brazowa1 Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dlaczego ktos mialby wziac Tine? Poniewaz jest dorosłym,wychowanym psem,ktory zna domowe warunki i na pewno potrafi sie zachowac. Wysterylizowana-wiec niekłopotliwa. Łagodna-musialam ja wziac na rece i przytrzymac-pozwoliła bez problemu. Z charakteru raczej ulegla-chetnie pokazuje brzuszek do drapania,ale nie płochliwa. Dosyc duza,ale nie wielka-w kazdym mieszkaniu znajdzie sie miejsce dla takiego psa,a przy okazji nie istnieje ryzyko przypadkowego zdeptania (jak w przypadku Yorka).Na spacerze-widac od razu,ze idziemy z psem,a nie z kurczakiem na smyczy. Dobrze dogaduje sie z innymi psami. Łatwa w prowadzeniu,nawet dla niedoswiadczonego przewodnika. Suka od roku przebywa w schronisku.Jej pan poszedl do szpitala,mial odebrac suke,po powrocie.Tak sie nie stało.Nie wiemy, dlaczego juz nigdy nikt nie przyszedl po Tine. Tina przeszla przez kazdy etap rozpaczy,typowy dla psow porzuconych przez wlascicieli.Teraz doszla juz do rownowagi-instynkt przetrwania ,zawsze zwycieza... Szukasz niekłopotliwego towarzysza-przygarnij Tinke. Quote
akucha Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 To już trzecia sopcka Tinka... Biedna sunia. Komu Tinkę? Quote
kaerjot Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 brazowa1 napisał(a):Kurcze,wyslalam lacznie 6 fotek.:roll: ja dostalam 2, wysyłaj jeszcze raz Quote
akucha Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Tinko, zapomniałam o tobie... W górę fajna piesko, w górę!!! Quote
akucha Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Tio jeszcze raz!!! Rodzinny pies szuka swojego miejsca... Quote
Betbet Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 i jeszcze jeden i jeszcze raz! familijna panienka do wziecia! Quote
deedee77 Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Gabryjella ty powinnaś wiersze pisać:) Albo slogany w pierwszym poście w temacie.... Quote
akucha Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Gabi to nasz mózgowiec jest :lol: W górę Tinka!!! Quote
Recommended Posts