Matusz Posted July 16, 2007 Author Posted July 16, 2007 Fionus ja też pamiętam i tęsknię <*><*><*> Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 16, 2007 Posted July 16, 2007 Codziennie wracam do wątku Fionki i nie rozumiem:-( Ela Quote
amelka0 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [B]Tak,na pewno Fioneczce [*]jest tam cudownie i jest taka zdrowa i szczęśliwa i pozdrawia nas wszystkich,za wszystko dziękuje i będzie w opiece mieć wszystkich swoich braci mniejszych,które pozostały na tym łez padole,a także nas abyśmy nigdy nie wątpili w słuszność tego co robimy,nie zrezygnowali,nie zniechęcili się przeszkodami,trudnościami,które nie raz będziemy napotykać na swej drodze. Fioncia [*]jest szczęśliwa -tak jak mój uratowany Foksiu [*],co też żył tylko 2 lata jak Fioneczka-i będą nam pomagać i dodawać sił przy ratowaniu następnych Bidulek.[/B] Quote
Monia70 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Waldi481/Ela , ja tez nie mogę zrozumieć:shake: Fioneczko, pamiętam nieustannie [*] [*] [*] Quote
sisia0 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Fionko pamietam o Tobie !!!! Fionko ....tęsknię za toba i Zulką ;( I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I*I Quote
amelka0 Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Fioneczko [*]Ty już poznałaś tamte ścieżki. Zaprowadź proszę teraz tam Teriego [*] [*] [*]-ślicznego Terierka ze Szczecińskiego schronu-który gdy został wykupiony i Wspaniała GoWa znalazła Mu Cudowny Dom,po paru dniach zmarł nagle i niespodziewanie:-(:-(:placz::placz: To jest wątek Teriego{*}[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=73964[/URL] Quote
LittleMy Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 przelalam wlasnie 25 zl z bazarku mojego za Oriflame... eh Fioneczko :-( Quote
gamoń Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kochana Fioneczko.Wierze ,ze czuwałas i wydeptałas scieżki za TM i Twój kolega z boksu w szpitaliku na Strzeleckiego sparaliżowany Oskar znalazł.domek.Miej w opiece inne bidulki. [SIZE=1]Cały czas myślę i tesknie[/SIZE]:shake: Quote
Guest Elżbieta481 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Wiesz,Fioneczko dziś czytając pewien wiersz zastanawiałam się jak tam jest?Opiekuj się wszystkimi niechcianymi,samotnymi i opuszczonymi psami,proszę.. Ten wiersz jest dla Ciebie malutka: ,,Kiedy śmierc zagląda do naszych drzwi, otwieramy je z lękiem,z żalem.. Dlaczego ja?Dlaczego my? Pomyłka idż sobie dalej... Kiedy umiera ktoś nam bliski, nieważne człowiek czy zwierzę Bez sensu sie wydaje wszystko.. bo w jaki sens teraz wierzyć? Kiedy nam kogoś śmierc zabierze Kogo kochaliśmy nad życie Jak sie nam dalej z życiem mierzyć.. Jak odnależć sens w nowym bycie? Że juz nie cierpi?To nie pomaga Bez sensu odszedł,bez potrzeby, i można tylko nad nim płakać, została pamięc,pustka,niebyt,, ----------------------------- Ela Quote
gamoń Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Kazde słowo wiersza równa sie rzeczywistosci.:shake: Fioniu!!!!:-( :-( :-( Quote
kasia_r Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 ,,Kiedy śmierc zagląda do naszych drzwi, otwieramy je z lękiem,z żalem.. Dlaczego ja?Dlaczego my? Pomyłka idż sobie dalej... Kiedy umiera ktoś nam bliski, nieważne człowiek czy zwierzę Bez sensu sie wydaje wszystko.. bo w jaki sens teraz wierzyć? Kiedy nam kogoś śmierc zabierze Kogo kochaliśmy nad życie Jak sie nam dalej z życiem mierzyć.. Jak odnależć sens w nowym bycie? Że juz nie cierpi?To nie pomaga Bez sensu odszedł,bez potrzeby, i można tylko nad nim płakać, została pamięc,pustka,niebyt,, ----------------------------- Ela[/quote] Fionelko moja... Quote
sisia0 Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Fionko pamiętamy o Tobie. Miej w opiece naszego Milorda - on potrzebuje pomocy i miłości. Jest sparalizowany - tak jak Oskarek. Proszę pomóż i jemu znaleźć dobry domek... Proszę Fionko Quote
gamoń Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Fionko! Żyj szczęśliwie za TM.:-( :-( :-( [SIZE=1]Nadal nie mogę się pozbierać po Twoim odejściu.[/SIZE] [SIZE=1]Sunieczko -byłaś taka łagodna i z taką odwagą znosiłaś zabiegi i tak ufałaś człowiekowi.[/SIZE] [SIZE=1]Sorry ale to jest nasza porażka ,że nie udało nam się Ciebie uratować .Nie mogę przestać myślec ,ciągle sobie przypominam:shake: :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: [/SIZE] Quote
Monia70 Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 Fioneczko , dla Ciebie .Ja ciągle pamiętam kochanie.Wierzę, że wśród przyjaciół za TM jesteś szczęśliwa jak nigdy dotąd [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images20.fotosik.pl/360/5dcf86235086e3f5.jpg[/IMG][/URL] Quote
Neris Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Ten wątek jest jak pomnik... przechodzimy, spoglądamy i przypominamy sobie jaka byłaś piękna... Quote
Matusz Posted July 26, 2007 Author Posted July 26, 2007 [COLOR=Navy][B]tak, jak pomnik... którego nigdy nikt nie zapomni...[/B][/COLOR] :-( Quote
amelka0 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [SIZE=3][B]I wszyscy pamiętamy i hołd składamy!! [*][/B][/SIZE] Quote
Recommended Posts