olenka_f Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='brazowa1']po co sie katowac,trzeba wziac Dino-po prostu :cool3: U Dino bez zmian.Moze jutro przezyc maly szok,bo sprobuje go wziac na smycz i zabrac do czesania i kapieli.Zobaczymy,jak sie to uda.Zdam relacje.[/quote] jeno nie wyzymoj :evil_lol: Quote
agata51 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 [quote name='brazowa1'] U Dino bez zmian.Moze jutro przezyc maly szok,bo sprobuje go wziac na smycz i zabrac do czesania i kapieli.Zobaczymy,jak sie to uda.Zdam relacje.[/quote] Przeżyłeś, Dinku? Pewnie ciężko było, co? No to koniecznie na spacerek. Relacji coś nie widać - może to brązowa nie przeżyła? Quote
toyota Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Proszę się nie martwić , brązowej nie ma przez 3 dni :lol: Quote
agata51 Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 A brązowej jak nie ma, tak nie ma. Dino, powiedz prawdę. Quote
agata51 Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 Czekamy na relacje z czesanka i kapieli. Liczymy tez na jakies fotki. Dinku, brazowa jakas tajemnicza, nie wiesz przypadkiem dlaczego? Powiesz mi na spacerku? Quote
Betbet Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Wiem, że zamiast gadać mogłabym sama coś zrobić ale...dajecie złe tytuły w aukcjach Allegro. Kto z Was sądzi, że ktoś wchodzi na Allegro i wpisuje słowa "dino" "totalna" "depresja". Najlepszy system to wpisać coś w stylu: Dino jak <tu jakaś rasa> kiedyś szczeniak dziś pies. Dlaczego? Bo ludzie wpisują wyrazy:pies, szczeniak, golden, sznaucer no i jakieś tam inne nie wiem do czego Dino jest podobny akurat. Wiem, bo sama tak robiłam i liczba odiwedzin była ogromna w porównaniu z tymi gdzie się wpisze jakieś tam: Maksiu szuka swoich ludzi i płacze. no i Gabryjello zdjęcia...nic na nich n ie widac, ewentualnie jakiegoś zgrzybiałego brzydala, a nim dino nie ejst na pewno.zdjęcia większe muszą byc, możesz je przecież wstawić za pomocą imageshack w treść auckji nie musisz tam dodatkowo i płacić Quote
agata51 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Nie wiem jak ty, Dinku, ale ja biegnę. Muszę obejrzeć ten księżyc z bliska. Quote
agata51 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Na spacer, Dino. Dzisiaj pooglądamy sobie jeże z bliska. Quote
brazowa1 Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 a najsmutniejsze,ze on sie wcale nie zmienil od tego roku temu.Inne psy sie przyzywczajaja,a Dino-jak skała,zero uczuc.Poza strachem. Quote
agata51 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Brązowa, to nie jest zero uczuć, skała - to jest najgłębsza z depresji, bo psia - on nie rozumie, dlaczego ktoś kochający i kochany aż tak mu dokopał. Ale głowę daję, że tydzień, dwa w kochającym domku skruszy skałę i temperaturę uczuć podniesie do stu stopni. Conajmniej. Wiem coś o tym. Dinku, pójdziemy na spacer z Mixerem - on ci opowie, że pewnego dnia zjawi się człowiek, który da ci tyle miłości, ile ty dałeś temu komuś... Quote
Jagoda1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 [quote name='brazowa1']a najsmutniejsze,ze on sie wcale nie zmienil od tego roku temu.Inne psy sie przyzywczajaja,a Dino-jak skała,zero uczuc.Poza strachem.[/quote] Biedny Dino...:shake: Quote
akucha Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Biedny... skamieniał z bólu i tęsknoty. Tak skrzywdzić potrafi tylko człowiek. Quote
agata51 Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Dino, ja tam wiem swoje, pod kazda skala bije zrodelko. Idziemy, Dinku. Quote
brazowa1 Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 Dzwonila dzis do mnie bardzo mila Pani,przekazałam watek na Dogo. Quote
Betbet Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 ja jak widze jego wzrok utkwiony gdzies tam tam to mam wrażenie że on wciąż patrzy za tymi ludzmi ktorzy go zostawili...że on rozumie to jakoś inaczej niż pozostałe psy, że on wciąż wierzy... Quote
Recommended Posts