Guest Lotty Posted November 3, 2013 Share Posted November 3, 2013 Termin zgłoszeń i opłaty:[URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/new/pl/node/79[/URL] Obsada sędziowska:[URL]http://www.zkwp.rzeszow.pl/new/pl/node/78[/URL] Wiem, że do wystawy jest jeszcze sporo czasu, ale pewnie wielu z Was już planuje przyszły sezon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cockermanka Posted November 4, 2013 Share Posted November 4, 2013 Muszę sprawdzić,co to za sędzia z Finladii... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tosiakowa<3 Posted November 6, 2013 Share Posted November 6, 2013 [h=5]Czy jedzie ktoś z Bydgoszczy lub będzie przejeżdżał przez Bydgoszcz/okolice i ma miejsce dla jednej osoby i jednego małego niekłopotliwego psa? Oczywiście dorzucam się do paliwa :)[/h] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anecioreczek Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 my jedziemy jedzie ktoś z ok Sosnowca/Katowic to mozemy sie zabrac razem ;) mamy miejsce w samochodzie dla osoby z psem :) \ ewentualnie po drodze zgarniemy :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENDRIUTRACKER Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 :cool1: [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]My jedziemy na sobotę z Warszawy, mamy wolne miejsca.[/FONT][/COLOR] [COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Sobota - 15.02.2014 r. II, III, IV, V, VII, Grupa FCI[/FONT][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paulina_mickey Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 Ja się wybieram , ale nie jako wystawiający. Może uda mi się porobić trochę zdjęć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysia Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 [quote name='Anecioreczek']my jedziemy jedzie ktoś z ok Sosnowca/Katowic to mozemy sie zabrac razem ;) mamy miejsce w samochodzie dla osoby z psem :) \ ewentualnie po drodze zgarniemy :)[/QUOTE] Muszę pomyśleć i zobaczyć sędziów :) Bo zabrałabym się chętnie ;) Mamy rzut kamieniem do siebie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anecioreczek Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 [quote name='Pysia']Muszę pomyśleć i zobaczyć sędziów :) Bo zabrałabym się chętnie ;) Mamy rzut kamieniem do siebie.[/QUOTE] obsada sedziowska juz masz na gorze w linku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izabela124. Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 Koleżanka z jednym małym psem (chiński grzywacz) szuka transportu z Łodzi lub Pabianic na niedzielę, dokłada się do kosztów transportu. Kontakt do niej: [I][email protected] [/I] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysia Posted January 7, 2014 Share Posted January 7, 2014 [quote name='Anecioreczek']obsada sedziowska juz masz na gorze w linku :)[/QUOTE] Ale ciapa ze mnie :) [COLOR=#800000][FONT=arial]JULIA OVSYANNIKOVA (RUS) - i bardzo interesująco bo ktoś nieznany. Tylko zastanawiam sie po kiego licha mi ta wystawa... Będziemy w Będzinie teraz w szczeniakach. Do młodzieży zaliczymy się dopiero po 13-tym kwietnia. Pomyślę bo mam trochę czasu ;) [/FONT][/COLOR] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psiaraAAA Posted January 8, 2014 Share Posted January 8, 2014 Witam :) szukamy transportu z Katowic lub okolic na wystawę do Rzeszowa w sobotę :) jedna osoba + pies Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itske Posted January 25, 2014 Share Posted January 25, 2014 Drodzy Dogomaniacy :), proszę o pomoc, czy zechce ktoś wydrukować i powiesić na wystawie ogłoszenie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENDRIUTRACKER Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 jedziemy na sobotę i mamy jeszcze wolne miejsca w autku ... info pod tel 691-144-321 zapraszamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted February 1, 2014 Share Posted February 1, 2014 Przedłużono termin do 7 lutego.. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nadpilickiebestyjki Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 jak ktoś się chce zabrać to mam wolne miejsca na sobotę - jadę sama tylko z miniaturą więc mogę zabrać ludzi na trasie Radom-Rzeszów - też z dużymi psami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tascha Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Jade na SOBOTE z Chełma,woj.lubelskie, mam wolne miejsce w aucie dla 1-2 osób z malym psem /pies w transporterku/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACTINA Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 My jedziemy z Częstochowy, znajdzie się miejsce gdyby ktoś chciał jechać do Rzeszowa w niedzielę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thina Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Jadę wygodnym vanem do Rzeszowa w piątek i wracam w sobotę po wystawie. Mam miejsce dla 2 osób z małymi psami. Tatiana Tel 501-015-510 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panbazyl Posted February 8, 2014 Share Posted February 8, 2014 [quote name='Tascha']Jade na SOBOTE z Chełma,woj.lubelskie, mam wolne miejsce w aucie dla 1-2 osób z malym psem /pies w transporterku/[/QUOTE] przez moja wichurę może będziesz jechać? tak tylko pytam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tascha Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 [quote name='panbazyl']przez moja wichurę może będziesz jechać? tak tylko pytam.....[/QUOTE] Twoja wichura w przeciwnym kierunku przeca...musisz sie do innej przeprowadzic:eviltong: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 Czy ktoś wie po ile są wejściówki? na stronie nie widzę :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
makik Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 [quote name='AnkaW']Czy ktoś wie po ile są wejściówki? na stronie nie widzę :([/QUOTE] rok temu pamiętam były po 10pln więc spodziewałbym się podobnie. plan sędziowania i wykaz zgłoszeń też pewnie będzie tak późno jak rok temu :) dobrze, ze tym razem przynajmniej ze wścieklizną nie wyskoczyli i zaświadczeniami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tascha Posted February 11, 2014 Share Posted February 11, 2014 he,he-makik-nie zapeszaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnkaW Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 [quote name='makik']rok temu pamiętam były po 10pln więc spodziewałbym się podobnie. plan sędziowania i wykaz zgłoszeń też pewnie będzie tak późno jak rok temu :) dobrze, ze tym razem przynajmniej ze wścieklizną nie wyskoczyli i zaświadczeniami[/QUOTE] Dzięki :D a co do wścieklizny jeszcze - wszystko może się zdarzyć ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guciek Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Kurcze zylam ze swiadomoscia ze gdzies byl plan ringow podany, ale widocznie zylamw bledzie ;) Mamy 10 bodajze - ciekawe czy to znow antresola ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts