asz26 Posted July 20 Author Posted July 20 Dziś byłam z Cziką na szczepieniu od wścieklizny,rozmawiałam z wetką o badaniu Azy oka przez okulistke,ma mieć zrobione badanie w następną środę ale koszt będzie 200 zł albo 800 zł w zależności od tego czy będzie potrzebne znieczulenie. Jak będzie 200 zł to dam radę ale więcej to będzie duży problem. 1 Quote
Nadziejka Posted July 23 Posted July 23 Trzymamy mocno mocno za Was za wszystkie łapeczki za kilka dni będą z kramu kolejnego pieniążki Quote
Nadziejka Posted July 24 Posted July 24 z tego kramu który jeszcze trwa wysłałam 60 zl proszę daj znać, jak będziesz moc pozdrowień łapkom 1 Quote
Nadziejka Posted Tuesday at 07:12 AM Posted Tuesday at 07:12 AM Dosłałam dziś 10 zl Cegiełki od Maria1957 z tego samiuckiego kramu daj znać b proszę jak będziesz miała czas 1 Quote
Nadziejka Posted Thursday at 07:02 AM Posted Thursday at 07:02 AM Z zakończonego bazarku posłałam 20 zl 50 gr dla łapek Quote
asz26 Posted Friday at 10:12 PM Author Posted Friday at 10:12 PM Dnia 30.07.2026 o 09:02, Nadziejka napisał: Z zakończonego bazarku posłałam 20 zl 50 gr dla łapek Doszły,dziękuję Quote
asz26 Posted 17 hours ago Author Posted 17 hours ago U Azy z okiem dobrze na tyle że nie potrzeba żadnego zabiegu ale to będzie wracać i będzie trzeba wpuszczać krople. 1 Quote
Recommended Posts