Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 435
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

ja adoptowac moge balbinkę na siebie, tylko gdzie ona jest ? i trzeba wymyślić, co powiedzieć, jak u mnie psinkę nie zastaną. schron :angryy::angryy: zamiast się cieszyć, że psinka dostanie nowe zyćie (choc w hoteliku) to trzymają ją silą ! dziewczyny, dzialajmy, pomozmy psince... ja najwyzej siedziec pojde :diabloti: tylko ciezko bedzie jesli balbinka jest daleko . .
gdzie ten dt ? czy osoby ktore zadeklarowaly nadal podtrzymuja swoje dekl.?

Edited by Doda_
Posted

[quote name='Doda_']ja adoptuję balbinkę na siebie, tylko gdzie ona jest ? i trzeba wymyślić, co powiedzieć, jak u mnie psinkę nie zastaną. schron :angryy::angryy: zamiast się cieszyć, że psinka dostanie nowe zyćie (choc w hoteliku) to trzymają silą ! dziewczyny, dzialajmy, pomozmy psince... ja najwyzej siedziec pojde :diabloti: tylko ciezko bedzie jesli balbinka jest daleko . .
gdzie ten dt ? czy osoby ktore zadeklarowaly nadal podtrzymuja swoje dekl.?[/QUOTE]

Wlasnie deklaracje juz sie wykruszyly, bo to bylo juz ladne kilka tygodni temu. Zeby nowe zebrac musialabym zrobic to publicznie na wydarzeniu Balbinki na FB, a tam juz sa jej schroniskowe opiekunki. :sad:

Posted

[quote name='Doda_']Masakra poprostu... ile kosztuje miesieczny hotelikk który mial byc dla niej? moze tu uzbierajmy, nic nie piszac na fb[/QUOTE]

350 zl miesiecznie... ale mowie Ci, one moga Cie sprawdzac, a nawet moga Ci odmowic tej adopcji, bo nie wydaja nawet na DS poza ich region. Ja nie zabardzo chce knuc powiem Ci szczerze. Wole Balbince szukac domu poprzez ogloszenia.

Posted

[quote name='Sabina02']350 zl miesiecznie... ale mowie Ci, one moga Cie sprawdzac, a nawet moga Ci odmowic tej adopcji, bo nie wydaja nawet na DS poza ich region. Ja nie zabardzo chce knuc powiem Ci szczerze. Wole Balbince szukac domu poprzez ogloszenia.[/QUOTE]

no to intensywnie szukajmy jej domku...
bardzo zal psinki .. .. .:(

Posted

[quote name='Doda_']no to intensywnie szukajmy jej domku...
bardzo zal psinki .. .. .:([/QUOTE]

Okropnie zal... Nienawidze takich schronisk gdzie trzymaja psy na sile... Rzeszowskie jest takie samo... :(

Posted

[quote name='Sabina02']Okropnie zal... Nienawidze takich schronisk gdzie trzymaja psy na sile... Rzeszowskie jest takie samo... :([/QUOTE]

wymieńmy kierownika. :angryy:
a jak tam jest z kierownictwem? zmieniają się czy ten sam od lat ?

Posted

[quote name='Doda_']wymieńmy kierownika. :angryy:
a jak tam jest z kierownictwem? zmieniają się czy ten sam od lat ?[/QUOTE]

Sluchaj, to nawet nie kierownictwo odmowilo, a wieloletnia wolontariuszka, ktora ewidentnie tam rzadzi. :shake:

Posted

Na pewno to nie jest dobre,:shake:...ale jeszcze bardziej obawiam sie tych wydających byle gdzie, bez żadnych rozmów,sądowania ludzi i chocby wyrywkowego sprawdzania./a ludzie naprawde wielokrotnie kłamią przychodząc do schronisk/Balbinko trzymam kciuki,jestes tak urodziwa,byle tylko ktos podjął sie trudu wyprowadzenia cie na prostą.

Posted

[quote name='halcia']Na pewno to nie jest dobre,:shake:...ale jeszcze bardziej obawiam sie tych wydających byle gdzie, bez żadnych rozmów,sądowania ludzi i chocby wyrywkowego sprawdzania./a ludzie naprawde wielokrotnie kłamią przychodząc do schronisk/Balbinko trzymam kciuki,jestes tak urodziwa,byle tylko ktos podjął sie trudu wyprowadzenia cie na prostą.[/QUOTE]

Halciu, kazda przesada nie jest dobra, ani w jedna ani w druga strone.... :shake:

Posted

[quote name='Doda_']jak tylko wolontariuszka... to czego sie bac? myslalam ze kierownik tak zdecydowal i ze to jest w umowach adopcyjnych itd...[/QUOTE]

Na jej wydarzeniu na Facebook co jakis czas sie z nimi awanturuje, ale potem i tak usuwam te posty, bo nie ma sensu sie zrec... :(

[URL]https://www.facebook.com/messages/1451302557#!/events/562571083818518/[/URL]

Posted

brak slow poprostu . .napisalam posta na FB . . zycze tej wolontariuszce super zycie za kratkami :)
moj facet sie dziwi. tak jak mówi -przeciez wolontariuszka nie ma nic do gadania! decyduje tylko i wylacznie kierownik... szef . .

Posted

[quote name='Doda_']brak slow poprostu . .napisalam posta na FB . . zycze tej wolontariuszce super zycie za kratkami :)
moj facet sie dziwi. tak jak mówi -przeciez wolontariuszka nie ma nic do gadania! decyduje tylko i wylacznie kierownik... szef . .[/QUOTE]

No ale Ona nagada szefowi i tyle. Ona jest tam chyba wyrocznia, bo klaniaja jej sie w pas. To Ty jestes Beata?

Posted

[quote name='Doda_']na fb chyba pojechałam.. ale nie wytrzymałam . . .dobrze ze tam nie ma moda :diabloti:[/QUOTE]

No ja tez pojechalam, ale sama widzisz jak z nimi jest. Co najgorsze, to one wszystkie sa takie same, normalnie jak grochem o sciane. Oni nawet psa nie wyadoptuja poza Warszawe, bo moze umrzec ze stresu w samochodzie. Zal mi tylko Balbinki. :(

A nasze posty juz usunelam, bo nie chce robic dalszej zadymy. ;)

Posted

[quote name='Doda_']Oj no to juz przegiecie . . . . wydarzenie ty prowadzilas czy jak ?[/QUOTE]

Tak, to ja zrobilam i prowadzilam wydarzenie Balbinki, ale kiedys dodalam jedna z wolontariuszek jako drugiego admina zeby dodawala nowinki i fotki Balbinki. To Ona musiala usunac to wydarzenie. Tam nie ma cenzury i moderatorow jak na forach, wiec nikt inny nie mogl tego zrobic. Dziwi mnie to ze odbieraja Balbince calkiem szanse, tymbardziej ze ja dosc szybko usunelam te nasze posty z Zuza.