Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczotka nie potrzebuje już deklaracji. Napisz na jej wątku prośbę o przeniesienie na Rafika.
Na tablicy miał ogromna liczbę wejść. Czy były jakieś telefony?

• Replies 122
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak było kilka telefonów, ale niestety nic z tego nie wyszło. Bardzo chciałabym znaleźć miejsce dla Rafika, obecne miejsce nie jest dla niego dobre, jest tam wiele psów, a on potrzebuje spokoju, gdyby znalazł się DT za karmę i weta, można by było przenieść deklarację Szczotki na Rafika. Co o tym myślicie? Może porozsyłac wątek, popytac kto wziąłby biedaka do siebie na DT???? On bardzo leży mi na sercu :-(

Posted

Maia napisał(a):
tak było kilka telefonów, ale niestety nic z tego nie wyszło. Bardzo chciałabym znaleźć miejsce dla Rafika, obecne miejsce nie jest dla niego dobre, jest tam wiele psów, a on potrzebuje spokoju, gdyby znalazł się DT za karmę i weta, można by było przenieść deklarację Szczotki na Rafika. Co o tym myślicie? Może porozsyłac wątek, popytac kto wziąłby biedaka do siebie na DT???? On bardzo leży mi na sercu :-(

Może na FB coś by wyszło. Jest takie wyróżnienie za 30 zł gdzie wydarzenie widzi kilka tysięcy osób.

Posted

Maia napisał(a):
oo o takim czymś nie słyszałam, on teraz potrzebuje przynajmniej innego DT, oczywiscie było by cudownie gdyby znalazł sie DS...

Jeżeli jesteś zainteresowana to napisz do chandry. Ona to robiła dla terierki Małej.
Jak dowie się o nim wielu ludzi to może komuś piknie serce. Może znajdzie się dt albo stały.

Posted

hehe czaruj, czaruj :-) jak nie ma realnych perspektyw , trzeba liczyć na cuda, czy czary- w końcu czasem się zdarzają, z Larą moim zdaniem to był Cud :cool3:

Ania75 Dziękuję za Twoją ofertę deklaracji dla Rafika ;-)

Posted

Pipi napisał(a):
I co z tym fb płatnym? czy widzi go kilka tysiecy osób?

Wiele tysiecy osób. Kosztuje to 30 zł. Jak chcecie znać dokładnie to napiszcie na pw do Chandry. Ona robiła to dla terierki Małej.
Pipi, może u Was są miłośnicy terierków. Mam wspaniałą psinkę do adopcji.

Posted

Mam identycznego terierka Tymusia. Niestety juz raz wrocil z adopcji i teraz ciezko idzie. Telefon milczy. A to takie super pieski. Tymus jest tylko uciekinierem, ale wcale sie nie oddala i wraca. Poza tym nie mam do czego sie przyczepic. Bardzo karny.

Dziekuje za Raffika. Na prawdę on u mnie tylko sie meczy. Malo spacerow, mieszka tylko w kuchni i wieczny raban, niczym w schronisku. On sie denerwuje, co nie jest dobre. Kiedy wszystkie psy sa na podworku, a on zostanie tylko w towarzystwie starej Saszki, ktora śpi, to jest spokojny, lezy sobie, przyglada sie co ja robie, a nawet pobawi sie sznurem, czy pileczką. Widac od razu, ze sie cieszy, bo spokojnie i cicho. Ma jesc, 2 spacery i to nie za daleko, bo nie mam juz sily chodzic. A kiedy musze gdzies jechac, to zostawiam go na smyczy, bo nie mam pewnosci, czy jak dostanie ataku padaczki to ktorys pies przeskoczy przez barierke i napadnie na niego. Przy mnie nie robia tego, ale nie mam pewnosci co do ich zachowan kiedy mnie nie ma.

Posted

Pipi napisał(a):
Mam identycznego terierka Tymusia. Niestety juz raz wrocil z adopcji i teraz ciezko idzie. Telefon milczy. A to takie super pieski. Tymus jest tylko uciekinierem, ale wcale sie nie oddala i wraca. Poza tym nie mam do czego sie przyczepic. Bardzo karny.

Dziekuje za Raffika. Na prawdę on u mnie tylko sie meczy. Malo spacerow, mieszka tylko w kuchni i wieczny raban, niczym w schronisku. On sie denerwuje, co nie jest dobre. Kiedy wszystkie psy sa na podworku, a on zostanie tylko w towarzystwie starej Saszki, ktora śpi, to jest spokojny, lezy sobie, przyglada sie co ja robie, a nawet pobawi sie sznurem, czy pileczką. Widac od razu, ze sie cieszy, bo spokojnie i cicho. Ma jesc, 2 spacery i to nie za daleko, bo nie mam juz sily chodzic. A kiedy musze gdzies jechac, to zostawiam go na smyczy, bo nie mam pewnosci, czy jak dostanie ataku padaczki to ktorys pies przeskoczy przez barierke i napadnie na niego. Przy mnie nie robia tego, ale nie mam pewnosci co do ich zachowan kiedy mnie nie ma.

Szkoda psiaka. Mam wykupione pakiety. Może zrobić mu na inne województwo.

Posted

Maia, zobacz czy coś jeszcze dopisać. Mam pakiety wykupione to zrobi się i puści na woj.mazowieckie dla odmiany.

Tyt.OPUSZCZONY PSIAK SZUKA DOMU

Psiak miał panią, starszą osobę. Musiała wyprowadzić się ponieważ sama potrzebowała opieki. Towarzysz pani nie został jednak zabrany do nowego domu. Pani dopóki mogła przyjeżdżała do starego domu i przebywała z nim po kilka godzin dziennie. Kiedy ciężko zachorowała i nie mogła przyjeżdżać psiak został zdany na pastwę losu. Jednak na swojej drodze spotkał osoby które mu pomogły i zapewniły dom tymczasowy.
Rafik to piesek w średnim wieku.
Jest bardzo dobrze wychowany. Można z nim robić wiele. Nie rzuca się na jedzenie, z ręki bierze bardzo delikatnie.

Jest przeuroczy. Bardzo lgnie do człowieka.
Tak dobrze wychowanego psa ze świecą można szukać. Teraz potrzebuje domu i ludzi którzy będą go kochali.

Rafik ma tylko dwa zdjęcia lecz pięknie na nich wygląda.

Posted

Bakusiowa ogłoszenie super :-), oby się udało, może niedługo będą nowe fotki Rafcia, kontaktowala się ze mną Chandra i czeka na zdjecia i opis aby opublikować Rafika na fb. Rafciu musi się udac znaleźć ci domek!