wandul 66 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzsiaj trafiły do mnie mamusia tri i 6 kociąt około 3 tygodniowych , z miejsca o ktorym nie chce pisać na forum , bo czytają !!! moge podac na pw !!!! Cała 6 to chłopcy , rudy , 2 białe i 3 buro białe !! Fotki jutro , domki za 4 tygodnie!!! Quote
Mraulina Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 Chyba za kilka dni będę miała wolną wielką klatkę, bo Tygrysek po kastracji idzie do nowego domku. Jakby co - to wiesz. Z Bytomia do Krakowa niedaleko! Druga klatka jest zajęta przez maluchy z interwencji -może uda się zorganizować jeszcze ich matkę i rodzeństwo..... Quote
jo_joanna Posted June 4, 2007 Posted June 4, 2007 jednak :crazyeye: :crazyeye: czekamy na fotki.... szkoda, że się nie przydałam Quote
Mraulina Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Klatki już zajęte - pięć kotów na tymczasie. Tygrysek gościnnie w mojej sypialni - może jej nie załatwi....... Dziś wieczorem ma iść do ludzi. Quote
wandul 66 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 JOASIU , to było wszystko na wariata , opowiem Ci przy okazji . Fotki nie wypaliły , może kiedyś kupie sobie swój aparat , narazie na stada kotow i psów wydaje tyle , że juz niejeden by był !! W czawartek ma przyjechac patsi porobic fotki!!! Quote
jo_joanna Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Najważniejsze, ze mama i maluchy są bezpieczne i mają troskliwą opiekę :) Na fotki czekam, mnie oczywiście po głowie już się snuje biały kot........ :cool3: Quote
wandul 66 Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Fotek narazie nie będzie , i nie wiem kiedy będą !!!! Quote
jo_joanna Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 a co się stało???? fotki sa porzebne ..... hmmmm, jeśli nie ma kto ich zrobić to może udałoby mi się pożyczyć aparata..... Quote
wandul 66 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 dzsiaj przyjedzie Patsi i porobi fotki - maluchy zaczynaja same jeść , mamusia chudzinka straszliwa a maluszkom troche ropieją oczęta - ale juz jest coraz lepiej!!! Quote
wandul 66 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 FOTKI POROBIONE , niebawem będą , oczka zakrapiamy i az 9 kociąt mamy:roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Patsi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Kociątka są rozkoszne, bardzo wesołe i prześliczne. Ich mamusia jest bardzo troskliwa i ma wspaniały kolor futra:loveu: Quote
Patsi Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 A teraz przedstawię maluszki przebywające pod opieką Grafitki: A to super zdjęcie pt."Mogę nawet posprzątać":evil_lol: Quote
wandul 66 Posted June 10, 2007 Author Posted June 10, 2007 oczka juz coraz lepiej , maluchy same jedzą , pora szybko do domkow - nastepne czekaja na tymczas!!!!! Quote
jo_joanna Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 jakie one cudne!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: a ten białsek z rudym ogonkiem :loveu: zreszta cała gromada jest cudowna Quote
mirka-ela Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 Same cuda ale o domki to teraz ciezko jak nie wiem, same wiecie. Wystarczy wejsc na allegro i wszystko jasne... A beznadziejni ludzie rozmnazaja bez pojecia a potem oddaja byle komu :shake: Quote
wandul 66 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 jo_joanna napisał(a):jakie one cudne!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: a ten białsek z rudym ogonkiem :loveu: zreszta cała gromada jest cudownaczy mam go zarezerwować ? Quote
wandul 66 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 mirka-ela napisał(a):Same cuda ale o domki to teraz ciezko jak nie wiem, same wiecie. Wystarczy wejsc na allegro i wszystko jasne... A beznadziejni ludzie rozmnazaja bez pojecia a potem oddaja byle komu :shake:oj , tak , jeszcze miesiąc temu było mnostwo domkow , i to takich super , teraz już są głównie telefony , które do niczego nie prowadzą ! Quote
halbina Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Oj, domki... domki... jak jesteście potrzebne, to nawet was na lekarstwo... :shake: Quote
jo_joanna Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 wandul 66 napisał(a):czy mam go zarezerwować ? Niestety Wandziu, jeszcze nie. U mnie to długo trwa, tak już mam...... A szkoda, bo słodziaki niemożliwe. Pytam ludzi, podrzucam link, ale nic, wszyscy milczą. Trochę głupi czas: wakacje idą..... Quote
wandul 66 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 ja dzisiaj poszlem do nowego domku , do mlodych ludzi którym odszedł ich staruszek , kocurek Quote
wandul 66 Posted June 11, 2007 Author Posted June 11, 2007 a ta kicia , ktora została nam dodana jako 6 kociak - niby kocurek i z ksiązeczka zdrowia , po szczepieniu , od dzisiaj jest odizolowana - mamy koci katar , co widac Quote
grazyna9915 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Biedne te kociaczki, niech szybko zdrowieją. Quote
Recommended Posts