Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hello :cool3:
ja w sprawie skarbonki- taka moja propozycja- można by ją ściągnąć -coś tam się uzbierało a po wakacjach znowu wstawimy. Od piątku zaczynam urlop i nię będę miała oka na skarbonkę więc można by ją ściągnąć. Zawsze to jakaś kasa na hotelik czy sterylkę będzie.

pozdrawiam

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IKA & SONIA napisał(a):
Hanek mogę poprosić Kanne, żeby zrobiła ten plakat w kolorze i z retuszem fotek.

Nie ma takiej potrzeby Kasiu, czarny tusz tańszy jest.

A co do skarbonki, to może przeliczymy też tą z Mydlanej od razu?

Posted

Ulaa, hanek jesli macie ochote dzis wpasc to posiedzialybysmy chwile nad statutem, i przeliczyly skarbonke z lecznicy, dorixx kiedy najpozniej mamy zabrac skarbonke ze sklepu? Satatut poprawilam, teraz wasza kolej skontrolowania.

Posted

Nie mówię, że macie zabrać, skarbonka może jeszcze zostać, nikomu w niczym nie przeszkadza, jednak jakaś "przerwa" by się jej przydała, najwięcej ludzie wrzucają na początku-potem się przyzwyczajają i skarbonka staje się "meblem" Wiesz co mam na myśli.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Ulaa, hanek jesli macie ochote dzis wpasc to posiedzialybysmy chwile nad statutem

Ja muszę zrobić sprawozdanie do MinRol, nie mówiąc o zaległościach na stronie itp., więc odpada dzisiaj.

Posted

A ja mam pytanie : czy któraś z Was lub Waszych znajomych, chciałby 'zaadoptować' (oczywiście za darmo) koszatniczki ? :) Moja ciocia kupiła sobie samca i chciała dokupić mu towarzysza, a okazało się (niestety już po fakcie), że zamiast drugiego samczyka, w zoologu sprzedali jej samiczkę. Ona się nie zorientowała, dopiero gdy zobaczyła mega wielki brzuszek tej małej, to zdała sobie sprawę, że to samiczka. No i urodziły się maluchy, bodajże w maju. Jest jedna dziewczynka, i 5 chłopaków. Ciocia chciała oddać je do tego zoologa, w którym kupiła tą samiczkę, ale nie wzięli. Ogłaszała w necie, ale brak jakiegokolwiek zainteresowania. Te maluchy są słodkie i przekochane :loveu: Więc jak coś, to proszę, dajcie znać !

Posted

:placz::placz::placz: Wrocilam z Zagorza, dzis w nocy zostala tam podrzucona okolo 2 miesieczna sunka bez przedniej prawej lapki. Zostawilam tableteke na odrobaczenie i do konca miesiaca mamy czas bo pozniej pani wyjezdza na wczasy.Trzeba tam podjechac jeszcze raz zeby zrobic fotke malej kluseczce.
Wtulila sie calym swoim cialkiem jak wzielam ja na rece. :-(

Posted

czy moge prosic o pomoc?
dwa tygodnie temu w katowicach uciekla sunia, moze byc juz wszedzie..
czy nie kreci sie gdzies tam obok Was?
dzieki za pomoc..

wklejam fotki poszukiwanej suni:
okolo 3/4 lata(znajda) miala na sobie obroze przeciw robalom wszelkim
sterylizowana

Posted

Napewno nie ma jej w schronisku w Olkuszu bo tam bylysmy wczoraj. Kako wsatw ja prosze na nasza stronke do dzialu ogloszen razem z fotka i podaniem nr. tel. do kontaktu.

Posted

[quote name='kako80']czy moge prosic o pomoc?
dwa tygodnie temu w katowicach uciekla sunia, moze byc juz wszedzie..
czy nie kreci sie gdzies tam obok Was?
dzieki za pomoc..

wklejam fotki poszukiwanej suni:
okolo 3/4 lata(znajda) miala na sobie obroze przeciw robalom wszelkim
sterylizowana

a moim zdaniem cos podobnego bylo na wybiegu duzych suk
ale katowice to troche daleko