Elurin Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Nic więcej nie wiem. Świnków może być 2, a może być 8. Mamy prawie 2 tygodnie na zwolnienie klatek. Quote
seledynek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 No to zdecydowanie muszę w listopadzie kupić klatkę 80-tkę ;) Quote
trolka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='seledynek']W takim razie zasugeruj inne ;) Myślałam jeszcze o imieniu Tosiek, żeby go nazwać, ale sama nie wiem. Chyba z nim miałam najwięcej zastanawiania się nad imieniem. Niepozorny świnek, ale bardzo kochany i przyjazny do innych. A do tego odważny. Same superlatywy ;)[/quote] [quote name='Elurin']Hm...Kiepski jestem z wymyślania imion. Na razie przyszedł mi do głowy tylko Czesław.[/quote] Czesiek albo Tosiek... brzmi fantastycznie!!!!!!!!!!!! Quote
seledynek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 trolka jak już u siebie będziesz miała świnki to sama możesz im wymyślić jak je poobserwujesz ;) To na razie robocze imionka. Quote
zasadzkas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 ale "Maślana" dla tego jasnego brzmi ekstra ;) Quote
Karena Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='zasadzkas']ale "Maślana" dla tego jasnego brzmi ekstra ;)[/quote] Apokalipsa!!!:lol: ;) Imię, moim zdaniem, świetne. Quote
baffi2 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 sory za offa ale wstawiam gdzie się da: [SIZE=3][B][COLOR=Red]Bardzo prosimy o głosy w krakvecie na fundacje Koci Świat![/COLOR][/B][/SIZE] W tym azylu jest ponad 230 zwierząt którym bardzo potrzebna jest karma. Koniec głosowania jest już jutro a przegrywamy tylko trzema głosami! Proszę zagłosujcie, instrukcja tu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=87456[/url] Dzięki wam 30 psów i 200 kotów się najedzą do syta! Quote
pucka69 Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 marzenko tak mi przykro:( czy zdecydowałaś sie na sekcję? Quote
invictus hilaritas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 jestem juz jestem :) mam swinke ;) dalam mu jesc, swinka bardzo glodna od razu rzucila sie na jedzenie, jest przesliczna !!! wcina buraczka i marchewka, jest bardzo odwazna.. wachala mnie juz i chyba chciala wyjsc z transporterka ale jak dostala jedzenie to zrezygnowala i zajela sie jedzeniem :) zdjecia niedlugo.. Quote
invictus hilaritas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 watek swinkoosoby ;) [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8409306#post8409306[/URL] Quote
seledynek Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Skoro tak bardzo się podoba imię Maślana to niech kremowa dostanie te imię. Też o tym myślałam, ale nie wszyscy lubią seriale typu "South Park" czy "Włatcy much" a nikogo nie chciałam urazić. Quote
Karena Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Invictus - bardzo ładna ta osoba, którą masz. Żeby nie robić tu zamieszania, zdjęcia Stasia, Małego i Juranda wstawiam na makabrę. Quote
invictus hilaritas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 swineczka szuka domku :) moze jest ktos chetny ;) ? Quote
invictus hilaritas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 kto ma nr kom do KORENI ? gdzies mi sie zapodzial , a jutro chce swiniaka zawisc bo mam transport !!! Quote
MonikaZet Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Kolejne prośki będą 10 listopada. Przy okazji bedą też myszki. Hund z dogo i 2 osoby z gryzoni chciały.[/quote] Hej! to co mam zrobić zeby dostac świnkę z labo? zapisać się na jakąs listę, starać? I kiedy mogłabym mieć już świnkę? I kiedy będzie pewne że ją dostanę? Dużo tych pytań, ale mam nadzieję że mi pomożesz:) Pozdrawiam Quote
MonikaZet Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='invictus hilaritas']swineczka szuka domku :) moze jest ktos chetny ;) ?[/quote] Jaaaaaa! Szukam młodej świnki, płeć już bez różnicy, może być z labo. Daj więcej szczegółów. Quote
invictus hilaritas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8409306#post8409306[/URL] jezeli jestes z warszawy to wes zwinki z labo, o transport bardzo trudno .. Quote
Elurin Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 MonikoZet, na wątku są zdjęcia świń z labo, wybierz jedną nie zarezerwowaną. Jak się zdecydujesz, to chciałbym się spotkać, taka wizyta przedadopcyjna, rodzaj testu. Mogę dopiero w poniedziałek najwcześniej. Przy przekazaniu świnki podpiszemy umowę adopcyjną. A może 2 świnki? Jednej będzie smutno, to zwierzątka stadne, lubią być stale w towarzystwie (podkreslam - STALE). Quote
MonikaZet Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Elurin']MonikoZet, na wątku są zdjęcia świń z labo, wybierz jedną nie zarezerwowaną. Jak się zdecydujesz, to chciałbym się spotkać, taka wizyta przedadopcyjna, rodzaj testu. Mogę dopiero w poniedziałek najwcześniej. Przy przekazaniu świnki podpiszemy umowę adopcyjną. A może 2 świnki? Jednej będzie smutno, to zwierzątka stadne, lubią być stale w towarzystwie (podkreslam - STALE).[/quote] Które to? wyslij mi link proszę. Boję się wziąć dwóch skoro nie wiem jak sobie dam radę z jedną. Jestem napalona na świnkę ale wiedzę mam tylko teoretyczną, nigdy nie miałam świnki. Muszę sie oswoic z jedną i nauczyc się opieki nad nią. W poniedziałek pod wieczór to dobra opcja? Gdzie? Quote
MonikaZet Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='invictus hilaritas'][URL]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?p=8409306#post8409306[/URL] jezeli jestes z warszawy to wes zwinki z labo, o transport bardzo trudno ..[/quote] Mieszkam w Warszawie. Jak coś nie wyjdzie z labo, a ten chłopiec bedzie jeszcze to go wezmę, śliczny jest. Quote
Elurin Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Zdjęcia są w tym wątku, post 4266 (numery masz w prawym górnym rogu każdego postu). Zarezerwowane są świnek jasnobeżowy i świnek z rozetką na czole. Quote
MonikaZet Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 [quote name='Elurin']Zdjęcia są w tym wątku, post 4266 (numery masz w prawym górnym rogu każdego postu). Zarezerwowane są świnek jasnobeżowy i świnek z rozetką na czole.[/quote] W takim razie rezerwuję nr 4, ta brazowa bez rozetki na czole. Pisz co dalej, ja jutro jade do domku, kontakt utrudniony bedzie z netem, ale w piatek pod wieczór wracam. Mój tel: 503 337 267 ( jupi!!!! będzie świnka!!!) Quote
invictus hilaritas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 jak myslicie domek dla swinki czy dla krolika bedzie dobry dla dziewczyn ? nie ma podanych wymierow :( [URL]http://www.krakvet.pl/living-world-domekzabawka-swinki-morskiej-p-6991.html[/URL] Quote
Elurin Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Invi, weź dla królika. Ja miałem "dla świnki", i rzeczywiście, był dla świnki. Prosiak mieścił się na styk, głowa i tyłek wystawały. Moniko - ja na dogo będę ostatni raz w czwartek wieczór. Na przedadopcyjną umówmy się wstępnie na poniedzialek, zadzwonię jeszcze w niedzielę wieczorem. Quote
invictus hilaritas Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 dzieki :) widziales chlopaka ? jak ci sie podoba ? Quote
Recommended Posts