Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Becia66']Czemu piszesz że bez zmian ?[/QUOTE]
Bez większych zmian :eviltong:

Wiadomo że w porównaniu z tym co było na początku to jest lepiej, ale nie naciskam na nic, sama się powoli przełamuje do otoczenia. Trochę to trwa ale z dnia na dzień będzie lepiej. Za jej strach na pewno w dużej mierze odpowiedzialny jest wzrok. Na spacerach czy w domu jeśli coś już usłyszy, ale nie do końca widzi to profilaktycznie warczeniem i szczekaniem stara się odstraszyć. I udaje jej się to bez problemu, nawet w domu pilnując mnie leżąc pod drzwiami pokoju :lol: Ale głośniejszy dźwięk i ogonek się podwija. O wiele pewniej i bardziej posłuszna czuje się na smyczy. Jest mega grzeczna przy wszelkich zabiegach, badaniach, grzebaniach itp.
Z oczami bez zmian. Po obserwacjach jej zachowania jest to dla mnie coraz większa zagadka o co chodzi z polem widzenia. Potrafi się delikatnie bawić pszczołą ale np. jak biegnie to wpada we mnie z dużą siłą. Ale i na wyjaśnienie tej zagadki też przyjdzie czas.

Beciu wiesz że ja nigdy rozgadany nie byłem ;)

• Replies 128
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='żaba88']

Beciu wiesz że ja nigdy rozgadany nie byłem ;)[/QUOTE]

jakoś inaczej cie pamiętam :diabloti:. Dobrze Żabo że Ira jest u ciebie, pewnikiem by nam zalegała jeszcze w schronisku i nie wiadomo co by było z nią dalej. Naprawdę ona i my mieliśmy wielkiego farta że stanąłeś na jej drodze. :lol: