dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ja nie zmienię twojej opinii, ty mojej i jesteśmy kwita :diabloti: Amityville widziałam i nie bałam się jakoś szczególnie, są straszniejsze horrory ;) Lśnienie widziałaś? Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Sweet'][B]Ja mam już wszystko dawno poukładane[/B]:diabloti: Może nie tak jak powinno ale jest:evil_lol: Szukaj szukaj:D szukaj pod Pretty Little Liars :diabloti:[/QUOTE] mam pewne wątpliwości co do tego :diabloti: [quote name='C&B']Widzę, że rozmawiacie o Pamiętnikach :loveu: 13 odcinek II serii jest b. fajny - szczególnie D. pod prysznicem :diabloti: A myszki świetne :loveu::loveu:[/QUOTE] mi się najbardziej motyw w wannie podobał :cool3: [quote name='dog193'][B]Ja nie zmienię twojej opinii, ty mojej i jesteśmy kwita :diabloti:[/B] Amityville widziałam i nie bałam się jakoś szczególnie, są straszniejsze horrory ;) Lśnienie widziałaś?[/QUOTE] to pogadane :diabloti::evil_lol: Nie jest straszne,ale trzyma w napięciu. Lśnienie widziałam i nie wywarło to na mnie wrażenia. Ostatnio oglądałam też Devil - uśmiałam się na tym :evil_lol: Quote
C&B Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='dog193'] W ramach relaksu mam dla was fajną pioseneczkę, Anuli się podobała :diabloti: [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://shee97.wrzuta.pl/audio/aPGCukUJwyW/slon_-_love_forever[/URL][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE] Znam to, i bardzo lubię :loveu: Najlepsza była mina mojej mamy, kiedy usłyszała czego słucham :diabloti: Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nie? Mnie się właśnie bardzo podobało. Taki zupełnie inny film niż cała reszta horrorów :D W ramach relaksu mam dla was fajną pioseneczkę, Anuli się podobała :diabloti: [COLOR=#0000FF][FONT=MS Shell Dlg 2][U][url]http://shee97.wrzuta.pl/audio/aPGCukUJwyW/slon_-_love_forever[/url][/U][/FONT][/COLOR] Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='dog193']Nie? Mnie się właśnie bardzo podobało. Taki zupełnie inny film niż cała reszta horrorów :D W ramach relaksu mam dla was fajną pioseneczkę, Anuli się podobała :diabloti: [COLOR=#0000ff][FONT=MS Shell Dlg 2][U][URL]http://shee97.wrzuta.pl/audio/aPGCukUJwyW/slon_-_love_forever[/URL][/U][/FONT][/COLOR][/QUOTE] ty chcesz mnie zabić? albo sprawić żebym ogłuchła :mad::shake: to jest muzyka :diabloti: [URL]http://www.youtube.com/watch?v=qMxX-QOV9tI[/URL] Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 A przesłuchałaś do końca? :diabloti: Na końcu jest najlepsze :diabloti: Ten typ muzyki co dałaś mnie się w ogóle nie podoba ;) Tzn to co ja dałam też mi się nie podoba, w ogóle nie lubię hip-hopu, ale koleżanka mi to wczoraj puściła i mnie wbiło w krzesło :evil_lol: Ona mi to jeszcze na religii puściła :evil_lol: Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Och jak miło :diabloti: Mnie się to śniło po nocach potem, lepsze niż jakiś tam horror :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 nie przesłuchałam, nie byłam w stanie, ale ok zrobię to just for y :diabloti: Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='dog193']Och jak miło :diabloti: Mnie się to śniło po nocach potem, lepsze niż jakiś tam horror :evil_lol:[/QUOTE] mi jedynie zebrało się na wymioty :crazyeye::crazyeye: WTF co to za psychopata wymyślił? :crazyeye: Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Słoń :diabloti: Dobrze że nie powiedział, że na autentycznej historii :evil_lol: Quote
Sweet Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='NightQueen']mam pewne wątpliwości co do tego :diabloti: mi się najbardziej motyw w wannie podobał :cool3: [/QUOTE] Pati no! :eviltong::eviltong::eviltong: Mi też:diabloti::cool3: Quote
Kashdog Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 dog193 nie dałam rady tego przesłuchać i Patrycja Twojej też nie :evil_lol: Ja tam tylko Offspringowców i inne tego typu :loveu: I nie wiem dlaczego, ale ostatnio mnie na Eminema wzięło..nigdy go nie słuchałam, ale jak tak w te teksty się bardziej wtajemniczyłam to mi się jego piosenki zaczęły bardziej podobać :diabloti: No i obejrzałam ten 13 odcinek i stwierdzam iż Uncle John mnie zaczyna irytować :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='Kashdog']dog193 nie dałam rady tego przesłuchać i Patrycja Twojej też nie :evil_lol: Ja tam tylko Offspringowców i inne tego typu :loveu: I nie wiem dlaczego, ale ostatnio mnie na Eminema wzięło..nigdy go nie słuchałam, ale jak tak w te teksty się bardziej wtajemniczyłam to mi się jego piosenki zaczęły bardziej podobać :diabloti: No i obejrzałam ten 13 odcinek i stwierdzam iż Uncle John mnie zaczyna irytować :evil_lol:[/QUOTE] eminem jest świetny :loveu::loveu: na offspringa miałam fazę w dzieciństwie, tzn jak miałam jakieś 11 lat :cool3: później nastąpiła era Nirvany, od czasu do czasu zdarzy mi się posłuchać jedno i drugie :p hehe mówiłam że fajny odcinek :diabloti: uncle John mówisz :evil_lol: no drażni mnie, ale występuje rzadko więc mogę go przeboleć Quote
Kashdog Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='NightQueen']eminem jest świetny :loveu::loveu: na offspringa miałam fazę w dzieciństwie, tzn jak miałam jakieś 11 lat :cool3: później nastąpiła era Nirvany, od czasu do czasu zdarzy mi się posłuchać jedno i drugie :p hehe mówiłam że fajny odcinek :diabloti: uncle John mówisz :evil_lol: no drażni mnie, ale występuje rzadko więc mogę go przeboleć[/QUOTE] Nirvana też jest super :cool1: Mnie denerwuje samo jego zachowanie i to, że nie wiem co on kombinuje:diabloti: Quote
anetta Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ale tu nagadane :evil_lol: [quote name='NightQueen']No właśnie jest problem, bo rzepka nadal jest luźna i nie wiem co będzie, jest prawdopodobieństwo że znów wyskoczy i będzie potrzeby drugi zabieg :roll: mam nadzieje że jednak do tego nie dojdzie[/QUOTE] O masz :crazyeye: Ale dlaczego jest nadal luźna? czemu nie zrobili tak żeby było dobrze? :niewiem: Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='anetta']Ale tu nagadane :evil_lol: O masz :crazyeye: Ale dlaczego jest nadal luźna? czemu nie zrobili tak żeby było dobrze? :niewiem:[/QUOTE] miałaś sporo do przebrnięcia :evil_lol: Zrobili tak żeby było dobrze, ale reszta nie zależała od nich, bo użyli naturalnego tworzywa - mięśnia, żeby zastąpić brakujące miejsce, no i tu już zadziała matka natura, mięsień po prostu nie chwycił tak dobrze rzepki jak powinien i jest luźna. Nie jest powiedziane że znów będzie rzepka wypadać ale może, także została nam obserwacja. Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Kashdog, urocze, prawda? :evil_lol: Koleżanka nawet zrobiła zdjęcie mojej facjacie po przesłuchaniu tego - ryłam ze śmiechu dobre 5 minut, jak zobaczyłam swoją minę :diabloti: Quote
Shel Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Ale Ci urosła ta mysia rodzinka :lol: Amityville oglądałam, nie takie najgorsze, ale jakieś powalające też nie jest. Pieseczka siekierką zarąbali :roll::placz::p Quote
NightQueen Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 [quote name='dog193']Kashdog, urocze, prawda? :evil_lol: Koleżanka nawet zrobiła zdjęcie mojej facjacie po przesłuchaniu tego - ryłam ze śmiechu dobre 5 minut, jak zobaczyłam swoją minę :diabloti:[/QUOTE] we mnie to śmiechu nie wzbudza jakoś, w sensie ta piosenka [quote name='Shel']Ale Ci urosła ta mysia rodzinka :lol: Amityville oglądałam, nie takie najgorsze, ale jakieś powalające też nie jest. Pieseczka siekierką zarąbali :roll::placz::p[/QUOTE] spasły się :diabloti: i to takiego ładnego pieseczka :placz: ale zrobił to Rayan Reynolds więc mogę wybaczyć :diabloti: [SIZE=1][COLOR=lightblue](taki joke)[/COLOR][/SIZE] Quote
dog193 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 No we mnie piosenka też nie przecież, ale moja mina była obłędna :evil_lol: Quote
brjagata Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Słoń jest genialny (chociaż ja też hh nie słucham), a ta jego twórczość to specjany podgatunek jakim jest horrorcore ;) Jak dla mnie ciekawe to, mimo faktu, że obrzydliwe :evil_lol: Quote
NightQueen Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='dog193']No we mnie piosenka też nie przecież, ale moja mina była obłędna :evil_lol:[/QUOTE] no nie wiem, ty jesteś specyficznym przypadkiem :diabloti: [quote name='Agathee']Słoń jest genialny (chociaż ja też hh nie słucham), a ta jego twórczość to specjany podgatunek jakim jest horrorcore ;) Jak dla mnie ciekawe to, mimo faktu, że obrzydliwe :evil_lol:[/QUOTE] dla mnie to nie jest obrzydliwe ani śmieszne, dla mnie to jest głupie Quote
anetta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Ni etak dużo jakby się mogło wydawać :evil_lol: No to w takim razi etrzymam kciuki żeby nie wyskakiwała! :kciuki: Quote
NightQueen Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 [quote name='anetta']Ni etak dużo jakby się mogło wydawać :evil_lol: No to w takim razi etrzymam kciuki żeby nie wyskakiwała! :kciuki:[/QUOTE] dzięki ;) [CENTER]Moli [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/4642/dsc0424om.jpg[/IMG] i poczwar :diabloti: [IMG]http://img824.imageshack.us/img824/6851/dsc0189etd.jpg[/IMG] [/CENTER] Quote
:: FiGa :: Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [url]http://img824.imageshack.us/img824/6851/dsc0189etd.jpg[/url] :loveu: Quote
Recommended Posts