Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam coś napisać jednak mój talent do skłądania czegoś w jakąś konkretną całość jest niewielki...

także jeśli ktos ma więcej zdolności to poproszę :D

Ode mnie o sucze.

Jest piękna. Ma bardzo fajny charakter. Jest otwarta w stosunku do innych ludzi, pewna siebie, zrównoważona. W noych sytuacjach zachowuje spokój. Nie wykazuje zachowań agresywnych. Jaik przystało na rodowitą kanaryjkę pilnuje powierzonego jej terenu. W przypadku schroniska jest to jej kojec - jedyne miejsce które jest tak naprawdę jej na chwilę obecną.

W nowym domu na pewno odżyje i pokaze się w całej okazałości. Na pewno nową rodzinę obdarzy uczuciem i będzie jej wierna i oddana już do końca życia. Swietnie sprawdzi się w domu z ogrodem gdzie będzie mogła wykazać się swoją zdolnością do pilnowania terenu,. Na pewno jest to suczka która chętnie będzie przebywała w domu, leżąc u nóg właściciela gdy ten ogląda telewizję. wygląda na chętną do kontaktu i spragnioną bliskoći i ciepła

Pochodzi z pseudohodowli gdzie służyła za macicę. Jej stan fizyczny jak i jej kolegi wskazują na to że nie żyła w najlpszych warunkach a jej rola raczej ograniczała się do rodzenia. Mimo tego nie ma ona negatywnego nastawienia do innych. Mając okazję poznać wiele psów tej rasy żyjących w kojcach w odosobnieniu moge powiedzieć że psy z takich waruknów bardzo pragnął bliskości człowieka. Sa bardzo uczuciowe. Nie lubią odtrącenia i samotności

Posted

tekst ok;) , troszke sie zredaguje i będzie jak znalazl do aukcji-tylko na kogo namiary?kto będzie informowal o suczce ewentualnych pytających?bezposrednio na schronisko czy ktos z wolontariuszy????

Posted

namiary dam ci wieczorem:cool3: bo jeszcze niewiem do kogo dac,ja jestem z sunią na bierząco ,ale nie zabardzo się znam ta tych sprawach:oops: ale wieczorem namiary będą na 100%