asz26 Posted Wednesday at 05:52 PM Author Posted Wednesday at 05:52 PM Cyganek wczoraj miał usuniętego kła,wetka mi pokazała była w nim wielka dziura ale zrobiła się taka kieszonka przy nim i dziąsło było opuszczone spuchnięte i tej dziury nie było widać.Wszystko zostało oczyszczone,dziś już zjadł troszkę paszteciku i smaczka takiego miękkiego z jagnięciny. Quote
bakusiowa Posted Thursday at 11:27 AM Posted Thursday at 11:27 AM Podaj numer konta to wpłacę coś na to leczenie. 1 Quote
asz26 Posted 13 hours ago Author Posted 13 hours ago Dnia 1.10.2026 o 13:27, bakusiowa napisał: Podaj numer konta to wpłacę coś na to leczenie. Bardzo dziękuję ale z pomocą mamy dałam radę opłacić usunięcie zęba,Cyganek następnego dnia już troszkę zjadł,dziś dostanie ostatnią dawkę syropu przeciwbólowego i na kontrol muszę go zabrać po niedzieli. Jeżeli pani chce to zamiast pieniędzy na leczenie to może pani kupić coś dla kotów może być Felix whiskas lub jakieś inne mokre najlepiej w galarecie lub sucha whiskas bo też muszę kupić.Prosze samej zdecydować każda pomoc będzie super i mi dużo pomoże. Quote
Recommended Posts