Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa - prezes Fundacji Bernardyn pisze:
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]8-01, na to poszły Wasze pieniądze. Wasza determinacja i zaangażowanie. Zgodnie z umową. Tutaj zamieszka kilkanaście psów z tego przytuliska
[/FONT][/COLOR][IMG]https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1538678_615808555154617_1316926660_n.jpg[/IMG]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]8-01, na razie tak wygląda, cały czas jest robione, spieszymy się. Chcemy od przyszłego tygodnia zacząć przewozić psy
[/FONT][/COLOR][IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1535588_615806788488127_953212616_n.jpg[/IMG]
[IMG]https://scontent-b-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/1526542_615806965154776_528575336_n.jpg[/IMG][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]

[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='zozola77']i ja zagladam radośnie, bo tu milusio i przaśnie:evil_lol:

i robota sie posuwa;) i kasa wpływa......

trzymam kciuki za sukces

paczusia dla psów z przytuliska dotarła?? ocelotku wiesz juz coś??:loveu:[/QUOTE]
Kochana gdzie mam potwierdzić przesyłkę?:)

Posted

Nie wiedziałam, że można sobie tak likwidować biblioteki :angryy:

A teren dla psiaków jest piękny, oby udało się z tymi budami z gminy - byłoby więcej ciepełka dla psów. Bardzo mi się podoba ten teren z budami, psy będą tam miały dobrze! Fajnie będzie zobaczyć zdjęcia już psiaków na miejscu :)

Posted

[quote name='obiezyswiat75']Moja gmina zlikwidowala wlasnie Dom Kultury i bibliotekę. Przytuliska nie moze, bo na ziemi prywatnej stoi. Będzie kaska na kolejny kościółek.[/QUOTE]

[quote name='Panna Marple']A potem będzie obowiązkowa zbiórka na nowe dzwony:mad:[/QUOTE]

i kolejne tłuste brzuchy będą się pasły..........

Posted

Ładne to ogrodzenie i fajnie wymyślona podmurówka, tak idzie szybciej budowa niżby trzeba było wylewać beton. I całe szczęście, że mrozu nie ma, to ziemia miękka i można kopać. :) Czy te budy są także dla psiaków pod opieką Ocelotka? Wyglądają na nowe, a nie przewiezione z przytuliska.

[quote name='obiezyswiat75']Moja gmina zlikwidowala wlasnie Dom Kultury i bibliotekę. Przytuliska nie moze, bo na ziemi prywatnej stoi. Będzie kaska na kolejny kościółek.[/QUOTE]

Gmina będzie płaciła za budowę kościoła? :crazyeye:

[quote name='Panna Marple']A potem będzie obowiązkowa zbiórka na nowe dzwony:mad:[/QUOTE]

Jak zgadłaś? Ale nie mniej niż 400zł od rodziny. ;)

[quote name='Aska7']A wiecie co to jest cicha taca ?[/QUOTE]

[quote name='Aska7']Wrzuca się tylko papierowe :evil_lol:[/QUOTE]

Rozumiem, że to z ambony jest zarządzane? :)

[quote name='obiezyswiat75']Na dogo to elektroniczna chyba jest?[/QUOTE]

:roflt:

Posted

[quote name='obiezyswiat75']12? 13 psiakow było przecież?[/QUOTE]
Lobo jakiś czas temu został zabrany przez Labladory. A Lolo znalazł w Tomaszowie dom.

No i trzymajcie kciuki, mamy osobę zainteresowaną naszą Koko. W niedzielę się poznają.

Posted

[quote name='ocelot']Lobo jakiś czas temu został zabrany przez Labladory. A Lolo znalazł w Tomaszowie dom.

No i trzymajcie kciuki, mamy osobę zainteresowaną naszą Koko. W niedzielę się poznają.[/QUOTE]

A to super wieści :)
trzymamy kciuki
:)