Seaside Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Allegro dla Nelsona http://www.allegro.pl/show_item.php?item=222961294 Quote
Jola_K Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Seaside']Allegro dla Nelsona http://www.allegro.pl/show_item.php?item=222961294 Jagodka, gratuluje aukcji, az trzy widzialam zrobilas, zdolniacha :) ruszyly nowe ogloszenia i nowe szansy na domki Quote
Seaside Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 Nelson ma obserwatora!!!! Mam nadzieję, że ktoś zadzwoni do Karci :) Quote
magda z. Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 z doświadczenia to Ci powiem, zebyś sprawdzała skrzynkę, którą Twój mąż podał w serwisie allegro, bo ludzi piszą automatycznie i ja zawsze miałąm najpierw na wojtka skrzynce wiadomości, chociaż na czerwono zaznaczam kontakt:cool3: Quote
zuziaM Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Seaside napisał(a):Nelson ma obserwatora!!!! Mam nadzieję, że ktoś zadzwoni do Karci :) Piekna aukcja :lol: . Ale czemu nie wkleilas do tekstu wiecej zdjec, Jagodka ? Karolina powstawiala troche w watku. Tam widac,jaki to sliczny psiak i ze jest owczarkiem niemieckim. Moze wtedy szybciej kogos ujmie ? Najlepiej wkleic takie miniatury ( z portalu zdjeciowego bez powiekszania - od razu dac na : kopiuj i wkleic pod tekstem, jak na dogo to robimy). Kazdy ogladajacy sam sobie moze kliknac na male zdjecie i je powiekszyc. Jak u Kaski to zrobilam i Tosi. Widzialas ? Quote
Seaside Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Ciekawe czy obserwator skontaktował się z Karoliną bo do mnie nikt nie napisał :( Quote
magda z. Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 nie się nie martw, jak nie ten to może inny. A i ja zawsze wklajam link do wątku na dogomanii, zawsze ktoś sobie może zajrzeć:razz: Quote
Seaside Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 I dalej został 1 obserwator :( - allegro jutro się ko nczy ale oczywiście przedłużać będę do oporu :( Quote
magda z. Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 a wystawiłaś tylko na tydzień? bo w tej samej cenie masz 10 dni:cool3: Quote
Recommended Posts