Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anecioreczek, rozumiem, ze spotykamy się na 100% przed 13stą w niedzielę 1go w Dąbrowie?? my już tutaj z Wandą ugadamy szczegóły przekazania a potem mała jedzie do Ciebie. Napisz mi swój numer na PW, na wszelki wypadek, a ja dam swój.

Posted

[quote name='jo_joanna']w niedziele 1go lipca będę w Dąbrowie G., tak przed 13stą pod Pałacem Kultury (mam obronę na wsb). Jeśli ktoś dowiezie kicię do mnie w niedzielę rano lub w sobotę (ale niedziela z rana byłoby lapiej bo w sobote nie wiem, o ktorej bede w domu...) to do Dąbrowy mogę ją zabrać a stamtąd do Sosnowca to już blisko.

tak jak wyżej. Ale najpierw skontaktuj się z Wandul, ja jestem tylko transportem!!

Posted

dzisiaj do domku poszły ostsnie dzieci Tri , burasek do Katowic , będzie sie nazywał Ramon i biało - bury do Tarnowskich Gór !!! sądze , że częśc domków się zaloguje!!!!

Posted

własciwie oprócz małych , slepych kotków i tej czarnej kicie no i dorosłych kotek , w liczbie dwóch jestem odkocona - ale no problem - nowe jadą z różnych stron Polski!!!! o tym niebawem!!!

Posted

Czy jest szansa na fotki czarnej kici - bez ludzi. Bo nie każdy zyczy sobie być w necie a ja nie umieszczam bez zgody zainteresowanych fotek z osobami w allegro i innych portalach.