asz26 Posted February 20, 2024 Author Posted February 20, 2024 Dnia 19.02.2024 o 18:27, kasiasekret napisał: Czy robiąc przelew na podane wcześniej konto mogę podać Twoje dane, tj. imię i nazwisko? Zamówiłam suchą karmę dla kotów Ale chodzi o konto z fundacji czy te co ostatnio podawałam? Jak te co ostatnio podawałam to oba konta są moje i można podać moje dane a jak na fundacyjne tylko nie wiem czy nadal działa to tak jak było psy Ani Quote
kasiasekret Posted February 21, 2024 Posted February 21, 2024 Chodzi o to, które podałaś ostatnio. Zrobię wpłatę na to ostatnie. Quote
asz26 Posted February 21, 2024 Author Posted February 21, 2024 Dnia 21.02.2024 o 15:10, kasiasekret napisał: Chodzi o to, które podałaś ostatnio. Zrobię wpłatę na to ostatnie. PayPal i to drugie konto to są moje konta osobiste,tamto fundacyjne to nie wiem czy działa. Fundacja działa ale czy nic się nie zmieniło tego nie wiem. Quote
asz26 Posted February 21, 2024 Author Posted February 21, 2024 Mam pytanie może któraś z pań zna osobę z astmą która bierze leki asmenol,zostały mi po tacie leki i z chęcią komuś oddam. Quote
asz26 Posted February 23, 2024 Author Posted February 23, 2024 Dnia 19.02.2024 o 18:27, kasiasekret napisał: Czy robiąc przelew na podane wcześniej konto mogę podać Twoje dane, tj. imię i nazwisko? Zamówiłam suchą karmę dla kotów Dziękuję za karmę. Quote
bakusiowa Posted February 23, 2024 Posted February 23, 2024 Dnia 21.02.2024 o 15:35, asz26 napisał: Mam pytanie może któraś z pań zna osobę z astmą która bierze leki asmenol,zostały mi po tacie leki i z chęcią komuś oddam. Jak Warka ma jakiś portal to tam możesz napisać. Quote
asz26 Posted March 1, 2024 Author Posted March 1, 2024 Dnia 23.02.2024 o 22:31, bakusiowa napisał: Jak Warka ma jakiś portal to tam możesz napisać. Niby tak ale jak ktoś chce oddać leki to blokują bo nie wolno leków oddawać Quote
asz26 Posted May 28, 2024 Author Posted May 28, 2024 Mam pytanie jaka mokra karma jest w takiej postaci jak Felix czyli szarpane fileciki i żeby była w galarecie? Felix jest drogą karmą a dla trzech kotów to trochę duży koszt dla mnie,jak tata żył to mogłam im kupić a teraz ciężko przy sześciu psach i trzech kotach. Dostają też surowe mięso i suchą karmę. Problem jest w tym że jeden nie je żadnej innej mokrej tylko Felixa i to musi być w galarecie filetowa inaczej nie zje,te dwa zjedzą każdą inną chociaż też wolą filetowe albo paszteciki.Musze coś im kupić bo się kończą saszetki i nie wiem co kupić? Quote
bakusiowa Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Dnia 28.05.2024 o 10:58, asz26 napisał: Mam pytanie jaka mokra karma jest w takiej postaci jak Felix czyli szarpane fileciki i żeby była w galarecie? Felix jest drogą karmą a dla trzech kotów to trochę duży koszt dla mnie,jak tata żył to mogłam im kupić a teraz ciężko przy sześciu psach i trzech kotach. Dostają też surowe mięso i suchą karmę. Problem jest w tym że jeden nie je żadnej innej mokrej tylko Felixa i to musi być w galarecie filetowa inaczej nie zje,te dwa zjedzą każdą inną chociaż też wolą filetowe albo paszteciki.Musze coś im kupić bo się kończą saszetki i nie wiem co kupić? Mogę kupić karmę tylko musisz podać dokładnie jaką. Nie wiem jaka jest filety w galaretce. Quote
asz26 Posted June 6, 2024 Author Posted June 6, 2024 Dnia 5.06.2024 o 23:41, bakusiowa napisał: Mogę kupić karmę tylko musisz podać dokładnie jaką. Nie wiem jaka jest filety w galaretce. Ja kupuję Felix fantastic ale ona jest droga,a nic innego fioletowego nie znam.Kupowałam też whiskasa ale nie bardzo chcą jeść,kitty czarne z biedronki trochę lepiej jedzą. Mi już jest głupio prosić o karmę dla nich tym bardziej jak jest droga.Suchą mam tylko z mokra się kończy a w tym miesiącu mam szczepienia od wścieklizny Cziki i dwóch kotów bo też na wszelki wypadek szczepie. Quote
asz26 Posted June 12, 2024 Author Posted June 12, 2024 Dnia 5.06.2024 o 23:41, bakusiowa napisał: Mogę kupić karmę tylko musisz podać dokładnie jaką. Nie wiem jaka jest filety w galaretce. Dziękuję za karmę. Quote
asz26 Posted July 11, 2024 Author Posted July 11, 2024 Czy ktoś ma sam spód do kuwety SAVIC NESTOR?Nie wiem jakim cudem pękła mi na spodzie a kupić nową na ten moment nie mogę,kupiłam dla psów na działce suchą karmę i nie mam kasy.Moze ktoś ma na zbyciu kuwetę wielkościowo taką jak ta co miałam to z chęcią przyjmę. Quote
bakusiowa Posted July 11, 2024 Posted July 11, 2024 Kupiłam taką kuwetę. Będzie w poniedziałek. Kurier DPD. Quote
asz26 Posted July 11, 2024 Author Posted July 11, 2024 Dnia 11.07.2024 o 19:23, bakusiowa napisał: Kupiłam taką kuwetę. Będzie w poniedziałek. Kurier DPD. Super dziękuję z całego serduszka. Ta co miałam była z zooplusa za punkty ale teraz mniej zamawiam na zooplusie szukam tam gdzie taniej. Quote
asz26 Posted July 15, 2024 Author Posted July 15, 2024 Dnia 11.07.2024 o 19:23, bakusiowa napisał: Kupiłam taką kuwetę. Będzie w poniedziałek. Kurier DPD. Kuweta doszła. Dziękuję Quote
bakusiowa Posted July 15, 2024 Posted July 15, 2024 Super. Niech się nie psuje. Z części zamiennych można kupić drzwiczki. Quote
asz26 Posted July 17, 2024 Author Posted July 17, 2024 Dnia 15.07.2024 o 23:23, bakusiowa napisał: Super. Niech się nie psuje. Z części zamiennych można kupić drzwiczki. Ta była 6 lat więc trochę wytrzymała Quote
asz26 Posted October 7, 2024 Author Posted October 7, 2024 Dżekuś mój kochany dziadziuś odszedł w środę. Miał 16 lat i na sam koniec jego życie zaatakował go nowotwór,nie dawał po sobie poznać że coś jest nie tak ale jak już dał poznać tak z dnia na dzień to już było za późno na cokolwiek. Byłam pewna że to stawy bo jednego dnia się bawił a następnego dnia leżał i miał problem ze wstawaniem. Zabrałam go do weterynarza i okazało się że ma węzły chłonne powiększone,zrobione miał USG i okazało się że rak zaatakował wszystko. Dostał sterydy. Ale po miesiącu osłabł na tyle że nie miał siły stanąć na łapkach,przestał jeść. Od razu zabrałam go do wetki i uśpiłam. Byłam z nim do końca. Quote
bakusiowa Posted October 7, 2024 Posted October 7, 2024 Współczuję i przytulam❤️ A Dżekuś był ślicznym niedźwiadkiem. Quote
asz26 Posted October 8, 2024 Author Posted October 8, 2024 Dnia 7.10.2024 o 23:24, bakusiowa napisał: Współczuję i przytulam❤️ A Dżekuś był ślicznym niedźwiadkiem. Był przekochanym psiakiem,już będąc na sterydach i nie mając tyle siły chodził na działce za mamą tak jak przez całe życie to robił. On nie odstępował jej na krok,nawet jak już nie bardzo mógł to odpoczywał i szedł dalej. Zawsze był przy nas blisko. Quote
kasiasekret Posted October 13, 2024 Posted October 13, 2024 Bardzo mi przykro... to taki banał, ale zawsze serce boli... Quote
asz26 Posted October 14, 2024 Author Posted October 14, 2024 Pisze znowu z prośbą o karmę dla kotów,suchą whiskasa bo chyba najtaniej wychodzi i worki duże i jakby ktoś mógł kupić Felixa mokra Felix fantastic w galarecie teraz jest na promocji na zooplus będę bardzo wdzięczna. Quote
bakusiowa Posted October 15, 2024 Posted October 15, 2024 Kupiłam dla kotów Felixa w Zooplusie.. Naczytałam się opinii. Niektóre Felixy maja nienajlepsze opinie od kupujących. Quote
asz26 Posted October 15, 2024 Author Posted October 15, 2024 Dnia 15.10.2024 o 15:13, bakusiowa napisał: Kupiłam dla kotów Felixa w Zooplusie.. Naczytałam się opinii. Niektóre Felixy maja nienajlepsze opinie od kupujących. Wiem że to nie rewelacyjna karma ale jeden kot żadnej innej nie zje,już mu próbowałam zmienić i dawałam różne ale tylko powącha i odchodzi.Felixa też tylko fantastic w galarecie innego nie zje. Quote
bakusiowa Posted October 15, 2024 Posted October 15, 2024 Dnia 15.10.2024 o 23:10, asz26 napisał: Wiem że to nie rewelacyjna karma ale jeden kot żadnej innej nie zje,już mu próbowałam zmienić i dawałam różne ale tylko powącha i odchodzi.Felixa też tylko fantastic w galarecie innego nie zje. Złe opinie na stronie Zooplusa mają te w zwykłych szarych opakowaniach. Znajoma natomiast już kiedyś powiedziała że w takim dużym , szarym opakowaniu karma miała twardą galaretkę i koty nie chciały jeść. Ja mam na utrzymaniu dwa koty wolnożyjące. Mała kicia która urodziła się w zeszłym roku do roku czasu jadła Whiskas junior. Po roku razem z drugim kotem jedzą Whiskas drobiowa uczta. Natomiast suchą kupuję Smillę bez zbóż. Pierwsza sucha jaką im kupiłam to był Whiskas i jadły bardzo chętnie co do jednej granulki. Nawet te kolorowe były wyjedzone. Obecnie Whiskas nie jest złą karmą. Ma dość dobre notowania w internecie. Quote
Recommended Posts