Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

CZY KTOS MI MOZE WYJASNIC DLACZEGO NIE MOGE ZGLOSIC PSA Z "Z RODOWOD W PRZYGOTOWANIU?"

KURDE PROBOWALAM AKZDA PRZEGLADARKA I ZA KAZDYM RAZEM PDOSAWIETLA MI SIE NA CZERWONO I NIE CHCE PRZEJSC!!! ;(;( pomocy zgloszenia do dzisiaj!!!!

Posted

Jeśli chodzi o panią Pyrchałe, to ja nie widziałam, by była dla kogoś niemiła. Nawet dyskwalifikując psa (który złapał ją zębami za rękaw), jej ton był w porządku, nie żeby kogoś zjechać. Kiedy nas sędziowała, miała u boku asystentkę, której pomagała zwracając uwagę na cechy konkretnych ras. Czyli ogólnie na plus.
Druga sprawa, że z obsady nie wynika jasno by to ona sędziowała puli (rasa nie jest ujęta w spisie, ani jako "pozostałe rasy") - także może warto się zorientować u źródła, w oddziale Katowickim.

Ja już zgłosiłam i opłaciłam :)
Myślę, że termin zgłoszeń jeszcze zostanie przesunięty, bo to już tradycja :P

Posted

Sama nie wiem hahaha. Ta wystawa nic nam nie daje. Ot szczeniak i tyle. Dopiero w drugiej połowie kwietnia.
Jeszcze mam kiilka godzin na namyślenie sie ;)

Posted

"[I]CZY KTOS MI MOZE WYJASNIC DLACZEGO NIE MOGE ZGLOSIC PSA Z "Z RODOWOD W PRZYGOTOWANIU?"

KURDE PROBOWALAM AKZDA PRZEGLADARKA I ZA KAZDYM RAZEM PDOSAWIETLA MI SIE NA CZERWONO I NIE CHCE PRZEJSC!!! ;(;( pomocy zgloszenia do dzisiaj!!!![/I]"

Proszę wpisać np. X w pole rodowodu i zaznaczyć pole "rodowód w przygotowaniu"

Posted

Dzięki, zgloszenie poszło - tez nie pomyslalam np - za duza presja :)

[quote name='sota36']I my:) mamy zgloszenie nr ...1000!!!!!!![/QUOTE]

My mamy zgłoszneie 4131 i 4584 - zadziwiajace jak na ostatnia chwile wyslala sie :o

Posted (edited)

A ja stwierdziłam, ze jak przedłużą to zgłoszę. Jak nie- to nie hahaha

EDIT:
Zdecydowano za mnie. Zgłoszemia do 23.02. Czyli zgłaszam ;)

Edited by Pysia
  • 2 weeks later...
Posted

[quote name='Pysia']A ja stwierdziłam, ze jak przedłużą to zgłoszę. Jak nie- to nie hahaha

EDIT:
Zdecydowano za mnie. Zgłoszemia do 23.02. Czyli zgłaszam ;)[/QUOTE]

Nie mam Twojego zgłoszenia.

Posted

[quote name='Ravk']Nie mam Twojego zgłoszenia.[/QUOTE]
Bo dzisiaj jest 23.02 ;)

A tak na serio to nie miałam czasu.... Zaczynam mieć wstręt do robienia tego co powinnam ;)

Posted

Witam byłem we wtorek 25.luty w zwiazku w katowicach rejestrowac sie i mojego nowego pieknisia hehe i udalo mi sie jeszcze go zgłosić na wystwę w katowicach wiec przyjmowanie zgłoszeń jest przedłużone. To tak w ramach informacji;-)

Posted

Dziś formularz został wyłączony. Pojawił się też program konkurencji finałowych [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/konkur_fin.php"]LINK[/URL]
[B]Ravk[/B], podczas finałów miała odbywać się [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/gwarek.php"]Gala Gwarków Śląskich[/URL], ale nie widzę żadnej informacji. Czy wiesz coś na ten temat?

Posted

[quote name='vpassione']Dziś formularz został wyłączony. Pojawił się też program konkurencji finałowych [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/konkur_fin.php"]LINK[/URL]
[B]Ravk[/B], podczas finałów miała odbywać się [URL="http://www.zkwp.katowice.pl/gwarek.php"]Gala Gwarków Śląskich[/URL], ale nie widzę żadnej informacji. Czy wiesz coś na ten temat?[/QUOTE]

Tak. Dzisiaj postaram sie na stronę Oddziału Katowice wrzucić ostateczną wersję konkurencji finałowych z uwzględnieniem Gali oraz plan sędziowania.
Do zobaczenia na wystawie :)

Posted

[quote name='Ravk']Tak. Dzisiaj postaram sie na stronę Oddziału Katowice wrzucić ostateczną wersję konkurencji finałowych z uwzględnieniem Gali oraz plan sędziowania.
Do zobaczenia na wystawie :)[/QUOTE] Super! Czekamy :)

Posted

A ja sie bardzo cieszę bo zobaczę jeszcze jedną puli :) Co prawda juz ją znam, ale i tak mam z tego radosć :) Ona w Juniorach a my w Szczeniakach. Ale pewnie spotkamy się w jednym momencie na ringu w Opolu w Juniorach :)