Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

koenzym Q10 jest "czynny" do 02.07.2009 :)
a dp gościa z allegro napisałam tak:

Treść wiadomości:
Przesyłke otrzymałam, dziękuję.
Niestety, klatka nie jest zgodna z opisem -
1. wymiary to 100 x 55 - a nie 120 x 60 - jak było w opisie
2. brak jednego z plastikowych narożników - nie było o tym mowy w opisie
3. brak dwóch bocznych, plastikowych lub metalowych mocowań - nie było o tym mowy w opisie
Jak zamierza Pan rozwiązać ten problem?

Posted

ja tez myslę, ze sprawę oleje. ale ja do allegro napisze i nega sypnę.
właśnie walentynkowo rabnęłam sie w czoło o deskę do prasowania zostawiona przez mojego tz-a na środko pokoju. Evelin - już wiem co czułaś ;)

Posted

[quote name='Korenia']Okazja klatka 100 cm za 70 zł!
[URL]http://www.allegro.pl/item313436187_klatka_dla_krolika_100_cm_bardzo_tanio_.html[/URL][/quote]

kolezanka moje chciala krolika baranka :oops: czy bylby mozliwy transport do Łodzi? :cool3:

Posted

To zapytaj bo króliczek jest sliczny :cool3: Pyszne "ciacho". [B]Zasadzkas [/B]dzięki za linka już sie zajerestrowałam, a szczuraska moge wziąść na tymczas. Pozwolenie od mamy jest. :multi: Może tylko tata troszke krzyczeć ale co tam.

Posted

[quote name='Ayia']kolezanka moje chciala krolika baranka :oops: czy bylby mozliwy transport do Łodzi? :cool3:[/quote]
Zapytaj się tej dziewczyny z allegro czy by go potrzymała do momentu znalezienia transportu. Daj też 'znać' w wątku transportowym.

Posted

[quote name='Ayia']kolezanka moje chciala krolika baranka :oops: czy bylby mozliwy transport do Łodzi? :cool3:[/quote]

[URL]http://www.allegro.pl/item313427549_oddam_za_darmo_krolika_rasy_baran_.html[/URL] Królisiowe cudeńko :cool3:. A klateczka została kupiona to ktoś od nas ?

Posted

[quote name='zasadzkas']Zytka, tutaj zaczyna się coś dziać na rzecz ogonka:
[URL]http://sps.forall.pl/viewtopic.php?t=1221[/URL][/quote]

Szczurek na mnie juz czeka.:multi: Mogę go oddebrać już dzisiaj ale nie wiem czy nie pojade na zakupy wieczorkiem. Wstepnie jestem umówiona na jutro.

Posted

Na moje konto wpłynęło łącznie 280,- zł na wykupienie 20 świnek z terrar......ego - czyli na samo wykupienie już mamy :) (do zapłaty 275,- zł).
Jeśli jeszcze ktoś deklarował wpłatę i chciałby wpłacić, to proszę o kontakt na PW lub gg: 642333, podam numer konta.
Pozostała kwota będzie przeznaczona dla Lexi na utrzymanie tego stada zanim znajdziemy im domki.

Posted

Czy nikt z Was nie ma problemów z logowaniem się na Caviarnię?
Ja mam. Jak się zaloguję, to wyświetla sie napis "[B]To Forum nie ma żadnych for[/B]". I wychodzi z tej strony do strony głównej dopiero po wylogowaniu. Mogę edytować swój własny profil, ale to wszystko co mogę ;)
Wie ktoś co jest nie tak?