brazowa1 Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 [quote name='Malta-GD']:cool3: Uwierzcie mi, ten psiak wygląda jeszcze cudowniej na żywo! ![/quote] Oby ich zauroczyl taka samo,jak Ciebie...I zeby przyszli... Quote
olenka_f Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 jak ja bardzo czekam na wiadomości, dobre wiadomości Quote
brazowa1 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 zaczal przesiadywac na budzie,zaden inny pies tam nie włazi i Dino czuje sie bezpiecznie.Cały czas nie wykazuje zadnych emocji poza lękiem.No,czasem jest głodny i przychodzi po nagrody,czasem szczeka :( Quote
BasiaD Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 DINKO tak mi Cię żal... Gdybym mogła już byłbyś u mnie.. To skandal .. Ci dwunozni są gorsi niż bestie... Wracaj na 1 stronkę prosić cioteczki o domek! Quote
desdemona Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 zeby po tylu latach oddac psa... to nie ludzie. Quote
Recommended Posts