Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O to ja nie wiedzialam ze Mars jest na fb...

no a ja na 100% widziałam, tylko chyba nie jako wydarzenie, ale zdjęcie, i nawet chyba coś wpłacałam, ale nie dam sobie uciąć dłoni;

za to nie mam pojęcia jak do tego dotrzeć:(

Posted

rzeczywiście Bibi i Finka jak siostry na zdjęciu wyglądają :) a Marsa znam z fb, straszna bida, ale jak pisze Kasia charakterna, bidusiek, ech;

no a ja na 100% widziałam, tylko chyba nie jako wydarzenie, ale zdjęcie, i nawet chyba coś wpłacałam, ale nie dam sobie uciąć dłoni;

za to nie mam pojęcia jak do tego dotrzeć :(

kurczę, teraz nie mogę u Was znaleźć zdjęcia Marsa, to może nie ten Mars? Bo ten z fb widzę, że jest u Emiś; 

już sama nie wiem co widzę tu i na fb, za dużo psiego nieszczęścia:(

Posted

Rozmawiałam z Kasią ,

Obecni podopiecznj, którzy u niej teraz sa, sa w wiekszości sporymi psiakami, co oznacza więcej pracy i więcej uwagi jakiej trzeba im poświecic.

Choc są starszakami i czesto ze sprawnościa u nich różnie, trzeba pilnować, zeby nie doszło do awanturki i podgryzania.

Posted

niestety, ale jak policzy się podawane przez długie miesiące lekarstwa to może warto pożebrać :)

to na pewno warto, szczególnie ze względu na komfort życia psa:)

tylko dlaczego Ci, którzy pomagają nie są bogaczami, o ile byłoby łatwiej;)

Posted

to ja też się skłaniam, że bogata nie będę, cokolwiek mogę mieć, to oddam; mój mąż rwie włosy z głowy:( ale cóż inni mają mniej, przecież nie dzielę się z bogatymi;)

Posted

U Kasi znowu smutki - odeszla  Florcia {TM*"} z bezwladem tylnych łapek.

Po ciezkiej chorobie Kasia przeniosla ja do domu i tam Florcia mieszkala juz od kilku miesięcy,

Wymagała stałej opieki, juz nie wstawała .