Aniuś Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [FONT=Arial]Sprawa z moim labo się komplikuje... :([/FONT] [FONT=Arial]Nie wiem kiedy będą prośki, nie wiem nawet czy wogóle będą :(.[/FONT] [FONT=Arial]Za to mam nowych chętnych na 4 prosięta :[/FONT] [COLOR=green][FONT=Arial]-[COLOR=black] Ewa (swinkimorskie.org) – 2 świnki – Warszawa Ursynów; wszystko ma przygotowane na przyjęcie prosiąt, klatka 100-tka, cała rodzina czeka na prosiaczki, które napewno będą miały u nich dobrze :),[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=green][FONT=Arial][COLOR=black]- znajomy kalmah (NŚF) – 1 świnka - Warszawa Praga lub Bródno, kontaktować się przez kalmah, lub przeze mnie - mam maila do niego, [/COLOR][COLOR=black](ma już dwa samczyki)[/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=green][FONT=Arial][COLOR=#000000]- lewa (swinkimorskie.org) - 1 świnka, na więcej nie ma na razie warunków tzn. na większą klatkę - Poznań, [/COLOR][/FONT][/COLOR] [COLOR=green][FONT=Times New Roman][COLOR=#000000][FONT=Arial]Poza tym będę miała nowych chętnych. Jestem w trakcie rozmów ;).[/FONT] [/COLOR][/FONT][/COLOR] Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Aniuś, co z tym labo??? Cieszę się, że mamy nowych chętnych:lol:. Zaraz dodam do listy. Quote
Karena Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Korenia - inpost zostawił mi awizo, TZ ma odebrać dzisiaj.:multi: Quote
Aniuś Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Jak już wspominałam droga do mojego labo jest dość długa tzn. moja kuzynka pracuje z kimś kto ma dojście do labo. Jednak też jeszcze nie bezpośrednie... Niestety nie da się tego pokonać. Droga musi być taka... Czekałam, czekałam... na wiadomość od kuzynki (w końcu prośki już powinny być jakiś czas temu). W końcu wczoraj napisałam do niej. I dziś dostałam wiadomość... Kuzynka już kilka razy się przypominała w sprawie prośków. Nie chce się też naprzykrzać, zresztą to może odnieść odwrotne wyniki. Tak więc czeka. Ja też czekam na wiadomość od niej. I mam nadzieję, że prosięta też gdzieś CZEKAJĄ... :( Kurcze... włożyłam w tą całą sprawę tyle pary, tyle nerwów... myślałam, że już wszystko załatwione, że teraz się uda... I nadal mam nadzieję, że tak będzie... Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 No cóż...:shake: Czasem trzeba czekać... choć to dołujące.:roll: Też mam nadzieję, że świniaki czekają.:thumbs: Quote
Ayia Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Neigh']Ja się chciałam jeszcze zapytać w jakim są wieku ( tz. ile je ma....no i jak się wzajemnie do siebie odnoszą, bo u mnie by razem mieszkały). No jak chłopczyk z dziewczynką to niekoniecznie.........nie kcem malych swinków. Matko co ja wypisuję..........?![/quote] To zaraz do nich napisze choc nie odp mi na wczorajsze :( Quote
Karena Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Sa kolejni chętni na świnki z labo - moja kuzynka i jej TZ :loveu: Mieszkaja w Zabrzu i chcą przygarnąć 2 prosiaki. :multi: Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='Karena']Sa kolejni chętni na świnki z labo - moja kuzynka i jej TZ :loveu: Mieszkaja w Zabrzu i chcą przygarnąć 2 prosiaki. :multi:[/quote] No to do końca roku chyba będziemy świnki rozsyłać bez DT!!! Deficyt prosiąt...na to w najśmielszych snach nie liczyłem:lol: Quote
Karena Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Elurin, czy wiadomo kiedy będą świnki? Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 W sobotę...o ile nie zostaną wcześniej komuś wydane. Zawsze są w sobotę. W czwartek-piątek dzwoni wet i mówi, jaka jest sytuacja. Może to wpiszę do 1 posta? Nie Ty jedna o to pytasz... Quote
BIANKA1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Brakło świniaków .......... coś takiego :lol: Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 [quote name='BIANKA1']Brakło świniaków .......... coś takiego :lol:[/quote] Marzenie świnkomaniaka...nie?;) Szkoda tylko, że sa świnki, którym nie możemy pomóc...Ale całego świata nie zbawimy. Quote
Karena Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Tak wstępnie - kuzynka mogłaby odebrac świnki z Wrocławia jakby znalazł się transport do Wrocka. Bianko :cool3: ;) Wiemy, że lista długa, ale to tak w ramach informacji. Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Szlag...następne świneczki: [URL]http://www.allegro.pl/item248668854_sprzedam_2_swinki_morskie_kto_da_wiecej_.html[/URL] [URL]http://www.allegro.pl/item247950126_mam_do_sprzedanie_dwie_swinki_morskie_15zl_za_1.html[/URL] Ta sama typa...dziecko jakieś chyba. 2-tygodniowe świnkodzieci chce sprzedać... Quote
Karena Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 To się chyba nigdy nie skończy...:-( Quote
Bajon Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Elurin']Szlag...następne świneczki: [URL]http://www.allegro.pl/item248668854_sprzedam_2_swinki_morskie_kto_da_wiecej_.html[/URL] [URL]http://www.allegro.pl/item247950126_mam_do_sprzedanie_dwie_swinki_morskie_15zl_za_1.html[/URL] Ta sama typa...dziecko jakieś chyba. 2-tygodniowe świnkodzieci chce sprzedać...[/quote] Elurin proszę o pilny kontakt na priv!!!Kulka jedzie jutro służbowo do W-wy i popołudniu mogłaby zabrać Ronina i Samuraja dla Jany!!!! Pzdr ps.Kontakt z dziewczyną od 3 letniego prośka nawiązany.Osoba totalnie obeznana z prośkami!!musi prośka wydać bo spodziwa sie dziecka a mieszka na malutkim pokoiku, szuka dobrego domu dla świnki!! W każdym razie ja go wezmę , jeśli właścicielka zdecyduje mi sie go oddać:) A i o działaniach na rzecz labo prośków jest głośno!!! Ta dziewczyna słyszła o tym co na rzecz labo prośków się dzieje:p Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Bajon, cieszę się, że 3-latek się odezwał. No, i że nasze działania są znane...choć to pewne ryzyko... Masz priv. Quote
Evelin Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Elurin']Bajon, cieszę się, że 3-latek się odezwał. No, i że nasze działania są znane...choć to pewne ryzyko... [/quote] No właśnie każdy kij ma dwa końce.. Ale wiadomo,że jak coś się robi to wiadomość idzie w świat... Miejmy nadzieję, że efektem nagłośnienia będzie dalszy rozwój akcji...i uratowane prośki... Quote
BIANKA1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Karena , wiesz że można na mnie liczyć w świńskich sprawach :evil_lol: Choć się zakociłam do granic możliwości :cool3: Jak coś , to śmiało :diabloti: Quote
Rybka_39 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Mam takie głupie pytanko czy transport do Sosnowca by się znalazł? Chociaż do Katowic?:cool3: Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Pewnie by się znalazł...A co, jesteś zainteresowana świnką? Quote
Karena Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='BIANKA1']Karena , wiesz że można na mnie liczyć w świńskich sprawach :evil_lol: Choć się zakociłam do granic możliwości :cool3: Jak coś , to śmiało :diabloti:[/quote] He, he, kocia mama :lol: Jak coś będzie konkretnie wiadomo, to się będziemy kontaktować. Jeżeli już to pewnie wchodziłoby w grę tylko kilka dni, Zabrze w sumie niedaleko, myślę, że kuzynka szybko by je odebrała. Korenia - hamaczek już jest, baaaardzo mi sie podoba :fadein:, zobaczymy co powie Staś :roll: Quote
Rybka_39 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Nie no ja mam juz świniaczka, ale znajoma Lucy wspominała że chciała by samiczke;) Więc zapyta znajomą i da znać. Pytałam tylko o mozliwość;) Quote
Elurin Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Możliwość jest, jak to na dogo. Tylko świnek na razie nie ma. A samiczki pojawiają się wyjątkowo rzadko. Ale, jeśli będą, to czemu nie? Dodatkowe informacje dla Jany: świnkom podawać wit. C 0,5 ml przez tydzień, potem 0,3 ml. No i masować łapkę! Quote
zasadzkas Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='APSA']Jakby świń jechał z koleżanką, to raczej w piątek i od razu do Warszawy.[/quote] A czy jest możliwość przetrzymania go w Warszawie do poniedziałku? I o której w Warszawie? Jestem chętna. Jutro jestem poza dogo, późno wracam, to się umówimy jakoś, mam nadzieję. Wielkie dzięki Quote
Recommended Posts