Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sopelek']

[IMG]http://images33.fotosik.pl/22/890ad0657ecec3d4med.jpg[/IMG]

[/quote]

:loveu::loveu::loveu: super wieśći , swietnie razem wyglądają :razz: Muciorek wygląda jak rozczochrana wersja świnka :evil_lol:

Gosiapk przykro mi z powodu Grapci
[*] :-(

• Replies 9.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiecie co...nie wiem jak to mozliwe - ale swinkom wstawilam kuwetke do rogu.... I ona tam sie same od siebie zalatwiaja w jedno miejsce! :crazyeye: jestem w szoku ;)

I dla Grapci:( [*]

Posted

[quote name='agamika']:loveu::loveu::loveu: super wieśći , swietnie razem wyglądają :razz: Muciorek wygląda jak rozczochrana wersja świnka :evil_lol:

O jeeeeennny jeeeeny...............moje dziecko!!!!! Jak on się ma??????

Pucka wysyłałam Ci zdjęcia i mail mi wrócił......:angryy:

Posted

Ja zamawiam drugi hamak.........i to jak najszybciej. Gryzia się dziś na Pumę rzuciła .............poszło o to kto będzie na hamaku siedział

Dziś też odkryłam, że Puma ma koszmarne strupy na nogach. Kurde jakoś mi to umknęło.......

Posted

Ja też bym z chęcią złożyła zamówienie na kolejny hamak ;)

A co do chłopaków to jednak nie wszyscy są tacy strachliwi :cool3: Jeden aguti nawet nie przestraszył się jak potknęłam mu pod nas marchewkę, reszta zwiała jak to zrobiłam :P Nie zdążyłam zamknąć klatki a on już chrupał, hehehe Nawet dzisiaj raz zagruchał! Jutro przy lepszym świetle zrobię im zdjęcia. Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzują. Wiadomo kiedy Ci dwaj chłopcy pojadą ode mnie do trolki do Wrocławia?

Posted

[quote name='Elurin'][COLOR=red]I co z tym wątkiem: [/COLOR][URL="http://www.swinkimorskie.com/forum/viewtopic.php?t=213http://www.swinkimorskie.com/forum/viewtopic.php?t=213"][COLOR=red]http://www.swinkimorskie.com/forum/viewtopic.php?t=213[/COLOR][/URL] - 2 świnki 3-letnie[/quote]
Dostałam odpowiedź na maila - świnki zostały już oddane, więc sprawa nieaktualna.

Posted

Pucka - ja się nie znam na wizytach przedadopcyjnych, więc odpadam... Napisz do Agi(Visenny) może ona pomoże :)
Dzięki za napisanie maila :)
Neigh - do Ciebie hamaczek już jedzie - w czwartek były w księgarni :)
Seledynek - może coś za tydzień skomponuje, bo będę miała 4 dni wolnego :D:D

Ps. W księgarni nie podobało im się, że przyniosło się przesyłkę :(

Posted

korenio - naprawdę? co mówili? ja ich tam w księgarni srednio raz na tydzien pytam czy to przynoszenie im przeszkadza - i mówili, ze nie przeszkadza ostatnio jak pytałam. może mieli zły humor po prostu? albo duzo roboty? przykro mi, jeśli Ci było nieprzyjemnie :)
trochę sie zmienilo - dostawa nie wczoraj byla tylko w czwartek - czyli nastepna w kolejny czwartek - czyli dopiero po tym czwartku mozesz isc po material.
korenio - ja tez sie na wizytach nie znam. chodzi po prostu o chwilę rozmowy. Visenna zajęta kotkiem - to pewnie nie ma czasu.

Posted

Gosiupk, przykro mi... Grapciu [']:-(
Trolka - ja pamiętam, tylko na dogo bywam między 8.20 a 16.15 w dni powszednie, w weekendy ok. południa i czasem wieczorem. Wybierz sobie prośki, z fotek, które wstawi Seledynek. Pucka Cię przemagluje mailowo - ok, Pucko?
Pucka - mail do królika i świnki - [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]. Ale już ktoś zwierzaki kupił. Martwię się, bo gość kupił we wrześniu 2 koszaki i królika... Ale nie chciałem kupować, jeśli nie było gdzie przetrzymać.

Posted

no to juz po sprawie - elurin jak ktos kupil
mnie chodzi o inny zestaw. czy jest ktos chętny dla królika na tymczas albo na dom stały? ja bym swinke wziela - [B]na razie na tymczas -[/B] a co bedzie dalej - zobaczymy. królik wazy ok 2 kg i jest wykastrowany. no? są chętni? a giowanna cos ci odpisala?

Posted

[quote name='pucka69']czyli co? mogę nakręcać sprawę ? jak bysmy wzieli parkę to klatka w zestawie. duza podobno ale roznie roznie z ta duzością bywa....[/quote]
a moze jesli z klatką top ktoś by sie zdecydowwł razem na tymczas wziąść??

bo szkoda ich rozdzielac chyba jak sie razem chowali :oops: , a moze ktos by sie zdecydował ?