Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa']Ooo.. najbardziej uparte, zadziorne, szczwane, szybkie i złośliwe zwierzątko jakie znam :loveu:[/QUOTE]

ale za to jakie urocze :loveu:

[quote name='Shel']Jaaa, ale fajniucha Zosiula! :loveu:[/QUOTE]
wiem, nie mogłam się oprzeć i dodałam zdjęcie :diabloti::loveu:

[quote name='C&B']I co, robiłaś? :diabloti:[/QUOTE]

tak, udało się i gościom smakowało :cool3: dzięki za przepis :loveu: ja tylko trochę makaronu zjadłam, bo mięsa nie jadam, a tak w ogóle to danie doprawiałam w ślepo, bo ja mięsa nie jadam :diabloti::evil_lol: i ponoć mi wyszło :eviltong:
Tylko następnym razem spróbuje sobie sama zrobić sos grzybowy z prawdziwych grzybów, będzie lepsze ;)
[quote name='Bewarka']Ależ oczywiście :) xD

O jaa jaki fajny futrzak :D[/QUOTE]

ach ta dzisiejsza młodzież :mad::diabloti:

Posted

[quote name='NightQueen']
tak, udało się i gościom smakowało :cool3: dzięki za przepis :loveu: ja tylko trochę makaronu zjadłam, bo mięsa nie jadam, a tak w ogóle to danie doprawiałam w ślepo, bo ja mięsa nie jadam :diabloti::evil_lol: i ponoć mi wyszło :eviltong:
Tylko następnym razem spróbuje sobie sama zrobić sos grzybowy z prawdziwych grzybów, będzie lepsze ;)
[/QUOTE]

To się cieszę :cool3:
Ja nie mam talentu i czasu, żeby sama robić sos, to kupuje w torebce, ale pewnie lepszy jak się samemu zrobi ;)
A tak w ogóle, to fajna ta Zosia :lol:
A u mnie od jutra znów zamyszenie :loveu:

Posted

chętnie zobaczę nowe panny :cool3:

Ja dziś też wychodziłam z siebie, bo czasu i rak mi brakowało w kuchni, a siedziałam tam sama, po za daniem miałam jeszcze inne rzeczy do robienia, ale jakoś poszło i jestem z siebie dumna :evil_lol: bo ja naprawdę bardzo bardzo rzadko gotuję i to właśnie w takich wypadkach, kiedy są jakieś imprezy :eviltong:

Posted

ach ta dzisiejsza młodzież :mad::diabloti:[/QUOTE]
Haha twoja odpowiedź na wszystko...:diabloti: :loveu:

Fajnie, że się udało. Gratulacje :)

Posted

[quote name='Sweet']Gdzie zamówiliście taki świetny tort?:D Normalnie jest prawie taki jak z programów w TLC:D
Fajny:D
Ile takie fajne coś kosztuje?:D[/QUOTE]

U nas jest sieć ciastkarni "Piskorek" i tam zamawiałyśmy

Cena jest zależna od wagi, czyli ile na ile osób chcesz zamówić to tyle płacisz :p

[quote name='Endher']Genialny tort! :loveu:

Ja ostatnio znalazłam taki i stwierdziłam, że tak właśnie ma wyglądać mój: [URL]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180077_1857351278693_1388206291_2076332_8252802_n.jpg[/URL] :evil_lol:[/QUOTE]

ja bym chciała taki na 150 cm :diabloti:

Tort nie tylko fajnie wyglądał, al był na prawdę smaczny :p

Posted

[quote name='Sweet']Ale wygląda jak te wszystkie z TLC co robią np. w słodkim biznesie czy królu wypieków:D
Mega są:D
A za taki ile płaciliście?? i jak duży był?[/QUOTE]

sporo mu do tamtych brakowało :diabloti: (oglądam oba programy :evil_lol:)

miał chyba 1,5 kg moge się mylić, płaciliśmy 63 zł

[CENTER]
Darc

[IMG]http://img576.imageshack.us/img576/315/dsc1008i.jpg[/IMG]
[/CENTER]

Posted

Co tu moja Ana robi? :diabloti:
A mi się trafiła mysz histeryczka - podjeść żadna do niej nie może, bo ta piszczy i łapkami odgania :evil_lol: Hodowczyni mówiła, że to przejdzie, tylko dziewczyna musi się przyzwyczaić do nowych koleżanek, niestety pew'ka musi noc spędzić w transporterku, bo się bitwy z maluchem zaczynały :shake:

Posted

[quote name='NightQueen']sporo mu do tamtych brakowało :diabloti: (oglądam oba programy :evil_lol:)

miał chyba 1,5 kg moge się mylić, płaciliśmy 63 zł
[/QUOTE]

E tam sporo:P ale i tak był inny niż wszystkie torty :diabloti:

;)

Fajnie wyszło zdjęcie myszastej:D

Posted

[quote name='Illusion']Widziałam to zdjęcie w wątku foto, bardzo przyjemne moim zdaniem :loveu:.[/QUOTE]

cieszę się że się podoba ;)

[quote name='C&B']Co tu moja Ana robi? :diabloti:
A mi się trafiła mysz histeryczka - podjeść żadna do niej nie może, bo ta piszczy i łapkami odgania :evil_lol: Hodowczyni mówiła, że to przejdzie, tylko dziewczyna musi się przyzwyczaić do nowych koleżanek, niestety pew'ka musi noc spędzić w transporterku, bo się bitwy z maluchem zaczynały :shake:[/QUOTE]

ukradłam :diabloti: idź policz lepiej myszki :evil_lol:

Darc była taka sama, jeszcze jej nikt nie dotknął a ona już piszczała :mad: robiła larma jakby ją ktoś żywcem ze skóry obdzierał, ale z wiekiem przeszło i jest, fajna kontaktowa :loveu:

Posted

[quote name='Sweet']E tam sporo:P ale i tak był inny niż wszystkie torty :diabloti:

;)

Fajnie wyszło zdjęcie myszastej:D[/QUOTE]

fakt, był oryginalny i ciekawy i genialnie pasował do Kacpra ;) ale to nie ten poziom co w TLC ;)

dzięki

Posted

[quote name='NightQueen']fakt, był oryginalny i ciekawy i genialnie pasował do Kacpra ;) ale to nie ten poziom co w TLC ;)

dzięki[/QUOTE]

No tak wiadomo że nie ten poziom ale jeszcze u nas się z takim tortem nie spotkałam;)

Posted

[quote name='Sweet']No tak wiadomo że nie ten poziom ale jeszcze u nas się z takim tortem nie spotkałam;)[/QUOTE]

może nie wiesz gdzie szukać :eviltong:
W zeszłym roku na roczek miał czerwony samochód, widziałam też królika baksa, lalkę barbie itd. :p ja na urodziny dostałam tort z księżniczkami disneya :evil_lol:

Posted

Darc była taka sama, jeszcze jej nikt nie dotknął a ona już piszczała :mad: robiła larma jakby ją ktoś żywcem ze skóry obdzierał, ale z wiekiem przeszło i jest, fajna kontaktowa :loveu:[/QUOTE]
Mam nadzieję, ze i mojej przejdzie, i zacznie się z dziewczynami dogadywać, bo na razie tamte latają, zwiedzają, a ona daleko za nimi.

Posted

[quote name='C&B']Mam nadzieję, ze i mojej przejdzie, i zacznie się z dziewczynami dogadywać, bo na razie tamte latają, zwiedzają, a ona daleko za nimi.[/QUOTE]

z Darc było identycznie, nawet w nocy wszystkie spały razem, a ona gdzieś na drugim końcu sama :p później reszta wyczaiła że to cielątko i wszystkie ją podgryzały, ale nauczyła się i teraz to ona daje popalić innym, zwłaszcza kiedy biją się o smakołyki ;)

Posted

[quote name='NightQueen']może nie wiesz gdzie szukać :eviltong:
W zeszłym roku na roczek miał czerwony samochód, widziałam też królika baksa, lalkę barbie itd. :p ja na urodziny dostałam tort z księżniczkami disneya :evil_lol:[/QUOTE]

No nie wiem:P ale u nikogo innego nie widziałam też takich:P
O:D fajnie;D

Posted

Genialny jest ten tort! Ostatnio w ddtvn była taka babka co robiła właśnie takie mega torty no i byłam pod wrażeniem! Smacznie musieliście mieć na tych urodzinach :cool3: