Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 19.02.2024 o 18:27, kasiasekret napisał:

Czy robiąc przelew na podane wcześniej konto mogę podać Twoje dane, tj. imię i nazwisko?

Zamówiłam suchą karmę dla kotów

Ale chodzi o konto z fundacji czy te co ostatnio podawałam? Jak te co ostatnio podawałam to oba konta są moje i można podać moje dane a jak na fundacyjne tylko nie wiem czy nadal działa to tak jak było psy Ani 

Posted
Dnia 21.02.2024 o 15:10, kasiasekret napisał:

Chodzi o to, które podałaś ostatnio. Zrobię wpłatę na to ostatnie.

PayPal i to drugie konto to są moje konta osobiste,tamto fundacyjne to nie wiem czy działa. Fundacja działa ale czy nic się nie zmieniło tego nie wiem.

Posted
Dnia 19.02.2024 o 18:27, kasiasekret napisał:

Czy robiąc przelew na podane wcześniej konto mogę podać Twoje dane, tj. imię i nazwisko?

Zamówiłam suchą karmę dla kotów

Dziękuję za karmę.

Posted
Dnia 21.02.2024 o 15:35, asz26 napisał:

Mam pytanie może któraś z pań zna osobę z astmą która bierze leki asmenol,zostały mi po tacie leki i z chęcią komuś oddam.

Jak Warka ma jakiś portal to tam możesz napisać.

Posted
Dnia 23.02.2024 o 22:31, bakusiowa napisał:

Jak Warka ma jakiś portal to tam możesz napisać.

Niby tak ale jak ktoś chce oddać leki to blokują bo nie wolno leków oddawać

• 2 months later...
Posted

Mam pytanie jaka mokra karma jest w takiej postaci jak Felix czyli szarpane fileciki i żeby była w galarecie? Felix jest drogą karmą a dla trzech kotów to trochę duży koszt dla mnie,jak tata żył to mogłam im kupić a teraz ciężko przy sześciu psach i trzech kotach. Dostają też surowe mięso i suchą karmę. Problem jest w tym że jeden nie je żadnej innej mokrej tylko Felixa i to musi być w galarecie filetowa inaczej nie zje,te dwa zjedzą każdą inną chociaż też wolą filetowe albo paszteciki.Musze coś im kupić bo się kończą saszetki i nie wiem co kupić?

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 28.05.2024 o 10:58, asz26 napisał:

Mam pytanie jaka mokra karma jest w takiej postaci jak Felix czyli szarpane fileciki i żeby była w galarecie? Felix jest drogą karmą a dla trzech kotów to trochę duży koszt dla mnie,jak tata żył to mogłam im kupić a teraz ciężko przy sześciu psach i trzech kotach. Dostają też surowe mięso i suchą karmę. Problem jest w tym że jeden nie je żadnej innej mokrej tylko Felixa i to musi być w galarecie filetowa inaczej nie zje,te dwa zjedzą każdą inną chociaż też wolą filetowe albo paszteciki.Musze coś im kupić bo się kończą saszetki i nie wiem co kupić?

Mogę kupić karmę tylko musisz podać dokładnie jaką. Nie wiem jaka jest filety w galaretce.

Posted
Dnia 5.06.2024 o 23:41, bakusiowa napisał:

Mogę kupić karmę tylko musisz podać dokładnie jaką. Nie wiem jaka jest filety w galaretce.

Ja kupuję Felix fantastic ale ona jest droga,a nic innego fioletowego nie znam.Kupowałam też whiskasa ale nie bardzo chcą jeść,kitty czarne z biedronki trochę lepiej jedzą. Mi już jest głupio prosić o karmę dla nich tym bardziej jak jest droga.Suchą mam tylko z mokra się kończy a w tym miesiącu mam szczepienia od wścieklizny Cziki i dwóch kotów bo też na wszelki wypadek szczepie.

Posted
Dnia 5.06.2024 o 23:41, bakusiowa napisał:

Dziękuję za karmę.

• 5 weeks later...
Posted

Czy ktoś ma sam spód do kuwety SAVIC NESTOR?Nie wiem jakim cudem pękła mi na spodzie a kupić nową na ten moment nie mogę,kupiłam dla psów na działce suchą karmę i nie mam kasy.Moze ktoś ma na zbyciu kuwetę wielkościowo taką jak ta co miałam to z chęcią przyjmę.

inbound1613825150507549490.png

Posted
Dnia 11.07.2024 o 19:23, bakusiowa napisał:

Kupiłam taką kuwetę. Będzie w poniedziałek. Kurier DPD.

Super dziękuję z całego serduszka. Ta co miałam była z zooplusa za punkty ale teraz mniej zamawiam na zooplusie szukam tam gdzie taniej.

Posted
Dnia 15.07.2024 o 23:23, bakusiowa napisał:

Super. Niech się nie psuje. Z części zamiennych można kupić drzwiczki.

Ta była 6 lat więc trochę wytrzymała 

• 2 months later...
Posted

Dżekuś mój kochany dziadziuś odszedł w środę. Miał 16 lat i na sam koniec jego życie zaatakował go nowotwór,nie dawał po sobie poznać że coś jest nie tak ale jak już dał poznać tak z dnia na dzień to już było za późno na cokolwiek. Byłam pewna że to stawy bo jednego dnia się bawił a następnego dnia leżał i miał problem ze wstawaniem. Zabrałam go do weterynarza i okazało się że ma węzły chłonne powiększone,zrobione miał USG i okazało się że rak zaatakował wszystko. Dostał sterydy. Ale po miesiącu osłabł na tyle że nie miał siły stanąć na łapkach,przestał jeść. Od razu zabrałam go do wetki i uśpiłam. Byłam z nim do końca. 

inbound4553393988856301594.jpg

Posted
Dnia 7.10.2024 o 23:24, bakusiowa napisał:

Współczuję i przytulam❤️ A Dżekuś był ślicznym niedźwiadkiem.

Był przekochanym psiakiem,już będąc na sterydach i nie mając tyle siły chodził na działce za mamą tak jak przez całe życie to robił. On nie odstępował jej na krok,nawet jak już nie bardzo mógł to odpoczywał i szedł dalej. Zawsze był przy nas blisko.

Posted

Pisze znowu z prośbą o karmę dla kotów,suchą whiskasa bo chyba najtaniej wychodzi i worki duże i jakby ktoś mógł kupić Felixa mokra Felix fantastic w galarecie teraz jest na promocji na zooplus będę bardzo wdzięczna.

Posted
Dnia 15.10.2024 o 15:13, bakusiowa napisał:

Kupiłam dla kotów Felixa w Zooplusie.. Naczytałam się opinii. Niektóre Felixy maja nienajlepsze opinie od kupujących.

Wiem że to nie rewelacyjna karma ale jeden kot żadnej innej nie zje,już mu próbowałam zmienić i dawałam różne ale tylko powącha i odchodzi.Felixa też tylko fantastic w galarecie innego nie zje.

Posted
Dnia 15.10.2024 o 23:10, asz26 napisał:

Wiem że to nie rewelacyjna karma ale jeden kot żadnej innej nie zje,już mu próbowałam zmienić i dawałam różne ale tylko powącha i odchodzi.Felixa też tylko fantastic w galarecie innego nie zje.

Złe opinie na stronie Zooplusa mają te w zwykłych szarych opakowaniach. Znajoma natomiast już kiedyś powiedziała że w takim dużym , szarym opakowaniu karma miała twardą galaretkę i koty nie chciały jeść.

Ja mam na utrzymaniu dwa koty wolnożyjące. Mała kicia która urodziła się w zeszłym roku do roku czasu jadła Whiskas junior. Po roku razem z drugim kotem jedzą Whiskas drobiowa uczta. Natomiast suchą kupuję Smillę bez zbóż. Pierwsza sucha jaką im kupiłam to był Whiskas i jadły bardzo chętnie co do jednej granulki. Nawet te kolorowe były wyjedzone. Obecnie Whiskas nie jest złą karmą. Ma dość dobre notowania w internecie.