Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja nie zmienię twojej opinii, ty mojej i jesteśmy kwita :diabloti:

Amityville widziałam i nie bałam się jakoś szczególnie, są straszniejsze horrory ;) Lśnienie widziałaś?

• Replies 8.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweet'][B]Ja mam już wszystko dawno poukładane[/B]:diabloti: Może nie tak jak powinno ale jest:evil_lol:
Szukaj szukaj:D szukaj pod Pretty Little Liars :diabloti:[/QUOTE]

mam pewne wątpliwości co do tego :diabloti:

[quote name='C&B']Widzę, że rozmawiacie o Pamiętnikach :loveu:
13 odcinek II serii jest b. fajny - szczególnie D. pod prysznicem :diabloti:
A myszki świetne :loveu::loveu:[/QUOTE]

mi się najbardziej motyw w wannie podobał :cool3:

[quote name='dog193'][B]Ja nie zmienię twojej opinii, ty mojej i jesteśmy kwita :diabloti:[/B]

Amityville widziałam i nie bałam się jakoś szczególnie, są straszniejsze horrory ;) Lśnienie widziałaś?[/QUOTE]

to pogadane :diabloti::evil_lol:

Nie jest straszne,ale trzyma w napięciu.
Lśnienie widziałam i nie wywarło to na mnie wrażenia.
Ostatnio oglądałam też Devil - uśmiałam się na tym :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']
W ramach relaksu mam dla was fajną pioseneczkę, Anuli się podobała :diabloti:
[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://shee97.wrzuta.pl/audio/aPGCukUJwyW/slon_-_love_forever[/URL][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

Znam to, i bardzo lubię :loveu: Najlepsza była mina mojej mamy, kiedy usłyszała czego słucham :diabloti:

Posted

Nie? Mnie się właśnie bardzo podobało. Taki zupełnie inny film niż cała reszta horrorów :D

[COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://shee97.wrzuta.pl/audio/aPGCukUJwyW/slon_-_love_forever[/url][/U][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dog193']Nie? Mnie się właśnie bardzo podobało. Taki zupełnie inny film niż cała reszta horrorów :D

[COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://shee97.wrzuta.pl/audio/aPGCukUJwyW/slon_-_love_forever[/URL][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE]

ty chcesz mnie zabić? albo sprawić żebym ogłuchła :mad::shake:

to jest muzyka :diabloti:
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI[/URL]

Posted

A przesłuchałaś do końca? :diabloti: Na końcu jest najlepsze :diabloti:

Ten typ muzyki co dałaś mnie się w ogóle nie podoba ;) Tzn to co ja dałam też mi się nie podoba, w ogóle nie lubię hip-hopu, ale koleżanka mi to wczoraj puściła i mnie wbiło w krzesło :evil_lol: Ona mi to jeszcze na religii puściła :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']Och jak miło :diabloti: Mnie się to śniło po nocach potem, lepsze niż jakiś tam horror :evil_lol:[/QUOTE]

mi jedynie zebrało się na wymioty :crazyeye::crazyeye: WTF co to za psychopata wymyślił? :crazyeye:

Posted

[quote name='NightQueen']mam pewne wątpliwości co do tego :diabloti:

mi się najbardziej motyw w wannie podobał :cool3:
[/QUOTE]

Pati no! :eviltong::eviltong::eviltong:

Mi też:diabloti::cool3:

Posted

dog193 nie dałam rady tego przesłuchać i Patrycja Twojej też nie :evil_lol: Ja tam tylko Offspringowców i inne tego typu :loveu: I nie wiem dlaczego, ale ostatnio mnie na Eminema wzięło..nigdy go nie słuchałam, ale jak tak w te teksty się bardziej wtajemniczyłam to mi się jego piosenki zaczęły bardziej podobać :diabloti:

No i obejrzałam ten 13 odcinek i stwierdzam iż Uncle John mnie zaczyna irytować :evil_lol:

Posted

[quote name='Kashdog']dog193 nie dałam rady tego przesłuchać i Patrycja Twojej też nie :evil_lol: Ja tam tylko Offspringowców i inne tego typu :loveu: I nie wiem dlaczego, ale ostatnio mnie na Eminema wzięło..nigdy go nie słuchałam, ale jak tak w te teksty się bardziej wtajemniczyłam to mi się jego piosenki zaczęły bardziej podobać :diabloti:

No i obejrzałam ten 13 odcinek i stwierdzam iż Uncle John mnie zaczyna irytować :evil_lol:[/QUOTE]

eminem jest świetny :loveu::loveu:
na offspringa miałam fazę w dzieciństwie, tzn jak miałam jakieś 11 lat :cool3: później nastąpiła era Nirvany, od czasu do czasu zdarzy mi się posłuchać jedno i drugie :p

hehe mówiłam że fajny odcinek :diabloti:
uncle John mówisz :evil_lol: no drażni mnie, ale występuje rzadko więc mogę go przeboleć

Posted

[quote name='NightQueen']eminem jest świetny :loveu::loveu:
na offspringa miałam fazę w dzieciństwie, tzn jak miałam jakieś 11 lat :cool3: później nastąpiła era Nirvany, od czasu do czasu zdarzy mi się posłuchać jedno i drugie :p

hehe mówiłam że fajny odcinek :diabloti:
uncle John mówisz :evil_lol: no drażni mnie, ale występuje rzadko więc mogę go przeboleć[/QUOTE]

Nirvana też jest super :cool1:

Mnie denerwuje samo jego zachowanie i to, że nie wiem co on kombinuje:diabloti:

Posted

Ale tu nagadane :evil_lol:

[quote name='NightQueen']No właśnie jest problem, bo rzepka nadal jest luźna i nie wiem co będzie, jest prawdopodobieństwo że znów wyskoczy i będzie potrzeby drugi zabieg :roll: mam nadzieje że jednak do tego nie dojdzie[/QUOTE]
O masz :crazyeye: Ale dlaczego jest nadal luźna? czemu nie zrobili tak żeby było dobrze? :niewiem:

Posted

[quote name='anetta']Ale tu nagadane :evil_lol:

O masz :crazyeye: Ale dlaczego jest nadal luźna? czemu nie zrobili tak żeby było dobrze? :niewiem:[/QUOTE]

miałaś sporo do przebrnięcia :evil_lol:

Zrobili tak żeby było dobrze, ale reszta nie zależała od nich, bo użyli naturalnego tworzywa - mięśnia, żeby zastąpić brakujące miejsce, no i tu już zadziała matka natura, mięsień po prostu nie chwycił tak dobrze rzepki jak powinien i jest luźna. Nie jest powiedziane że znów będzie rzepka wypadać ale może, także została nam obserwacja.

Posted

Kashdog, urocze, prawda? :evil_lol:

Koleżanka nawet zrobiła zdjęcie mojej facjacie po przesłuchaniu tego - ryłam ze śmiechu dobre 5 minut, jak zobaczyłam swoją minę :diabloti:

Posted

Ale Ci urosła ta mysia rodzinka :lol:

Amityville oglądałam, nie takie najgorsze, ale jakieś powalające też nie jest.
Pieseczka siekierką zarąbali :roll::placz::p

Posted

[quote name='dog193']Kashdog, urocze, prawda? :evil_lol:

Koleżanka nawet zrobiła zdjęcie mojej facjacie po przesłuchaniu tego - ryłam ze śmiechu dobre 5 minut, jak zobaczyłam swoją minę :diabloti:[/QUOTE]

we mnie to śmiechu nie wzbudza jakoś, w sensie ta piosenka

[quote name='Shel']Ale Ci urosła ta mysia rodzinka :lol:

Amityville oglądałam, nie takie najgorsze, ale jakieś powalające też nie jest.
Pieseczka siekierką zarąbali :roll::placz::p[/QUOTE]

spasły się :diabloti:

i to takiego ładnego pieseczka :placz: ale zrobił to Rayan Reynolds więc mogę wybaczyć :diabloti: [SIZE=1][COLOR=lightblue](taki joke)[/COLOR][/SIZE]

Posted

Słoń jest genialny (chociaż ja też hh nie słucham), a ta jego twórczość to specjany podgatunek jakim jest horrorcore ;) Jak dla mnie ciekawe to, mimo faktu, że obrzydliwe :evil_lol:

Posted

[quote name='dog193']No we mnie piosenka też nie przecież, ale moja mina była obłędna :evil_lol:[/QUOTE]

no nie wiem, ty jesteś specyficznym przypadkiem :diabloti:

[quote name='Agathee']Słoń jest genialny (chociaż ja też hh nie słucham), a ta jego twórczość to specjany podgatunek jakim jest horrorcore ;) Jak dla mnie ciekawe to, mimo faktu, że obrzydliwe :evil_lol:[/QUOTE]

dla mnie to nie jest obrzydliwe ani śmieszne, dla mnie to jest głupie

Posted

[quote name='anetta']Ni etak dużo jakby się mogło wydawać :evil_lol:

No to w takim razi etrzymam kciuki żeby nie wyskakiwała! :kciuki:[/QUOTE]

dzięki ;)

[CENTER]Moli

[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/4642/dsc0424om.jpg[/IMG]

i poczwar :diabloti:

[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/6851/dsc0189etd.jpg[/IMG]

[/CENTER]