Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzsiaj trafiły do mnie mamusia tri i 6 kociąt około 3 tygodniowych , z miejsca o ktorym nie chce pisać na forum , bo czytają !!! moge podac na pw !!!! Cała 6 to chłopcy , rudy , 2 białe i 3 buro białe !! Fotki jutro , domki za 4 tygodnie!!!

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chyba za kilka dni będę miała wolną wielką klatkę, bo Tygrysek po kastracji idzie do nowego domku. Jakby co - to wiesz. Z Bytomia do Krakowa niedaleko! Druga klatka jest zajęta przez maluchy z interwencji -może uda się zorganizować jeszcze ich matkę i rodzeństwo.....

Posted

JOASIU , to było wszystko na wariata , opowiem Ci przy okazji . Fotki nie wypaliły , może kiedyś kupie sobie swój aparat , narazie na stada kotow i psów wydaje tyle , że juz niejeden by był !! W czawartek ma przyjechac patsi porobic fotki!!!

Posted

dzsiaj przyjedzie Patsi i porobi fotki - maluchy zaczynaja same jeść , mamusia chudzinka straszliwa a maluszkom troche ropieją oczęta - ale juz jest coraz lepiej!!!

Posted

Same cuda ale o domki to teraz ciezko jak nie wiem, same wiecie.
Wystarczy wejsc na allegro i wszystko jasne...
A beznadziejni ludzie rozmnazaja bez pojecia a potem oddaja byle komu :shake:

Posted

jo_joanna napisał(a):
jakie one cudne!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
a ten białsek z rudym ogonkiem :loveu:
zreszta cała gromada jest cudowna
czy mam go zarezerwować ?

Posted

mirka-ela napisał(a):
Same cuda ale o domki to teraz ciezko jak nie wiem, same wiecie.
Wystarczy wejsc na allegro i wszystko jasne...
A beznadziejni ludzie rozmnazaja bez pojecia a potem oddaja byle komu :shake:
oj , tak , jeszcze miesiąc temu było mnostwo domkow , i to takich super , teraz już są głównie telefony , które do niczego nie prowadzą !

Posted

wandul 66 napisał(a):
czy mam go zarezerwować ?

Niestety Wandziu, jeszcze nie. U mnie to długo trwa, tak już mam...... A szkoda, bo słodziaki niemożliwe. Pytam ludzi, podrzucam link, ale nic, wszyscy milczą. Trochę głupi czas: wakacje idą.....