Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='seledynek']W takim razie zasugeruj inne ;) Myślałam jeszcze o imieniu Tosiek, żeby go nazwać, ale sama nie wiem. Chyba z nim miałam najwięcej zastanawiania się nad imieniem. Niepozorny świnek, ale bardzo kochany i przyjazny do innych. A do tego odważny. Same superlatywy ;)[/quote]

[quote name='Elurin']Hm...Kiepski jestem z wymyślania imion.
Na razie przyszedł mi do głowy tylko Czesław.[/quote]

Czesiek albo Tosiek... brzmi fantastycznie!!!!!!!!!!!!

Posted

sory za offa ale wstawiam gdzie się da:
[SIZE=3][B][COLOR=Red]Bardzo prosimy o głosy w krakvecie na fundacje Koci Świat![/COLOR][/B][/SIZE]
W tym azylu jest ponad 230 zwierząt którym bardzo potrzebna jest karma.
Koniec głosowania jest już jutro a przegrywamy tylko trzema głosami!
Proszę zagłosujcie, instrukcja tu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87456[/url]

Dzięki wam 30 psów i 200 kotów się najedzą do syta!

Posted

jestem juz jestem :) mam swinke ;)

dalam mu jesc, swinka bardzo glodna od razu rzucila sie na jedzenie, jest przesliczna !!! wcina buraczka i marchewka, jest bardzo odwazna.. wachala mnie juz i chyba chciala wyjsc z transporterka ale jak dostala jedzenie to zrezygnowala i zajela sie jedzeniem :) zdjecia niedlugo..

Posted

Skoro tak bardzo się podoba imię Maślana to niech kremowa dostanie te imię. Też o tym myślałam, ale nie wszyscy lubią seriale typu "South Park" czy "Włatcy much" a nikogo nie chciałam urazić.

Posted

Kolejne prośki będą 10 listopada. Przy okazji bedą też myszki. Hund z dogo i 2 osoby z gryzoni chciały.[/quote]

Hej! to co mam zrobić zeby dostac świnkę z labo? zapisać się na jakąs
listę, starać? I kiedy mogłabym mieć już świnkę? I kiedy będzie pewne że
ją dostanę? Dużo tych pytań, ale mam nadzieję że mi pomożesz:)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='invictus hilaritas']swineczka szuka domku :) moze jest ktos chetny ;) ?[/quote]
Jaaaaaa! Szukam młodej świnki, płeć już bez różnicy, może być z labo. Daj więcej szczegółów.

Posted

MonikoZet, na wątku są zdjęcia świń z labo, wybierz jedną nie zarezerwowaną. Jak się zdecydujesz, to chciałbym się spotkać, taka wizyta przedadopcyjna, rodzaj testu. Mogę dopiero w poniedziałek najwcześniej. Przy przekazaniu świnki podpiszemy umowę adopcyjną.
A może 2 świnki? Jednej będzie smutno, to zwierzątka stadne, lubią być stale w towarzystwie (podkreslam - STALE).

Posted

[quote name='Elurin']MonikoZet, na wątku są zdjęcia świń z labo, wybierz jedną nie zarezerwowaną. Jak się zdecydujesz, to chciałbym się spotkać, taka wizyta przedadopcyjna, rodzaj testu. Mogę dopiero w poniedziałek najwcześniej. Przy przekazaniu świnki podpiszemy umowę adopcyjną.
A może 2 świnki? Jednej będzie smutno, to zwierzątka stadne, lubią być stale w towarzystwie (podkreslam - STALE).[/quote]

Które to? wyslij mi link proszę. Boję się wziąć dwóch skoro nie wiem jak sobie dam radę z jedną. Jestem napalona na świnkę ale wiedzę mam tylko teoretyczną, nigdy nie miałam świnki. Muszę sie oswoic z jedną i nauczyc się opieki nad nią. W poniedziałek pod wieczór to dobra opcja? Gdzie?

Posted

[quote name='invictus hilaritas'][URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8409306#post8409306[/URL]

jezeli jestes z warszawy to wes zwinki z labo, o transport bardzo trudno ..[/quote]

Mieszkam w Warszawie. Jak coś nie wyjdzie z labo, a ten chłopiec bedzie jeszcze to go wezmę, śliczny jest.

Posted

Zdjęcia są w tym wątku, post 4266 (numery masz w prawym górnym rogu każdego postu). Zarezerwowane są świnek jasnobeżowy i świnek z rozetką na czole.

Posted

[quote name='Elurin']Zdjęcia są w tym wątku, post 4266 (numery masz w prawym górnym rogu każdego postu). Zarezerwowane są świnek jasnobeżowy i świnek z rozetką na czole.[/quote]

W takim razie rezerwuję nr 4, ta brazowa bez rozetki na czole. Pisz co dalej, ja jutro jade do domku, kontakt utrudniony bedzie z netem, ale w piatek pod wieczór wracam. Mój tel: 503 337 267 ( jupi!!!! będzie świnka!!!)

Posted

Invi, weź dla królika. Ja miałem "dla świnki", i rzeczywiście, był dla świnki. Prosiak mieścił się na styk, głowa i tyłek wystawały.
Moniko - ja na dogo będę ostatni raz w czwartek wieczór. Na przedadopcyjną umówmy się wstępnie na poniedzialek, zadzwonię jeszcze w niedzielę wieczorem.