karusiap Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Tira (tak mnie powiedziano,ze ma na imie),jest cudownym ,lagodnym psem,takim cielaczkiem do przytulania:loveu: Quote
Jenny19 Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 przesliczna:loveu: dorzuce je do ogłoszeń może wreszcie ktoś się skusi na to pręgowane cudo;) Quote
Diana S Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Co tam u niej? slonce kochane:ptaki pies i marnuje sie w schronie Quote
dzodzo Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 wiem, ze to kusi pseudohodowców ale czy sunia ma allegro? tak mi szkoda tej dziewczyny,, ze musi byc w schronie:shake: Quote
miniulka91 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 sunia jest jedynie na molosach:-( ,ale tam jej intensywnie szukają domku,ma na tyle dobrze ze jest sama w kojcu Quote
dzodzo Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 no to trzymam kciuki, jak by potzrebne bylo allegro to dajcie znac Quote
miniulka91 Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 no to poprosimy o allegro zaraz bedzie tekst:p Quote
Diana S Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 świetnie :razz: taka piękna sunia może w końcu znajdzie swój kochany domek.. Quote
desdemona Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 skoro jest wysterylizowana, to zaden pseudohodowca na szczescie sie nia nie zainteresuje. Quote
effa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Miałam coś napisać jednak mój talent do skłądania czegoś w jakąś konkretną całość jest niewielki... także jeśli ktos ma więcej zdolności to poproszę :D Ode mnie o sucze. Jest piękna. Ma bardzo fajny charakter. Jest otwarta w stosunku do innych ludzi, pewna siebie, zrównoważona. W noych sytuacjach zachowuje spokój. Nie wykazuje zachowań agresywnych. Jaik przystało na rodowitą kanaryjkę pilnuje powierzonego jej terenu. W przypadku schroniska jest to jej kojec - jedyne miejsce które jest tak naprawdę jej na chwilę obecną. W nowym domu na pewno odżyje i pokaze się w całej okazałości. Na pewno nową rodzinę obdarzy uczuciem i będzie jej wierna i oddana już do końca życia. Swietnie sprawdzi się w domu z ogrodem gdzie będzie mogła wykazać się swoją zdolnością do pilnowania terenu,. Na pewno jest to suczka która chętnie będzie przebywała w domu, leżąc u nóg właściciela gdy ten ogląda telewizję. wygląda na chętną do kontaktu i spragnioną bliskoći i ciepła Pochodzi z pseudohodowli gdzie służyła za macicę. Jej stan fizyczny jak i jej kolegi wskazują na to że nie żyła w najlpszych warunkach a jej rola raczej ograniczała się do rodzenia. Mimo tego nie ma ona negatywnego nastawienia do innych. Mając okazję poznać wiele psów tej rasy żyjących w kojcach w odosobnieniu moge powiedzieć że psy z takich waruknów bardzo pragnął bliskości człowieka. Sa bardzo uczuciowe. Nie lubią odtrącenia i samotności Quote
dzodzo Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 tekst ok;) , troszke sie zredaguje i będzie jak znalazl do aukcji-tylko na kogo namiary?kto będzie informowal o suczce ewentualnych pytających?bezposrednio na schronisko czy ktos z wolontariuszy???? Quote
desdemona Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 to dobrze, ze negatywne przezycia nie wplynely na jej charakter. Quote
miniulka91 Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 namiary dam ci wieczorem:cool3: bo jeszcze niewiem do kogo dac,ja jestem z sunią na bierząco ,ale nie zabardzo się znam ta tych sprawach:oops: ale wieczorem namiary będą na 100% Quote
miniulka91 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 no nic daje swoje dane e-meil [email protected] gadu-gadu 5998926 telefon:0660319911 Quote
dzodzo Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Tira ma allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=215919635 Quote
Asior Posted July 15, 2007 Posted July 15, 2007 dziś byłam u suni :) weszłam SAMA do boksu i nalałam jej wody bo już nic nie miała :( suńka się bardzo cieszyła :) Quote
Recommended Posts