Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuje panie Sławku za wpłacone pieniądze.Na minusie nadal jest 160 zł.Jeżeli ktoś chce wpłacić na Hortona to prosze dopisać dla Hortona.Dziekuje za każdą wpłate.

Posted

10403706_980778661932688_662780537355826

Przepraszam że dopiero dzisiaj wstawiam zdjęcie.Wczoraj Horton nie chciał dać sobie zrobić zdjęcia uciekał i się chował ale dzisiaj zachowywał się jakby nie przeszedł żadnego zabiegu,był wesoły i próbował skakać.Oby tak zostało.Jutro na kontrol i na zastrzyk.

Posted

Dzisiaj się dowiedziałam że nie dało rady się dogadać żeby zabieg był tańszy nawet okazało się że wyszło o 35zł więcej i w poniedziałek ide to wyjaśnić bo nie mam pojęcia skąd się wzięło to 35zł wiecej.W poniedziałek bedzie włascicielka gabinetu i pani weterynarz która prowadzi Hortona więc wszystko wyjaśnie.

Posted

Pare groszy wyslalam juz na potrzeby Hortona. Niech jeszcze dlugie lata sluzy swojej rodzinie!

Bardzo dziękuje za pomoc.Dzisiaj jedzie na kontrol ale nie za dobrze to wygląda bo w nocy rozebrał się z kubraczka i dobrał do szwów,teraz go boli i pewnie dostanie zastrzyki przeciwbólowe.

Posted

KASTRACJA HORTONA-TERESAA118 wpłata 150

Super dziekuje.Horti był dzisiaj na kontroli dostał zastrzyki przeciwbólowe i antybiotyk,na szczęście nie naruszył szwów.

Posted

Już wyjaśniłam wszystko w gabinecie,koszt zabiegu razem z badaniami i z rtg wyniósł 345zł,czyli kastracja z badaniem krwi na wątrobe i nerki,babeszjoze,rtg ogona,oraz czyszczenie uszu i zastrzyk 285zł do tego w piątek był dodatkowy zastrzyk przeciwbólowy i jeszcze jeden z antybiotykiem na niedziele 10zł i do tego rtg płuc 50zł razem wyszło 345zł.

Posted

Psiaki zabezpieczone od kleszczy obrożami kiltix ale dług jest nadal :-(Może jest ktoś kto chce pomóc i wpłaci parę groszy na udostępnione konto 4DogS?Jest 161zł na minusie bardzo prosze o pomoc liczy się każda złotówka.

Posted

Bokserek Hortonek w poniedziałek jedzie na zdjęcie szwów.Były małe problemy z wychodzeniem na spacery trzeba było znosić go ze schodów a on troszke waży ponad 38kg oprócz tego pies doszedł dość szybko do siebie i rozrabia z najmłodszym siostrzeńcem.

Posted

11182044_987913094552578_112851424441862

Faktura za kastracje Hortona.Horton był wykastrowany dzięki 4DogS i Teresaa118. Bez Waszej pomocy Horti musiałby być uśpiony.Bardzo dziękuję w imieniu siostry i jej dzieciaków dla których ten pies jest wszystkim.

Posted

Hortonek dzisiaj miał zdjęte szwy,teraz już nic mu nie przeszkadza w zabawie z dzieciakami.Jeszcze raz bardzo dziękuje za pomoc w opłaceniu zabiegu.

• Upvote 1
Posted

11164779_988763521134202_340422342821857

Pusia i Mały trafiły do miłej rodziny.W zeszłym roku Mały poszedł za suczką i został u tych ludzi a w tym roku trafiła do nich też Pusia.Nie mam pojecia jak ona się tam znalazła ale z tego co wiem to sama tam poszła.Nie wiem może Mały po nią przyszedł bo był bardzo zżyty z Pusią.Ja chodziłam szukałam jej po lesie a ona w jak najlepsze mieszkała już w domu razem z nastoletnią dziewczynką.Jak się dowiedziałam gdzie ona jest to pojechałam po nią ale ta dziewczynka tak płakała i prosiła żebym ją zostawiła i w końcu została tam.Jakiś czas temu byłam zobaczyć jak się Pusia sprawuje i czy wszystko jest ok,ale ma dobrą opieke i dbają o nią tak samo jak o Małego i o sunie którą mieli wcześniej.

• Upvote 1
Posted

644433_992041777473043_57936080710478098
Czy te problemy nigdy się nie skończą?Pimpuś musi trafić do weterynarza nie wiem co się z nim dzieje ale wyszła mu sierść na uszkach,non stop coś leci mu z oczu tak jakby płakał a najgorsze jest to że ma jakiś guzek za jądrami,on jest nie kastrowany nie starczyło mi funduszy na jego kastracje na dodatek konto świeci pustkami jest 160zł na minusie  Prosze pomóżcie chociaż spłacić dług za obroże .

Posted

Przelałam 50 pln na zmniejszenie długu:)

Dziękuje,jeszcze 110zł i bede spokojna.Boje się że ten mały Pimpuś bedzie miał coś poważnego :-(

Posted

On też biega bawi się tylko niepokoi mnie ten guzek i ta sierść na uszach.Zabiore go w przyszłym tygodniu do weterynarza bo będzie ta pani weterynarz do której mam zaufanie.Podejrzewam że bedzie potrzebna kastracja :-( Pozostałe psiaki mają się dobrze,Aza już tak odżyła że zaczęła bronić podwórka :-) To jest coś wspaniałego jak widze przemiane tych psów.Dzisiaj rodzice mówili że koło działki pojawił się jakiś pies,mam nadzieje że był z kim w lesie że to nie jest kolejny wyrzucony pies.