NATKA Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Ta kolczasta obroża to rozumie, że taki świąteczny nastrój ma wprowadzać ;) świetnie w niej wygląda i całkiem do pyszczka jej w tej westikowej fryzurce :p Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 hej co ty masz za obiektyw do swojego nikona? Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Niufciak'][URL]http://img18.imageshack.us/img18/594/dsc0323dc.jpg[/URL] Śliczna:loveu:[/QUOTE] [quote name='Paula03']Świetne ma te szelki ;)[/QUOTE] Dzięki ;) [quote name='Kashdog']Obroża mi bardziej przypadła do gustu :loveu:Też mam zamiar zainwestować w taką :diabloti:[/QUOTE] fajna sprawa, inwestuj :cool3: [quote name='gops']zdjecia swietne! moglyby byc blizej siebie kolce :eviltong:[/QUOTE] nie wymyślaj już :diabloti: tak ma być [quote name='NATKA']Ta kolczasta obroża to rozumie, że taki świąteczny nastrój ma wprowadzać ;) świetnie w niej wygląda i całkiem do pyszczka jej w tej westikowej fryzurce :p[/QUOTE] tak, tak :diabloti: właśnie tak, z tym kojarzą mi się święta :evil_lol: na fryzurę to nawet nie patrz, bo to katastrofa, ostatnio przejechałam ją tylko maszynką, nie miałam czasu, więc tak na szybko to zrobiłam i wygląda strasznie, nieproporcjonalnie i w ogóle jest brzydka :evil_lol: [quote name='ewelinabuck']hej co ty masz za obiektyw do swojego nikona?[/QUOTE] tamron 17-50 f/2.8 :p Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 no ja bede miala narazie z kitem 18-105 ale chce dokupic stalke .dzieki za info Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='ewelinabuck']no ja bede miala narazie z kitem 18-105 ale chce dokupic stalke .dzieki za info[/QUOTE] a ty nie miałaś canona przypadkiem? Swojego nie polecam, ma wolny AF i o ładnych zdjęciach w ruchu można zapomnieć Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 mialam i mam do tej pory znaczy sie jutro idzie do nowych wlascicieli a do mnie kurier przywiezie d90:) Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='ewelinabuck']mialam i mam do tej pory znaczy sie jutro idzie do nowych wlascicieli a do mnie kurier przywiezie d90:)[/QUOTE] eee to gratuluje :cool3: D90 jest super :loveu: Quote
ewelinabuck Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 nikon to moje marzenie od 4 lat no i moglo sie w koncu spelnic aczkolwiek na canona narzekac nie moge::):) Quote
Shel Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen'] Swojego nie polecam, ma wolny AF i o ładnych zdjęciach w ruchu można zapomnieć[/QUOTE] Ale bardzo ładnie rysuje :-) Pocieszę Cię :P Quote
Avaloth Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 kolce boskie :loveu: mówiłam już że uwielbiam takie obroże dla małych, słitaśnych piesków ?:diabloti: Ewlina a co Cię zainspirowało do zmiany systemu ? :) Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Shel']Ale bardzo ładnie rysuje :-) Pocieszę Cię :P[/QUOTE] On jest fajny i ja go lubię, do portretów genialny ale przy zdjęciach w ruchu się nie sprawdza, zanim AF złapie ostrość to pies ci 9 razy z kadru zdąży wyjść :evil_lol: Ale i tak go lubię i sprzedawać nie mam zamiaru (a za cenę jego mogłabym mieć 2 obiektywy w sumie :diabloti:) [quote name='Avaloth']kolce boskie :loveu: mówiłam już że uwielbiam takie obroże dla małych, słitaśnych piesków ?:diabloti: Ewlina a co Cię zainspirowało do zmiany systemu ? :smile:[/QUOTE] wiem :loveu: mi tez się podobają kolce na kanapowcach :loveu: Ja ją zainspirowałam :diabloti::eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 jaka obroża:D Powinni się z kabik wymienić:evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Sweet']jaka obroża:D Powinni się z kabik wymienić:evil_lol:[/QUOTE] Moli nie chce różowej obroży :diabloti: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Avaloth']i ma racje :D Kabiś też pewnie nie chce, ale co ma zrobić ... :diabloti:[/QUOTE] co ma zrobić? odpowiedź w galerii Ady ... zjeść wszystkie różowe rzeczy w domu :diabloti: Quote
Avaloth Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen']Moli nie chce różowej obroży :diabloti:[/QUOTE] i ma racje :D Kabiś też pewnie nie chce, ale co ma zrobić ... :diabloti: Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen']Moli nie chce różowej obroży :diabloti:[/QUOTE] Ona chce ale nie chce się przyznać:evil_lol: [quote name='Avaloth']i ma racje :D Kabiś też pewnie nie chce, ale co ma zrobić ... :diabloti:[/QUOTE] Nie bo w różu by pięknie wyglądała:P On nie ma wyboru:P [quote name='NightQueen']co ma zrobić? odpowiedź w galerii Ady ... zjeść wszystkie różowe rzeczy w domu :diabloti:[/QUOTE] haha:D to była tajemnica że różowe rzeczy znikają z mojego domu:P dobrze że nie mam dużo różowych rzeczy bo by zjadl wszystko:evil_lol: Quote
Avaloth Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Sweet'] Nie bo w różu by pięknie wyglądała:P On nie ma wyboru:P haha:D to była tajemnica że różowe rzeczy znikają z mojego domu:P dobrze [B]że nie mam dużo różowych rzeczy[/B] bo by zjadl wszystko:evil_lol:[/QUOTE] ja jednak twierdzę ze Molindzie lepiej w kolcach xd trzeba Cię do TOZu za znęcanie się nad zwierzętami psychicznie :D:D [B]jaasne[/B]:diabloti: Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='Avaloth']ja jednak twierdzę ze Molindzie lepiej w kolcach xd trzeba Cię do TOZu za znęcanie się nad zwierzętami psychicznie :D:D [B]jaasne[/B]:diabloti:[/QUOTE] Nie;P Tylko nad jednym się znęcam:evil_lol: No tak:P Ciuchów w ogóle nie mam;P po występie w jasełkach mam dość noszenia różu:P Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [QUOTE=Sweet;15996949 haha:D to była tajemnica że różowe rzeczy znikają z mojego domu:P dobrze że nie mam dużo różowych rzeczy bo by zjadl wszystko:evil_lol:[/QUOTE] wszyscy o tym wiedzą boś zdjęcia dodawała :diabloti: [quote name='Avaloth']ja jednak twierdzę ze Molindzie lepiej w kolcach xd trzeba Cię do TOZu za znęcanie się nad zwierzętami psychicznie :D:D [B]jaasne[/B]:diabloti:[/QUOTE] hehe ja też tak sądzę, że M. preferuje kolce :evil_lol: aczkolwiek w rogzette roga tez jej do pyska (ale ciii o tym Adzie nie mów) :diabloti: [quote name='Sweet']Nie;P Tylko nad jednym się znęcam:evil_lol: No tak:P Ciuchów w ogóle nie mam;P po występie w jasełkach mam dość noszenia różu:P[/QUOTE] Tyś jest cała różowa :diabloti: nawet z charakteru :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Świetne szele i świetna obróżka i najlepsza Moli :loveu: jakiej nie znamy :D [url]http://img593.imageshack.us/img593/9108/dsc0258s.jpg[/url] Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen']wszyscy o tym wiedzą boś zdjęcia dodawała :diabloti: hehe ja też tak sądzę, że M. preferuje kolce :evil_lol: aczkolwiek w rogzette roga tez jej do pyska (ale ciii o tym Adzie nie mów) :diabloti: Tyś jest cała różowa :diabloti: nawet z charakteru :evil_lol:[/QUOTE] Nie ważne;P nie wszyscy widzieli zdjęcia :evil_lol: Haha wszystko słyszałam!:D a właściwie to czytałam:P Pati no!:P wcale że nie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 [quote name='Bewarka']Świetne szele i świetna obróżka i najlepsza Moli :loveu: jakiej nie znamy :D [URL]http://img593.imageshack.us/img593/9108/dsc0258s.jpg[/URL][/QUOTE] no no ;) Moli się w pitta bawi :diabloti: [quote name='Sweet']Nie ważne;P nie wszyscy widzieli zdjęcia :evil_lol: Haha wszystko słyszałam!:D a właściwie to czytałam:P Pati no!:P wcale że nie :evil_lol:[/QUOTE] no jak to nie? :diabloti: Quote
Sweet Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='NightQueen'] no jak to nie? :diabloti:[/QUOTE] No nie;P Ja? gdzie tam, gdzie ja różowa cała :evil_lol: Quote
Natula Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 musze Was w końcu zapisać, lubie tu zaglądać tylko jakos zawsze linka brakuje, wiec wchodze jak napiszesz coś na wątku obrozowym :lol: Quote
NightQueen Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 [quote name='Sweet']No nie;P Ja? gdzie tam, gdzie ja różowa cała :evil_lol:[/QUOTE] :diabloti: [quote name='Natula']musze Was w końcu zapisać, lubie tu zaglądać tylko jakos zawsze linka brakuje, wiec wchodze jak napiszesz coś na wątku obrozowym :lol:[/QUOTE] tez tak mam z kilkoma wątkami, zapisać mi się nie chce, a później szukam wszędzie tej osoby ;) [B]Darc jest chora, przeziębiła się biedula (tylko ona), byłam u weta, dostała zastrzyk, w takie małe ciałko bili jej igłę :roll: i ma antybiotyk doustny na tydzień. Mała jest osowiała, śpi cały czas, nie reaguje na to że wkładam rękę do transporterka (musi być odizolowana)... :-([/B] Quote
Recommended Posts