Bewarka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='NightQueen'] aleś ty twórcza, nie pogadasz :diabloti::evil_lol:[/QUOTE] Ależ oczywiście :) xD O jaa jaki fajny futrzak :D Quote
NightQueen Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 [quote name='Justa']Ooo.. najbardziej uparte, zadziorne, szczwane, szybkie i złośliwe zwierzątko jakie znam :loveu:[/QUOTE] ale za to jakie urocze :loveu: [quote name='Shel']Jaaa, ale fajniucha Zosiula! :loveu:[/QUOTE] wiem, nie mogłam się oprzeć i dodałam zdjęcie :diabloti::loveu: [quote name='C&B']I co, robiłaś? :diabloti:[/QUOTE] tak, udało się i gościom smakowało :cool3: dzięki za przepis :loveu: ja tylko trochę makaronu zjadłam, bo mięsa nie jadam, a tak w ogóle to danie doprawiałam w ślepo, bo ja mięsa nie jadam :diabloti::evil_lol: i ponoć mi wyszło :eviltong: Tylko następnym razem spróbuje sobie sama zrobić sos grzybowy z prawdziwych grzybów, będzie lepsze ;) [quote name='Bewarka']Ależ oczywiście :) xD O jaa jaki fajny futrzak :D[/QUOTE] ach ta dzisiejsza młodzież :mad::diabloti: Quote
C&B Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='NightQueen'] tak, udało się i gościom smakowało :cool3: dzięki za przepis :loveu: ja tylko trochę makaronu zjadłam, bo mięsa nie jadam, a tak w ogóle to danie doprawiałam w ślepo, bo ja mięsa nie jadam :diabloti::evil_lol: i ponoć mi wyszło :eviltong: Tylko następnym razem spróbuje sobie sama zrobić sos grzybowy z prawdziwych grzybów, będzie lepsze ;) [/QUOTE] To się cieszę :cool3: Ja nie mam talentu i czasu, żeby sama robić sos, to kupuje w torebce, ale pewnie lepszy jak się samemu zrobi ;) A tak w ogóle, to fajna ta Zosia :lol: A u mnie od jutra znów zamyszenie :loveu: Quote
NightQueen Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 chętnie zobaczę nowe panny :cool3: Ja dziś też wychodziłam z siebie, bo czasu i rak mi brakowało w kuchni, a siedziałam tam sama, po za daniem miałam jeszcze inne rzeczy do robienia, ale jakoś poszło i jestem z siebie dumna :evil_lol: bo ja naprawdę bardzo bardzo rzadko gotuję i to właśnie w takich wypadkach, kiedy są jakieś imprezy :eviltong: Quote
Bewarka Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 [quote name='NightQueen'] ach ta dzisiejsza młodzież :mad::diabloti:[/QUOTE] Haha twoja odpowiedź na wszystko...:diabloti: :loveu: Fajnie, że się udało. Gratulacje :) Quote
:: FiGa :: Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Frytke maaaaasz :multi: (no, nie masz, ale pomemlac od czasu do czasu chyba mozesz :loveu:) Quote
NightQueen Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [CENTER]Jako że Kacper uwielbia żółty ser i moje myszki tort wyglądał tak :evil_lol: [IMG]http://img406.imageshack.us/img406/5549/dsc0848m.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Sweet Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Gdzie zamówiliście taki świetny tort?:D Normalnie jest prawie taki jak z programów w TLC:D Fajny:D Ile takie fajne coś kosztuje?:D Quote
NightQueen Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Sweet']Gdzie zamówiliście taki świetny tort?:D Normalnie jest prawie taki jak z programów w TLC:D Fajny:D Ile takie fajne coś kosztuje?:D[/QUOTE] U nas jest sieć ciastkarni "Piskorek" i tam zamawiałyśmy Cena jest zależna od wagi, czyli ile na ile osób chcesz zamówić to tyle płacisz :p [quote name='Endher']Genialny tort! :loveu: Ja ostatnio znalazłam taki i stwierdziłam, że tak właśnie ma wyglądać mój: [URL]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/180077_1857351278693_1388206291_2076332_8252802_n.jpg[/URL] :evil_lol:[/QUOTE] ja bym chciała taki na 150 cm :diabloti: Tort nie tylko fajnie wyglądał, al był na prawdę smaczny :p Quote
Sweet Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Ale wygląda jak te wszystkie z TLC co robią np. w słodkim biznesie czy królu wypieków:D Mega są:D A za taki ile płaciliście?? i jak duży był? Quote
NightQueen Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Sweet']Ale wygląda jak te wszystkie z TLC co robią np. w słodkim biznesie czy królu wypieków:D Mega są:D A za taki ile płaciliście?? i jak duży był?[/QUOTE] sporo mu do tamtych brakowało :diabloti: (oglądam oba programy :evil_lol:) miał chyba 1,5 kg moge się mylić, płaciliśmy 63 zł [CENTER] Darc [IMG]http://img576.imageshack.us/img576/315/dsc1008i.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
Illusion Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Widziałam to zdjęcie w wątku foto, bardzo przyjemne moim zdaniem :loveu:. Quote
C&B Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Co tu moja Ana robi? :diabloti: A mi się trafiła mysz histeryczka - podjeść żadna do niej nie może, bo ta piszczy i łapkami odgania :evil_lol: Hodowczyni mówiła, że to przejdzie, tylko dziewczyna musi się przyzwyczaić do nowych koleżanek, niestety pew'ka musi noc spędzić w transporterku, bo się bitwy z maluchem zaczynały :shake: Quote
Sweet Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='NightQueen']sporo mu do tamtych brakowało :diabloti: (oglądam oba programy :evil_lol:) miał chyba 1,5 kg moge się mylić, płaciliśmy 63 zł [/QUOTE] E tam sporo:P ale i tak był inny niż wszystkie torty :diabloti: ;) Fajnie wyszło zdjęcie myszastej:D Quote
NightQueen Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Illusion']Widziałam to zdjęcie w wątku foto, bardzo przyjemne moim zdaniem :loveu:.[/QUOTE] cieszę się że się podoba ;) [quote name='C&B']Co tu moja Ana robi? :diabloti: A mi się trafiła mysz histeryczka - podjeść żadna do niej nie może, bo ta piszczy i łapkami odgania :evil_lol: Hodowczyni mówiła, że to przejdzie, tylko dziewczyna musi się przyzwyczaić do nowych koleżanek, niestety pew'ka musi noc spędzić w transporterku, bo się bitwy z maluchem zaczynały :shake:[/QUOTE] ukradłam :diabloti: idź policz lepiej myszki :evil_lol: Darc była taka sama, jeszcze jej nikt nie dotknął a ona już piszczała :mad: robiła larma jakby ją ktoś żywcem ze skóry obdzierał, ale z wiekiem przeszło i jest, fajna kontaktowa :loveu: Quote
NightQueen Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Sweet']E tam sporo:P ale i tak był inny niż wszystkie torty :diabloti: ;) Fajnie wyszło zdjęcie myszastej:D[/QUOTE] fakt, był oryginalny i ciekawy i genialnie pasował do Kacpra ;) ale to nie ten poziom co w TLC ;) dzięki Quote
Sweet Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='NightQueen']fakt, był oryginalny i ciekawy i genialnie pasował do Kacpra ;) ale to nie ten poziom co w TLC ;) dzięki[/QUOTE] No tak wiadomo że nie ten poziom ale jeszcze u nas się z takim tortem nie spotkałam;) Quote
NightQueen Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Sweet']No tak wiadomo że nie ten poziom ale jeszcze u nas się z takim tortem nie spotkałam;)[/QUOTE] może nie wiesz gdzie szukać :eviltong: W zeszłym roku na roczek miał czerwony samochód, widziałam też królika baksa, lalkę barbie itd. :p ja na urodziny dostałam tort z księżniczkami disneya :evil_lol: Quote
C&B Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='NightQueen'] Darc była taka sama, jeszcze jej nikt nie dotknął a ona już piszczała :mad: robiła larma jakby ją ktoś żywcem ze skóry obdzierał, ale z wiekiem przeszło i jest, fajna kontaktowa :loveu:[/QUOTE] Mam nadzieję, ze i mojej przejdzie, i zacznie się z dziewczynami dogadywać, bo na razie tamte latają, zwiedzają, a ona daleko za nimi. Quote
NightQueen Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='C&B']Mam nadzieję, ze i mojej przejdzie, i zacznie się z dziewczynami dogadywać, bo na razie tamte latają, zwiedzają, a ona daleko za nimi.[/QUOTE] z Darc było identycznie, nawet w nocy wszystkie spały razem, a ona gdzieś na drugim końcu sama :p później reszta wyczaiła że to cielątko i wszystkie ją podgryzały, ale nauczyła się i teraz to ona daje popalić innym, zwłaszcza kiedy biją się o smakołyki ;) Quote
Sweet Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 [quote name='NightQueen']może nie wiesz gdzie szukać :eviltong: W zeszłym roku na roczek miał czerwony samochód, widziałam też królika baksa, lalkę barbie itd. :p ja na urodziny dostałam tort z księżniczkami disneya :evil_lol:[/QUOTE] No nie wiem:P ale u nikogo innego nie widziałam też takich:P O:D fajnie;D Quote
Kashdog Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Genialny jest ten tort! Ostatnio w ddtvn była taka babka co robiła właśnie takie mega torty no i byłam pod wrażeniem! Smacznie musieliście mieć na tych urodzinach :cool3: Quote
Recommended Posts