Anecioreczek Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 CZY KTOS MI MOZE WYJASNIC DLACZEGO NIE MOGE ZGLOSIC PSA Z "Z RODOWOD W PRZYGOTOWANIU?" KURDE PROBOWALAM AKZDA PRZEGLADARKA I ZA KAZDYM RAZEM PDOSAWIETLA MI SIE NA CZERWONO I NIE CHCE PRZEJSC!!! ;(;( pomocy zgloszenia do dzisiaj!!!! Quote
cockermanka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 (edited) Hmm..mnie przeszło,ale darło się,że nie załączyłam skanu rodowodu.... nie pamiętam,czy nie wpisywalam kropki zamiast nr rodowodu... Edited February 9, 2014 by cockermanka Quote
sota36 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 I my:) mamy zgloszenie nr ...1000!!!!!!! Quote
Pysia Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 A ja cały czas myślę. Nie uśmiecha mi się sędzina. Na wystawie sie lubię dobrze bawić. Sędzia ma być sympatyczny. Quote
vpassione Posted February 9, 2014 Author Posted February 9, 2014 Jeśli chodzi o panią Pyrchałe, to ja nie widziałam, by była dla kogoś niemiła. Nawet dyskwalifikując psa (który złapał ją zębami za rękaw), jej ton był w porządku, nie żeby kogoś zjechać. Kiedy nas sędziowała, miała u boku asystentkę, której pomagała zwracając uwagę na cechy konkretnych ras. Czyli ogólnie na plus. Druga sprawa, że z obsady nie wynika jasno by to ona sędziowała puli (rasa nie jest ujęta w spisie, ani jako "pozostałe rasy") - także może warto się zorientować u źródła, w oddziale Katowickim. Ja już zgłosiłam i opłaciłam :) Myślę, że termin zgłoszeń jeszcze zostanie przesunięty, bo to już tradycja :P Quote
Pysia Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Sama nie wiem hahaha. Ta wystawa nic nam nie daje. Ot szczeniak i tyle. Dopiero w drugiej połowie kwietnia. Jeszcze mam kiilka godzin na namyślenie sie ;) Quote
Ravk Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 "[I]CZY KTOS MI MOZE WYJASNIC DLACZEGO NIE MOGE ZGLOSIC PSA Z "Z RODOWOD W PRZYGOTOWANIU?" KURDE PROBOWALAM AKZDA PRZEGLADARKA I ZA KAZDYM RAZEM PDOSAWIETLA MI SIE NA CZERWONO I NIE CHCE PRZEJSC!!! ;(;( pomocy zgloszenia do dzisiaj!!!![/I]" Proszę wpisać np. X w pole rodowodu i zaznaczyć pole "rodowód w przygotowaniu" Quote
Anecioreczek Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 Dzięki, zgloszenie poszło - tez nie pomyslalam np - za duza presja :) [quote name='sota36']I my:) mamy zgloszenie nr ...1000!!!!!!![/QUOTE] My mamy zgłoszneie 4131 i 4584 - zadziwiajace jak na ostatnia chwile wyslala sie :o Quote
Pysia Posted February 10, 2014 Posted February 10, 2014 (edited) A ja stwierdziłam, ze jak przedłużą to zgłoszę. Jak nie- to nie hahaha EDIT: Zdecydowano za mnie. Zgłoszemia do 23.02. Czyli zgłaszam ;) Edited February 11, 2014 by Pysia Quote
angineuuka Posted February 12, 2014 Posted February 12, 2014 właśnie chciałam napisać, ze przedłużyli :D Quote
Ravk Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='Pysia']A ja stwierdziłam, ze jak przedłużą to zgłoszę. Jak nie- to nie hahaha EDIT: Zdecydowano za mnie. Zgłoszemia do 23.02. Czyli zgłaszam ;)[/QUOTE] Nie mam Twojego zgłoszenia. Quote
borderterrier Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Jakby ktoś poszukiwał transportu do Katowic z Warszawy to my mamy jedno miejsce dla osoby z małym/średnim psem. Quote
Pysia Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 [quote name='Ravk']Nie mam Twojego zgłoszenia.[/QUOTE] Bo dzisiaj jest 23.02 ;) A tak na serio to nie miałam czasu.... Zaczynam mieć wstręt do robienia tego co powinnam ;) Quote
Pstryjk Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Witam byłem we wtorek 25.luty w zwiazku w katowicach rejestrowac sie i mojego nowego pieknisia hehe i udalo mi sie jeszcze go zgłosić na wystwę w katowicach wiec przyjmowanie zgłoszeń jest przedłużone. To tak w ramach informacji;-) Quote
Pysia Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 My jesteśmy zgłoszone. Czyli wybieramy sie na wystawe :) Quote
vpassione Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Dziś formularz został wyłączony. Pojawił się też program konkurencji finałowych [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/konkur_fin.php"]LINK[/URL] [B]Ravk[/B], podczas finałów miała odbywać się [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/gwarek.php"]Gala Gwarków Śląskich[/URL], ale nie widzę żadnej informacji. Czy wiesz coś na ten temat? Quote
Ravk Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 [quote name='vpassione']Dziś formularz został wyłączony. Pojawił się też program konkurencji finałowych [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/konkur_fin.php"]LINK[/URL] [B]Ravk[/B], podczas finałów miała odbywać się [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/gwarek.php"]Gala Gwarków Śląskich[/URL], ale nie widzę żadnej informacji. Czy wiesz coś na ten temat?[/QUOTE] Tak. Dzisiaj postaram sie na stronę Oddziału Katowice wrzucić ostateczną wersję konkurencji finałowych z uwzględnieniem Gali oraz plan sędziowania. Do zobaczenia na wystawie :) Quote
vpassione Posted March 10, 2014 Author Posted March 10, 2014 [quote name='Ravk']Tak. Dzisiaj postaram sie na stronę Oddziału Katowice wrzucić ostateczną wersję konkurencji finałowych z uwzględnieniem Gali oraz plan sędziowania. Do zobaczenia na wystawie :)[/QUOTE] Super! Czekamy :) Quote
Pysia Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 A ja sie bardzo cieszę bo zobaczę jeszcze jedną puli :) Co prawda juz ją znam, ale i tak mam z tego radosć :) Ona w Juniorach a my w Szczeniakach. Ale pewnie spotkamy się w jednym momencie na ringu w Opolu w Juniorach :) Quote
Majkowska Posted March 10, 2014 Posted March 10, 2014 My z pointerem Waldkiem też będziemy ( w towarzystwie seterów ;)) Ktoś z naszych rejonów grupowych wybiera się jeszcze?? Quote
Recommended Posts