyłaj , bo nie wiem co z moimi tymczasami , a mam wolną tylko ta starą 50tkę , w której Trolka przywiozła do mnie szczęśliwą , świńską rodzinkę :cool3: Quote
Korenia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='BIANKA1']Jeszcze nie odsyłaj , bo nie wiem co z moimi tymczasami , a mam wolną tylko ta starą 50tkę , w której Trolka przywiozła do mnie szczęśliwą , świńską rodzinkę :cool3:[/quote] Okey :) To ja bym Ci ją przywiozła albo jakoś inaczej dała, bo u mnie nie ma gdzie stać ;) Quote
trolka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 albo mogę ja ją przejąć, bo mam mieć 3 tymczasy z laboratorium w piątek, a klatki na razie nie mam Quote
pucka69 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 1. to klatka po Tradycjuszu - cała plastikowa, zabudowana 2. po napisaniu przeze mnie skargi do allegro - gość od klatki się odezwał - był bardzo grzeczny i pytał czy klatke mierzyłam wg kuwety czy wg prętów - tak jakby mogła istnieć między nimi różnica 20 cm ;) spytał czy chce odesłać mu klatke czy obnizymy koszty klatki. tydzień temu byłam za obniżeniem kosztów klatki - a teraz uważam że trzeba mu ją odesłać - musiałby mi zwrócić za wysyłke do mnie 20,00 i za wysyłke do siebie 20,00 A JAK WY SĄDZICIE? PROSZĘ O OPINIE !!! Quote
Elurin Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Hm...Chyba lepiej mu oddać, niech zwraca kasę. Myślę, że można by kupić za to na giełdzie klatkę nieuszkodzoną. Dziewczyna z Gorzowa, oddaje rozetę: [URL]http://swinkimorskie.org/sforum/viewtopic.php?p=92494&sid=04a8041ac658f7dae4a378002b597ab0#92494[/URL] Quote
Recommended Posts