IKA & SONIA Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Dzwoniła dzisiaj Pani z elektrowni Siersza, że przy ich zakładzie są od 3 dni dwa ONKI. UM odmawia zawiezienia psiaków do schronu a sama Pani nie kwapi się żeby im pomóc, bo jak to ona powiedziała Kto takie duże psy weźmie do domu??? :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Zachowanie Pani pozostawiam bez komentarza ... spycholandii ciąg dalszy!!! Kiedy w końcu ludzie zmądrzeją i sami zaczną pomagać a nie liczyć na innych :shake::shake::shake: Quote
dorixx Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Mam nadzieję , że Sznapi nie trafi do schronu :-( i pani Halina da mu dt, jeśli nie na święta mogę go zabrać do siebie, mam wolne 3 dni ale to tylko 3 dni...:-( oby do chłopczyka los się uśmiechnął! Quote
hanek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Nowy nabytek: [url=http://proanimals.org/zwierze/198/trapcio/]Fundacja Pro Animals – Na Pomoc Zwierzętom: Trapcio[/url] Quote
IKA & SONIA Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wątek Trapcia: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/trapcio-jego-panstwo-nie-zyja-zostal-sam-135373/#post12115230[/url] Quote
dorixx Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Zapraszam na kundelkowy bazarek :cool3: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kundelkowy-bazarek-bizuteria-ozdoby-na-leczenie-kundelkow-do-20-kwietnia-135368/#post12114671[/url] Quote
sauatka Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Witam! Mam do oddania 3kg worek karmy Purina Dog Chow - Puppy z Indykiem. Niestety opakowanie jest otwarte, ale naszemu psiakowi nie posmakowało, więc tylko troszeczkę ubyło. Bardzo chętnie oddam potrzebującym psiakom, nie jest to jakaś super jakości karma, ale pewnie się przyda. Myślę, że na terenie Chrzanowa mogę gdzieś podrzucić,chyba, że ktoś wpadnie do mnie i odbierze :) pozdrawiam, Sylwia. edit: no i jeśli zajdzie taka potrzeba, mogę porobić fotki psiakom/kociakom do adopcji, ale niestety tylko w weekendy ;] najchętniej tez w Chrzanowie/Trzebini Quote
hanek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej Sylwiu, może zostaw tą karmę w lecznicy na Mydlanej z karteczką, że to dla Fundacji. Na razie nie ma żadnych fotek w kolejce, ale będziemy pamiętać, dzięki :) Ada-jeje, jak ta Zuzia powypadkowa? Quote
Ada-jeje Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Zuzia ma jutro nastepna wizyte w lecznicy, dostala anybiotyk i srodek przeciwbolowy. Wetka Ania stwierdzila ze dostala porzadnego kopnika, ma duzego krwiaka na podbrzuszu, pachwinie. :-( Quote
2010 Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 ZAPRASZAMY NA BAZAREK KUNDELKOWY dla Proanimalsow [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/kundelkowy-bazarek-dla-maturzystow-studentow-ksiazki-bizuteria-do-20-iv-135368/?highlight[/URL]= Quote
malgos Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='hanek']Hej Sylwiu, może zostaw tą karmę w lecznicy na Mydlanej z karteczką, że to dla Fundacji[/quote] Już Kabiś z Luckiem się po nią zgłosili ;) Quote
hanek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Czy ktoś może jutro jechać zamiast mnie z Adą-jeje do Olkusza po psy? Około południa. Mam straszne zaległości w papierkach i wprowadzaniu psów na stronę, poza tym nie mam siły tam po raz kolejny wchodzić... Te szczeniaki z dzisiaj mnie dobiły, mam dosyć. Quote
hanek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Hanek o jakiej suni mowa?[/quote] Znaleziona w święta na drodze z Mętkowa do czegoś tam, pan ma już jednego psa, ale wziął ją tymczasowo do kojca. Quote
dorixx Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 a u kogo jest ta powypadkowa Zuzia i co z nią dalej będzie? Quote
Ada-jeje Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Zuzia jest bezpieczna, ma opieke weterynaryjna, ma dobrego tymczasowego opiekuna a jak sie okaze ze Zuzia nie bedzie agresywna to zostanie na stale w obecnym DT. Quote
hanek Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Wątek Kudłacza: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/wielki-kudlacz-z-olkusza-szuka-domu-135895/#post12151947[/url] Quote
Ada-jeje Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Po raz niewiadomo ktory dziekujemy :modla::modla::modla: [SIZE=3][B]aniolowi o nickuTaks[/B][/SIZE] za obroze z adresowkami i smycze. Wlasnie takich duzych, mocnych obrozy i smyczy nam juz brakowalo. Quote
hanek Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jutro między 16 a 19 trzeba zawieźć Czarnuszka na kolejną połowę dawki zastrzyku na nurzeńce. Ja muszę jutro jechać do Krakowa, nie wiem czy zdążę obrócić, Ada-jeje wczoraj wyjechała i nie będzie jej jakiś czas. [B]Czy ktoś z Was da radę jutro podjechać do Luszowic i podwieźć psiaka do lecznicy?[/B] W lecznicy trzeba bez kolejki poprosić pielęgniarkę o zastrzyk, tylko koniecznie powiedzieć, że ostatnio dostał połowę dawki i wymiotował. Quote
hanek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Wątek 5 szczeniaczków: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/5-szczeniat-po-dzikiej-suce-potrzebuja-domu-136674/#post12208864[/url] Quote
hanek Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Straszną historię dzisiaj usłyszałam. Koło Bolesławia (gmina Olkusz), policjanci w trakcie obławy policyjnej postrzelili psa (celowo!), po czym długo zwlekali z wezwaniem pomocy wet. Pies w końcu trafił do Krakowa do kliniki, ale ponieważ uszkodzenia nerek były zbyt wielkie, uśpiono go. Pies podobno nie był agresywny, a zanim policjanci pozwolili wezwać pomoc zdążył stracić bardzo dużo krwi, szalał z bólu, wył. Masakra, przydałoby się zbadać sprawę dokładniej, ale czasu brak. Quote
Ada-jeje Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Masakra, hanek jutro jak sie spotkamy to opowiesz mi jak do tego doszlo, chociaz znajac realia nie udowoni sie im ze ten pies nie byl agresywny :angryy::angryy::angryy: Quote
IKA & SONIA Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :-(:-(:-(:-( biedny psiaczek [*] [*] [*] Quote
Weronikaa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [*] bidulek :-( A ci policjanci powinni ponieść DOTKLIWĄ karę :angryy:..... Quote
hanek Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 Młoda oneczka szuka domu, przybłąkała się w Chrzanowie. Może Ci, którzy mieli onka od Dorixx by byli zainteresowani? Ona ma około pół roku, bardzo przyjazna dla dzieci. Quote
Recommended Posts