NightQueen Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Endher']ja przeanalizowałam i chyba powinnam się o siebie martwić :evil_lol:[/QUOTE] 32? :cool3: ja mam 32 pozytywne odpowiedzi :diabloti: Quote
rev Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 [quote name='NightQueen']32? :cool3: ja mam 32 pozytywne odpowiedzi :diabloti:[/QUOTE] 32, chyba jest źle :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 [quote name='Endher']32, chyba jest źle :diabloti:[/QUOTE] raczej potwierdziło się to czego skrycie się obawiałam :evil_lol: Quote
YxNinaxY Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Witam się po raz pierwszy :) Piękne stadko! A śnieżne zdjęcia zniewalające :) Pozdrawiam serdecznie ;) Quote
Guest papillonek Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 My też wpadamy pierwszy raz :) Przydałoby się więcej fotek ,bo jest co oglądać :D Zapraszamy do siebie Pzdr. Quote
Avaloth Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 kurde, to ja wypadam. tylko z połowę miałam dokładnie tak jak tam pisze, i kilka naciąganych. muszę nad tym popracowac :D ja i tak wiem ile ich jest xD to powiedz chociaż czy masz już jakieś wymyślone. albo mi na gadu napisz :D Quote
.Agata. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [QUOTE]siekierki w domu nie mam, ale do kibla mogę wrzucić i spuszczę wodę :diabloti::cool3:[/QUOTE]Mam się obawiać o przyszłość moich(od jutra Twoich) myszorków ? :diabloti: Quote
C&B Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 [quote name='Agata_Roki']Mam się obawiać o przyszłość moich(od jutra Twoich) myszorków ? :diabloti:[/QUOTE] I tym postem Agato zdradziłaś tak dzielnie ukrywaną przez NightQueen tajemnicę :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='YxNinaxY']Witam się po raz pierwszy :) Piękne stadko! A śnieżne zdjęcia zniewalające :) Pozdrawiam serdecznie ;)[/QUOTE] Witam cieszę się że podobają Ci się zdjęcia i dziewczyny ;) [quote name='papillonek']My też wpadamy pierwszy raz :) Przydałoby się więcej fotek ,bo jest co oglądać :D Zapraszamy do siebie Pzdr.[/QUOTE] Witam na razie nie ma pogody ani chęci na robienie zdjęć, także nie prędko. [quote name='Avaloth']kurde, to ja wypadam. tylko z połowę miałam dokładnie tak jak tam pisze, i kilka naciąganych. muszę nad tym popracowac :D ja i tak wiem ile ich jest xD to powiedz chociaż czy masz już jakieś wymyślone. albo mi na gadu napisz :D[/QUOTE] ooo to masz słaby wynik :diabloti: Część imion zostaną takie jakie są teraz, a reszta będzie zmieniona :cool3: Wytrzymasz do niedzieli :diabloti::evil_lol: [quote name='Agata_Roki']Mam się obawiać o przyszłość moich(od jutra Twoich) myszorków ? :diabloti:[/QUOTE] następnym razem muszę pomyśleć zanim coś napisze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a ta poważnie to jakżebym śmiała takie cuda w wc spuścić :loveu: Już się nie mogę doczekać niedzieli, zresztą Dominika jak widać też nie może się doczekać :evil_lol: Ja od wczoraj siedzę z Moli na wsi :cool3: znów :cool3: ostatnio często mi się to zdarza. M. oczywiście musiała sobie kontuzji narobić (za dużo ruchu) i kulała wczoraj cały wieczór i dziś rano, ale jak poszłyśmy na spacer to szybko zapomniała o bólu :diabloti: i już jest zdrowa. Quote
NightQueen Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='C&B']I tym postem Agato zdradziłaś tak dzielnie ukrywaną przez NightQueen tajemnicę :diabloti:[/QUOTE] zdecydowanie za dużo tu osób z mysiego forum :mad::diabloti: nic nie da się ukryć :evil_lol: ale jak już wiesz to nic nie mów do niedzieli :diabloti::cool3: Quote
C&B Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ok, będę cichutko :diabloti: Ale jednej to ci strasznie zazdroszczę... :loveu: Quote
.Agata. Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 O nawet nie pomyślałam,że mogę w jakiś sposób rozszyfrować tajemnicę ale z tego co wiem ma być więcej ogonków niż te ode mnie :cool3: C&B , jesteś okrutna :eviltong: Jak możesz tak faworyzować jedną :diabloti: A dla wszystkich odwiedzających NightQueenową galerię i zachwycających się myszkami - mam dwóch uroczych panów jeszcze do oddania razem lub osobno :evil_lol: [img]https://lh6.googleusercontent.com/_xoqjS3cCfig/TW6OUgHxt2I/AAAAAAAAAa4/dIsQXBXx0nE/fbbvbDSCF6013.JPG[/img] Dobrze,koniec ogłoszeń duszpasterskich i przepraszam :loveu: Quote
NightQueen Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 [quote name='C&B']Ok, będę cichutko :diabloti: Ale jednej to ci strasznie zazdroszczę... :loveu:[/QUOTE] ja już się nie mogę doczekać :loveu: jest czego zazdrościć :diabloti: [quote name='Agata_Roki']O nawet nie pomyślałam,że mogę w jakiś sposób rozszyfrować tajemnicę ale z tego co wiem ma być więcej ogonków niż te ode mnie :cool3: C&B , jesteś okrutna :eviltong: Jak możesz tak faworyzować jedną :diabloti: A dla wszystkich odwiedzających NightQueenową galerię i zachwycających się myszkami - mam dwóch uroczych panów jeszcze do oddania razem lub osobno :evil_lol: [URL]https://lh6.googleusercontent.com/_xoqjS3cCfig/TW6OUgHxt2I/AAAAAAAAAa4/dIsQXBXx0nE/fbbvbDSCF6013.JPG[/URL] Dobrze,koniec ogłoszeń duszpasterskich i przepraszam :loveu:[/QUOTE] niestety od kilku dni nie mogę się porozumieć z tamtą dziewczyną :shake: nie wiem co z tego wyjdzie :razz: wszysto było ustalone a teraz cisza wybaczam ogłoszenia prywatne w mej galerii :evil_lol: panowie są super, ale już nie mam gdzie ustawiać kolejnych klatek :p muszę się ograniczyć do płci żeńskiej ;) Quote
C&B Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Ładniusi ci panowie, ale u mnie też miejsc brak, na nową klatkę... A Indyczek podrósł dużo? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 A te dalej gadaja :shake: Fotki jakies? :razz: Quote
Avaloth Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 jacy cudowni *.* ja wiem że one będą u mnie tylko dzień ale i tak się nie mogę doczekac :D Quote
Tepes Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [COLOR="blue"]tja Moli cudowne ozdrowienie:evil_lol: aaa jakie myszorki:loveu:[/COLOR] Quote
Shel Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/38686-NightQueen"][B]NightQueen[/B][/URL][/B]to teraz czas na jakieś foty ze wsi :cool3:[B][URL="http://www.dogomania.pl/members/38686-NightQueen"][/URL][/B] Quote
NightQueen Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name=':: FiGa ::']A te dalej gadaja :shake: Fotki jakies? :razz:[/QUOTE] [quote name='Shel'][B][URL="http://www.dogomania.pl/members/38686-NightQueen"][B]NightQueen[/B][/URL][/B]to teraz czas na jakieś foty ze wsi :cool3:[/QUOTE] nie mam żadnych zdjęć :diabloti: może, ale to naprawdę [U]może [/U]będą w przyszłym tygodniu :diabloti: [quote name='Tepes'][COLOR=blue]tja Moli cudowne ozdrowienie:evil_lol: aaa jakie myszorki:loveu:[/COLOR][/QUOTE] jutro się dowiesz :diabloti: [quote name='Avaloth']jacy cudowni *.* ja wiem że one będą u mnie tylko dzień ale i tak się nie mogę doczekac :D[/QUOTE] teraz to tylko ja się nie mogę doczekać :cool3: [B] Mysie panny dojechały całe do Dominiki i jeżeli ich Chester nie zje :diabloti: to odbiorę je już jutro :loveu::loveu: [/B] Iśka jak już je wymęczysz to czekam na zdanie relacji :cool3: Quote
Avaloth Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 jestem na sekundę :D myszy są genialne, zakochałam się:loveu::loveu: dałam im wodę, ale tylko jedna piła, jabłko zakopały w trotkach.. papier im wymieniłam bo był mokry xd miałam już wszystkie na ręce, jedna jest strasznie ciekawska, chce wyłazić non stop ;) a moja faworytka na żywo jest jeszcze ładniejsza, ma taką cudną mordkę :loveu: ale wszystkie są cudne, po prostu miodzio xd Chester przez pół godziny siedział ze mną w pokoju, łaził dookoła biurka i patrzył. Odważyłam się jedną wyjąc przy nim, dotknęła go przypadkiem ogonem to ten odskoczył :D ale potem ją powąchał przez moją rękę i spoko, nie ma ochoty ich zjeść, ale strasznie nimi zafascynowany jest :evil_lol: mogę im zdjęcia porobic ?:loveu::diabloti: /patrz jak zręcznie napisałam, i nie wymieniłam ani koloru ani ilości xd btw powiedziałbyś mi które imiona zmieniasz a które nie bo nie wiem jak do nich mówic :diabloti:/ Quote
Shel Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='NightQueen']nie mam żadnych zdjęć :diabloti: może, ale to naprawdę [U]może [/U]będą w przyszłym tygodniu :diabloti: [/QUOTE] Niepotrzebne skreślić :diabloti: Quote
NightQueen Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='Avaloth']jestem na sekundę :D myszy są genialne, zakochałam się:loveu::loveu: dałam im wodę, ale tylko jedna piła, jabłko zakopały w trotkach.. papier im wymieniłam bo był mokry xd miałam już wszystkie na ręce, jedna jest strasznie ciekawska, chce wyłazić non stop ;) a moja faworytka na żywo jest jeszcze ładniejsza, ma taką cudną mordkę :loveu: ale wszystkie są cudne, po prostu miodzio xd Chester przez pół godziny siedział ze mną w pokoju, łaził dookoła biurka i patrzył. Odważyłam się jedną wyjąc przy nim, dotknęła go przypadkiem ogonem to ten odskoczył :D ale potem ją powąchał przez moją rękę i spoko, nie ma ochoty ich zjeść, ale strasznie nimi zafascynowany jest :evil_lol: mogę im zdjęcia porobic ?:loveu::diabloti: /patrz jak zręcznie napisałam, i nie wymieniłam ani koloru ani ilości xd btw powiedziałbyś mi które imiona zmieniasz a które nie bo nie wiem jak do nich mówic :diabloti:/[/QUOTE] właśnie widzę jaka szprytna jesteś :evil_lol: już się nie mogę doczekać :loveu: nawet wiem która jest twoją ulubienicą :diabloti: zapewne ta która ma wiele wspólnego ze Stefą :evil_lol: a rób zdjęcia ile wlezie, tylko dodać je możesz na dogo dopiero jutro :eviltong: [quote name='Shel']Niepotrzebne skreślić :diabloti:[/QUOTE] teraz zdjęć długooo nie będzie, bo właśnie zrobiłam psu harakiri :shake: Padła mi maszynka do golenia w połowie golenia :flaming:od połowy jechałam nożyczkami a nie jest to wcale proste, a już na pewno nie jest to przyjemne, cała ręka mnie boli :razz: a piesa wygląda tragicznie :shake: Quote
Illusion Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Teraz psy mają takie fryzury... że na pewno nikt się nie domyśli, że coś Ci nie wyszło :evil_lol:. Quote
Kashdog Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Iśkowa narób duuuużo tych fot, bo ich właścicielka pewnie nie będzie nas nimi zadowalać :diabloti: Przesadzasz zapewne ....jakbyś kiedyś zobaczyła jak "pięknie" Fifulca odpicowała to byś się wtedy przeraziła:evil_lol: Quote
NightQueen Posted March 5, 2011 Author Posted March 5, 2011 [quote name='Illusion']Teraz psy mają takie fryzury... że na pewno nikt się nie domyśli, że coś Ci nie wyszło :evil_lol:.[/QUOTE] moda, modą ale nawet ślepy zauważy że M. jest tasakiem obcinana :diabloti: [quote name='Kashdog']Iśkowa narób duuuużo tych fot, bo ich właścicielka pewnie nie będzie nas nimi zadowalać :diabloti: Przesadzasz zapewne ....jakbyś kiedyś zobaczyła jak "pięknie" Fifulca odpicowała to byś się wtedy przeraziła:evil_lol:[/QUOTE] oj nie narzekaj już :diabloti: aż tak tragicznie mało zdjęć to tutaj nie ma :diabloti: jak przejdziesz kilka stron to natrafisz na jedno czy dwa :evil_lol: oj uwierz mi - nie przesadzam, tragedia jest :diabloti::shake: Quote
Recommended Posts