Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na pierwszej stronie napisałam już,jeszcze tutaj poinformuję,że zakończył się bazarek dla Kodiego: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250342-Zako%C5%84czony-zegar-parasol-buty-ciuchy-Monnari-Solar-do-31-01-14[/url]
Dochód z niego to kwota 307zł plus 10zł za fant od kudlataja sprzedany poza bazarkiem.

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ala123']Na pierwszej stronie napisałam już,jeszcze tutaj poinformuję,że zakończył się bazarek dla Kodiego: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250342-Zakończony-zegar-parasol-buty-ciuchy-Monnari-Solar-do-31-01-14[/URL]
Dochód z niego to kwota 307zł plus 10zł za fant od kudlataja sprzedany poza bazarkiem.[/QUOTE]

alu piekna kwota z bazarku :)
ale jeszcze Kodis widze bardzo na minusie...

Posted

[quote name='beataczl']alu piekna kwota z bazarku :)
ale jeszcze Kodis widze bardzo na minusie...[/QUOTE]
Jeszcze trochę brakuje,ale kombinuję następny bazarek.Myślałam,że uda mi się dzisiaj,a tymczasem aparat mi się zepsuł,może jutro dam radę.

Posted

Jest kolejny bazarek,zapraszam:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/251094-R%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-do-domu-buty-ciuchy-Reserved-i-inne-do-2-03[/url]

Posted

Fanty już dawno przybyły do Zamościa,dziękuję Beatko bardzo:loveu:. Dzisiaj kilka rzeczy sprzedałam zanim zdążyłam zrobić bazarek na kwotę 90zł.
Dopisuję do rozliczenia na pierwszej stronie wątku.
Ciągle mi brakuje czasu na zorganizowanie kolejnego bazarku,ale w końcu muszę to zrobić.

Posted

postaram sie w tym tygodniu podjechac do Kodisia na wizyte po-adopcyjna tylko jeszcze musze odnalesc aparat nie moge sie w klamotach odnalesc po przeprowadzce ...jesli nie to zrobie komorka i przesle Ci alu na tel dobrze? bo ja nie potrafie z komorki w kompa przerzucic a juz na laptowie wogole sie nie poruszam a teraz tylko laptop mam udost.

Posted

beataczl napisał(a):
postaram sie w tym tygodniu podjechac do Kodisia na wizyte po-adopcyjna tylko jeszcze musze odnalesc aparat nie moge sie w klamotach odnalesc po przeprowadzce ...jesli nie to zrobie komorka i przesle Ci alu na tel dobrze? bo ja nie potrafie z komorki w kompa przerzucic a juz na laptowie wogole sie nie poruszam a teraz tylko laptop mam udost.

Dobrze Beatko. Mam nadzieję,że u Kodiego wszystko ok i nic nas nie zaskoczy! Oby nie!

Posted

udalo mi siedzis odwiedzic Kodisia... wszystko ok u Niego jest zgoda zkotami i swinka ,tylko slabo je suche, i linieje akurat ,byl wykapany i uczesany, po kastracji szwy zdjete i wszystko sie dobrze zagoilo bylismy na spacerku dlugim z p.Bozena i Kodim:)
poniewaz nie znalazlam aparatu cos tam zrobilam na komorce fotki to przesle ali123 mmsem i moze na wiekszym ekranie cos bedzie lepiej widac.

Posted

beataczl napisał(a):
udalo mi siedzis odwiedzic Kodisia... wszystko ok u Niego jest zgoda zkotami i swinka ,tylko slabo je suche, i linieje akurat ,byl wykapany i uczesany, po kastracji szwy zdjete i wszystko sie dobrze zagoilo bylismy na spacerku dlugim z p.Bozena i Kodim:)
poniewaz nie znalazlam aparatu cos tam zrobilam na komorce fotki to przesle ali123 mmsem i moze na wiekszym ekranie cos bedzie lepiej widac.

Dzięki Beatka za zdjęcia,ale chwilowo mam problem z wstawieniem ich;obiecuję,że na pewno się jakoś z tym uporam,tym bardziej,że też chciałabym Kodisia zobaczyć

Posted

Wreszcie udało mi się zrzucić zdjęcia z komórki,które dostałam od Beatki. Dziękuję za wizytę poadopcyjną i fotki:lol::lol:.
Widać,że Kodiś chyba jest szczęśliwy,no i ma dwa koty do towarzystwa:evil_lol::evil_lol:

• 4 weeks later...