Gusiaczek Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 niestety, ale nie potrafię pojąć :shake: tak naprawdę w nosie mają los Balbinki Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 (edited) ja adoptowac moge balbinkę na siebie, tylko gdzie ona jest ? i trzeba wymyślić, co powiedzieć, jak u mnie psinkę nie zastaną. schron :angryy::angryy: zamiast się cieszyć, że psinka dostanie nowe zyćie (choc w hoteliku) to trzymają ją silą ! dziewczyny, dzialajmy, pomozmy psince... ja najwyzej siedziec pojde :diabloti: tylko ciezko bedzie jesli balbinka jest daleko . . gdzie ten dt ? czy osoby ktore zadeklarowaly nadal podtrzymuja swoje dekl.? Edited February 17, 2014 by Doda_ Quote
Sabina02 Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Doda_']ja adoptuję balbinkę na siebie, tylko gdzie ona jest ? i trzeba wymyślić, co powiedzieć, jak u mnie psinkę nie zastaną. schron :angryy::angryy: zamiast się cieszyć, że psinka dostanie nowe zyćie (choc w hoteliku) to trzymają silą ! dziewczyny, dzialajmy, pomozmy psince... ja najwyzej siedziec pojde :diabloti: tylko ciezko bedzie jesli balbinka jest daleko . . gdzie ten dt ? czy osoby ktore zadeklarowaly nadal podtrzymuja swoje dekl.?[/QUOTE] Wlasnie deklaracje juz sie wykruszyly, bo to bylo juz ladne kilka tygodni temu. Zeby nowe zebrac musialabym zrobic to publicznie na wydarzeniu Balbinki na FB, a tam juz sa jej schroniskowe opiekunki. :sad: Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Masakra poprostu... ile kosztuje miesieczny hotelikk który mial byc dla niej? moze tu uzbierajmy, nic nie piszac na fb Quote
Sabina02 Posted February 17, 2014 Author Posted February 17, 2014 [quote name='Doda_']Masakra poprostu... ile kosztuje miesieczny hotelikk który mial byc dla niej? moze tu uzbierajmy, nic nie piszac na fb[/QUOTE] 350 zl miesiecznie... ale mowie Ci, one moga Cie sprawdzac, a nawet moga Ci odmowic tej adopcji, bo nie wydaja nawet na DS poza ich region. Ja nie zabardzo chce knuc powiem Ci szczerze. Wole Balbince szukac domu poprzez ogloszenia. Quote
Doda_ Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='Sabina02']350 zl miesiecznie... ale mowie Ci, one moga Cie sprawdzac, a nawet moga Ci odmowic tej adopcji, bo nie wydaja nawet na DS poza ich region. Ja nie zabardzo chce knuc powiem Ci szczerze. Wole Balbince szukac domu poprzez ogloszenia.[/QUOTE] no to intensywnie szukajmy jej domku... bardzo zal psinki .. .. .:( Quote
Sabina02 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Doda_']no to intensywnie szukajmy jej domku... bardzo zal psinki .. .. .:([/QUOTE] Okropnie zal... Nienawidze takich schronisk gdzie trzymaja psy na sile... Rzeszowskie jest takie samo... :( Quote
Doda_ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Sabina02']Okropnie zal... Nienawidze takich schronisk gdzie trzymaja psy na sile... Rzeszowskie jest takie samo... :([/QUOTE] wymieńmy kierownika. :angryy: a jak tam jest z kierownictwem? zmieniają się czy ten sam od lat ? Quote
Sabina02 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Doda_']wymieńmy kierownika. :angryy: a jak tam jest z kierownictwem? zmieniają się czy ten sam od lat ?[/QUOTE] Sluchaj, to nawet nie kierownictwo odmowilo, a wieloletnia wolontariuszka, ktora ewidentnie tam rzadzi. :shake: Quote
halcia Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Na pewno to nie jest dobre,:shake:...ale jeszcze bardziej obawiam sie tych wydających byle gdzie, bez żadnych rozmów,sądowania ludzi i chocby wyrywkowego sprawdzania./a ludzie naprawde wielokrotnie kłamią przychodząc do schronisk/Balbinko trzymam kciuki,jestes tak urodziwa,byle tylko ktos podjął sie trudu wyprowadzenia cie na prostą. Quote
Sabina02 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='halcia']Na pewno to nie jest dobre,:shake:...ale jeszcze bardziej obawiam sie tych wydających byle gdzie, bez żadnych rozmów,sądowania ludzi i chocby wyrywkowego sprawdzania./a ludzie naprawde wielokrotnie kłamią przychodząc do schronisk/Balbinko trzymam kciuki,jestes tak urodziwa,byle tylko ktos podjął sie trudu wyprowadzenia cie na prostą.[/QUOTE] Halciu, kazda przesada nie jest dobra, ani w jedna ani w druga strone.... :shake: Quote
Doda_ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 jak tylko wolontariuszka... to czego sie bac? myslalam ze kierownik tak zdecydowal i ze to jest w umowach adopcyjnych itd... Quote
Sabina02 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Doda_']jak tylko wolontariuszka... to czego sie bac? myslalam ze kierownik tak zdecydowal i ze to jest w umowach adopcyjnych itd...[/QUOTE] Na jej wydarzeniu na Facebook co jakis czas sie z nimi awanturuje, ale potem i tak usuwam te posty, bo nie ma sensu sie zrec... :( [URL]https://www.facebook.com/messages/1451302557#!/events/562571083818518/[/URL] Quote
Doda_ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 brak slow poprostu . .napisalam posta na FB . . zycze tej wolontariuszce super zycie za kratkami :) moj facet sie dziwi. tak jak mówi -przeciez wolontariuszka nie ma nic do gadania! decyduje tylko i wylacznie kierownik... szef . . Quote
Sabina02 Posted February 18, 2014 Author Posted February 18, 2014 [quote name='Doda_']brak slow poprostu . .napisalam posta na FB . . zycze tej wolontariuszce super zycie za kratkami :) moj facet sie dziwi. tak jak mówi -przeciez wolontariuszka nie ma nic do gadania! decyduje tylko i wylacznie kierownik... szef . .[/QUOTE] No ale Ona nagada szefowi i tyle. Ona jest tam chyba wyrocznia, bo klaniaja jej sie w pas. To Ty jestes Beata? Quote
Doda_ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 [quote name='Sabina02']No ale Ona nagada szefowi i tyle. Ona jest tam chyba wyrocznia, bo klaniaja jej sie w pas. To Ty jestes Beata?[/QUOTE] tak, ja. ..... Quote
Doda_ Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 na fb chyba pojechałam.. ale nie wytrzymałam . . .dobrze ze tam nie ma moda :diabloti: Quote
Sabina02 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Doda_']na fb chyba pojechałam.. ale nie wytrzymałam . . .dobrze ze tam nie ma moda :diabloti:[/QUOTE] No ja tez pojechalam, ale sama widzisz jak z nimi jest. Co najgorsze, to one wszystkie sa takie same, normalnie jak grochem o sciane. Oni nawet psa nie wyadoptuja poza Warszawe, bo moze umrzec ze stresu w samochodzie. Zal mi tylko Balbinki. :( A nasze posty juz usunelam, bo nie chce robic dalszej zadymy. ;) Quote
Doda_ Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 No, nie przeżyje podrózy . . . brak mi słów . . . to kobita bez głowy . .. co robimy ? Quote
Sabina02 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 [quote name='Doda_']No, nie przeżyje podrózy . . . brak mi słów . . . to kobita bez głowy . .. co robimy ?[/QUOTE] Sluchaj, one usunely wydarzenie Balbinki! Quote
Doda_ Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 [quote name='Sabina02']Sluchaj, one usunely wydarzenie Balbinki![/QUOTE] Oj no to juz przegiecie . . . . wydarzenie ty prowadzilas czy jak ? Quote
Sabina02 Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='Doda_']Oj no to juz przegiecie . . . . wydarzenie ty prowadzilas czy jak ?[/QUOTE] Tak, to ja zrobilam i prowadzilam wydarzenie Balbinki, ale kiedys dodalam jedna z wolontariuszek jako drugiego admina zeby dodawala nowinki i fotki Balbinki. To Ona musiala usunac to wydarzenie. Tam nie ma cenzury i moderatorow jak na forach, wiec nikt inny nie mogl tego zrobic. Dziwi mnie to ze odbieraja Balbince calkiem szanse, tymbardziej ze ja dosc szybko usunelam te nasze posty z Zuza. Quote
Recommended Posts