Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hala supoer sa.. ale one musza byc mlode aby nie zdominowaly mi slepaka :shake:
z lublina nie wezme bo za daleko a nie mam zamiaru znow aby byla sytuacja jak z mamutkiem.. z warszawy owszem sliczna ale chyba jestem zakochana w rozetkach i dlugowlosych :shake:

Posted

eh ja sie zakochalam w mamutku :placz:
znalazl takie ale zobaczcie jaka cena u jednej osoby za swiniaka :o i za daleko jak dla mnie :shake: ale slodkie :loveu: :loveu: i jak daleko sa :-o
[url]http://allegro.pl/item267521634_piekne_swinki_dlugowlose_wysylka.html[/url]

a tu za mniejsza ale i tak daleko:
[url]http://allegro.pl/item268818103_swinka_morska_swinki_morskie_samce.html[/url]

Posted

To długowłose stworzonko jest prześliczne - Orzeszek, tak? Od dawna "choruję" na świnka szeltikopodobnego. Cudny. Podobają mi się świnki albo całkiem gładkie, albo sheltie.
Mój jest pół sheltie - jego tylne pół jest długowłose :).

W Łodzi jest fatalnie ze znalezieniem świnki morskiej, a transport z innego miasta kłopotliwy, jeśli nie można samemu jeździć.

@ Aya : Ja też jestem świnkomaniaczka z Łodzi, a widzę, że Łódź nie jest tu zbyt obszernie reprezentowana.

Posted

[quote name='kimera']To długowłose stworzonko jest prześliczne - Orzeszek, tak? Od dawna "choruję" na świnka szeltikopodobnego. Cudny. Podobają mi się świnki albo całkiem gładkie, albo sheltie.
Mój jest pół sheltie - jego tylne pół jest długowłose :).

W Łodzi jest fatalnie ze znalezieniem świnki morskiej, a transport z innego miasta kłopotliwy, jeśli nie można samemu jeździć.

@ Aya : Ja też jestem świnkomaniaczka z Łodzi, a widzę, że Łódź nie jest tu zbyt obszernie reprezentowana.[/quote]

Czesc! super ze ktos jeszcze jest z Lodzi!! :multi::multi:
a moze pokazesz nam swoje swiniaki?

Bajon dzidzi mi glupieje, zaczol drzec sie nie nieboglosy i nie chce przestac, dziewczyny mi sie dolaczyly teraz i cala trojka piszczy :angryy: zaraz pies przybiegnie i bedzie biegal z klatki do klatki i patrzyl co sie dzieje :shake:
Dzidzi sie dowiedzial ze mamutek nie przyjedzie i to zapewnie dlatego :eviltong::evil_lol:
(edit: i co ja teraz Bajon mam zrobic? :eviltong:)

Posted

A dziewczyna mnie olała.......nic.
A prosiłam, żeby jak nie, to też coś napisała.

No i co Pucko? Myślisz ze się przestraszyła???

Nikt moich świnek nie chce:mad::angryy:

Posted

[quote name='Hala']heheheh Kimera sie zacięła. :razz:[/quote]

Oj, bo serwer brykał jak, nie przymierzając, te prześliczne ogiery arabskie z innego wątku. Najpierw nic nie chciał wysłać, a potem poleciały trzy na raz. Stąd ta czkawka. Przepraszam.

Świnek jest w awatarze i w galerii na Cavies Club of Poland
[url]http://www.forum.infopolonia.pl/ccp_forum/viewforum.php?f=28&sid=d9bf43f85dfefedd90d7b60aa4e0b9df[/url]

Posted

[quote name='pucka69']wiemy wiemy... na dogo przerwa bedzie. za 17 minut[/quote]

Oj wiemy, co ostanio usiłuję napisać, to albo nie wchodzi, albo się powtarza......

Ja mam do Was serdeczną prośbę. W szpitalu na Śreniawitów jest "mój" tymczasowy kot. Walczy o życie......wiem że to kot a nie świnka.....ale mozecie posłać jej trochę pozytywnej energii, pomyśleć ciepło.......proszę.......

Posted

dzisiaj w zoologicznym widzialam malutka swineczke morska.. w akwarium byla z 2 wiekszymi od siebie swinkami, caly czas probowala zlapac je za cycka by napic sie mleka.. i tu rodzi sie pytanie.. do ktorego tygodnia swinka pije mleko matki ? kiedy przestaje lapac za cyca ?? chodzi mi o to aby okreslic mniej wiecej wiek swinki ktora jutro wyciagam z zoologicznego..

Posted

wysyłam energie! baaaardzo pozytywą :) !!!!

oto świneczka:
[IMG]http://www.sobon.un.waw.pl/maly.jpg[/IMG]

to ten mikrus za czarna swinka - invi jutro go kupuje, mamy nadzieje ze jeszcze tam bedzie. gryzoniowa skarpetka odda pieniadze. czy ktos jest przeciw?

Posted

Ja jestem za........kurde, ale czy to maleństwo to wyzyje????? Umie sama jeść???

Donos do TOZu natychmiast!!!!! To jest noramlnie zwyrodnienie........Rozumiem, że na pokarm, bo jak inaczej......

Dla takich co dzieci męczą, wszystko jedno czyje,.........to nie mam żadnej litości.
Żeby tak na sklepy zoologiczne trzeba było mieć koncesję........